Soundliving.dk Avaliações

1.734
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Misted... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skuffende produkt. Jeg købte et par overears model “Soul” (normalpris 799kr) til min 9 årige datter i fødselsdagsgave. Både kvaliteten af lyden og selve produktet er yderst skuffende. Desude... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de Eletrônicos

Sobre Soundliving.dk

Escrito pela empresa

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.734)

215 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er glad for produktet - hurtig…

Er glad for produkter og hurtig levering.

21 de fevereiro de 2026

Hej Inge

Mange tak for din anmeldelse og positive respons. Vi glade for, at du kan lide vores hurtige levering og produkterne lever op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig fin handel og levering 👏

19 de fevereiro de 2026

Hej Marianne

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden. Dejligt at du modtog dine vare hurtigt!

Rigtig god weekend.

Fik en god betjening

Fik en god betjening. Og fra handlen til jeg modtog pakken , gik der 2-3 dage.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Soundliving.dk

5 stjerner! Tak for det Charlotte 🌟 Vi er megastolte over, at du valgte os, og vi er glade for, at alt spillede. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen!

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak for de 5 stjerner, Ann! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Soundliving🤍🤍

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og produktet lever op til forventningerne.

18 de fevereiro de 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Perfekt og hurtig

Perfekt og hurtig

17 de fevereiro de 2026

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det betyder utrolig meget for hele teamet at vide, at vores arbejde gør en forskel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har meget gode prudukter

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Tusind tak for de 5 stjerner, Ulla! Det glæder os utroligt meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet på produktet.

Hurtigt levering !!

Hej Celle

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at vide, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage og gøre vores bedste for at gøre din næste oplevelse mindst lige så god

Mine Earbuds ANC

Mine Earbuds ANC - købt for 5 måneder siden - begyndte at svigte i lyd og forbindelse. Jeg tog derfor kontakt til Soundliving for at finde en løsning. De var meget samarbejdsvillige og imødekommende, og jeg fik hurtigt tilsendt et nyt par.
Rigtig god service.

13 de fevereiro de 2026

Hej Pernille

Mange tak for din positive tilbagemelding og de 5 stjerner. Vi værdsætter din tillid til os og er glade for, at vores løsning har levet op til dine forventninger. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et var en julegave til min svoger

Et var en julegave til min svoger, men han er mega glad for dem. Og siger at lyden er super god

Hej Helle

Det varmer virkelig at læse din anmeldelse! Tusind tak for de 5 stjerner. Vi arbejder hver dag på at gøre det så godt som muligt, og din feedback er den bedste motivation, vi kan få. Tak fordi du valgte os!

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling. Og virkelig gode høretelefoner som jeg klart kan anbefale til alle.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er super glade for, at du er tilfreds med din oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os og andre – det sætter vi stor pris på!

Fantastisk produkt

God service. Fantastisk produkt

2 de fevereiro de 2026

Hej Janni

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi takker for de rosende ord og håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service 👍😁 Jeg købte en par…

Rigtig god service 👍😁 Jeg købte en par høretelefoner - de virkede desværre ikke helt optimalt - der gik 2 dage og så fik jeg et par nye uden beregning og god kundeservice 😁 100% tilfreds med jeres service..

3 de fevereiro de 2026

Hej Shagha

Tak for din feedback og positive respons. Vi glade for, at få 5 stjerner og positive respons.

Betjening

Hurtig og nem betjening

9 de fevereiro de 2026

Hej Dorte

Tusinde tak for de 5 stjerner. Det er værdsat og vi glade for, at du kan lide vores hurtige levering og betjening.

God weekend!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og hurtig support da mine…

Fantastisk og hurtig support da mine in-ear ikke virkede! Fik hurtigt sendt et par nye :-)

7 de fevereiro de 2026

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og meget hurtig betjening

God og meget hurtig betjening og produktet indfrier forventningerne

Hej Lena

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen og du må endelige skrive til info@soundliving.dk hvis du har nogle spørgsmål eller lignende.

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god dialog med kundeservice

Virkelig god dialog med kundeservice. Løsningsorienteret og imødekommende 😊

2 de fevereiro de 2026

Hej Line

Tak for dine rosende ord og dejligt, at du havde en god dialog med kundeservice.

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt, og hurtig levering

15 de dezembro de 2025

Hej Hanne

Mange tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Godt at høre du er tilfreds med produktet og kan lide vores hurtige levering.

Jeg elsker den

Jeg elsker den, den er så flot, nemt at brug og holder hele mine øre ind. Perfekt til personer med masser af øreringe.

6 de fevereiro de 2026

Hej Amrita

Tusinde tak for de rosende ord, det er virkelig værdsat.

Kan kun anbefales!

Vi bestilte et produkt, som desværre havde en defekt. Vi kontaktede kundeservice som godkendte reklamationen med det samme og efter få dage havde vi et nyt produkt.
Virkelig god service - kan kun anbefales at handle hos Soundliving.
Vi har flere produkter derfra, som vi alle er meget glade for.

30 de janeiro de 2026

Hej Matilde

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Dejligt at høre i har flere produkter og i glade for dem.

Soundliving 🤍🤍

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais