Soundliving.dk Avaliações

1.734
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Misted... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skuffende produkt. Jeg købte et par overears model “Soul” (normalpris 799kr) til min 9 årige datter i fødselsdagsgave. Både kvaliteten af lyden og selve produktet er yderst skuffende. Desude... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de Eletrônicos

Sobre Soundliving.dk

Escrito pela empresa

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.734)

215 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode buds men batterikapacitet for lille

gode earbuds, men batterikapaciteten kunne være større - budstørrelsen taget i betragtning

4 de fevereiro de 2026

Hej!

Tak for din feedback.

Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit headset var desværre begyndt at…

Mit headset var desværre begyndt at skrætte hver gang jeg tændte for noise cancellation. Efter få mails frem og tilbage sendte Soundliving et nyt headset til mig - hvilket jeg sætter meget pris på
Vil til hver en tid anbefale Soundliving

28 de janeiro de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Det glæder os helt vildt at høre, at du er glad for dit køb hos Soundliving. Vi arbejder hver dag på at levere den bedste lydoplevelse, så det betyder meget for os at få sådan en feedback.

Vi håber, du får masser af glæde af lyden fremover!

De bedste hilsner, Team Soundliving

Venlig og sød kundeservice

Venlig og sød kundeservice, super hurtig levering men allermest god kvalitet på mine Waves headphones✨

26 de janeiro de 2026

Hej Christine

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi glade for at du kan lide vores Wave høretelefoner og håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

God dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt et par AirPods til min…

Jeg havde købt et par earbuds til min mand i julegave, men han fik to par. Derfor skulle det ene par retur. Jeg fulgte anvisningerne for returnering, og fik bekræftelse fra DAO om, at de havde leveret pakken. Det er nu over en uge siden, og jeg har endnu ikke fået en bekræftelse fra Soundliving på, at de har modtaget returpakke og oprettet returninger, som de ellers havde lovet. Pengene har jeg selvfølgelig heller ikke set skyggen af, og der er ikke kommet svar på min mail, hvor jeg spørger til sagen.
Vil absolut ikke anbefale, at man handler med denne virksomhed.

20 de janeiro de 2026

Hej Maria

Vi sælger ikke Airpods, så vi tænker, at du forveksler os med nogle andre?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe kvalitet og service - du får aldrig dine penge tilbage

Jeg købte mine earbuds i januar 24, (efter at have set massere af influencere reklamere for dem, og her er der jo sjovt nok aldrig problemer) og var egentlig godt tilfreds med dem. Da vi så når til juni måned begynder de at gå i udu, hvorfor jeg reklamerer og ender med at sende de gamle ind og få et nyt par tilsendt. God service tænker jeg, men det samme sker så allerede igen i januar 25. Igen får jeg et nyt par tilsendt. Da det så sker igen i juni 25 og jeg så får tilsendt et nyt par for tredje gang, som fra dag et ikke virker, får jeg nok og reklamere endnu en gang og beder om at få mine penge retur, da det stadig er inden for to år fra jeg købte det oprindelige par. På daværende tidspunkt står der følgende på Soundlivings hjemmeside: “Jf. vores handelsbetingelser, så tilbyder vi ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation”. Efter længere tid, hvor jeg ikke hører noget fra Soundliving, så ender det med at de nægter mig penge tilbage, fordi det er en ældre ordre og det er ifølge deres interne retningslinjer. Jeg ringer og beder om at snakke med en overordnet, men det kan sjovt nok ikke lade sig gøre. Kort tid efter får jeg mail om at de har undersøgt sagen nærmere og jeg kan ikke få mine penge tilbage. Jeg kan få et nyt par tilsendt eller få et tilgodebevis. Hvad dælan skal jeg med det, jeg gider da ikke have endnu et par som kun holder maks et år - jeg vil have mine penge retur. Og man kan da spekulere på om det overhovedet er nye par man modtager gang på gang. Og hvad dælen er det for et lavsigt produkt, når det kan svare sig at sende “nye” hele tiden uden at man skal sende de gamle tilbage. Endnu en spøjs detalje er at det altid er et forskelligt navn det svarer på mails.
Så til skræk og advarsel, så kan man godt glemme alt om at få sine penge retur ved reklamation.

10 de outubro de 2025

Hej Henriette

Tak for din feedback og anmeldelse. Vi sidder flere i kundeservice hvorfor der er forskellige der svarer. Vi synes, vi forsøger at hjælpe dig ved at tilbyde et nyt produkt og gratis ombytning.

Super køb

Godt tilbud , hurtig levering og fede ørebøffer . Og en ekstra gave et fedt net/ indkøbs 🙏🏻

29 de janeiro de 2026

Hej Maria

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi glade for, at du kunne lide den medfølgende totebag.

Soundliving.dk 🤍🤍

Soundliving wave

Jeg modtog mine ørebøffer wave. Lyden er fantastisk og komfort er perfekt..! Dog giver jeg dem kun 2 stjerner da jeg vil bruge dem til løb og har brug for go bass og HØJ lyd. Dette er IKKE muligt, når jeg skruer helt op, på en sang med bass så skramler og skrasler bassen helt vanvittigt og jeg må skrue ned. Slår jeg så ANC fra, så er lyden alt for lav.
Tale med en medarbejder som sagde at samtidig med at jeg skruede helt op for lyden reagerede bassen os, hvilket så betyder at jeg IKKE kan høre højt musik på dem. ????!! 😳

23 de janeiro de 2026

Hej Maja

Tak for din anmeldelse og feedback. Send os meget gerne en mail på info@soundliving.dk så hjælper vi med en løsning.

Bare dårlige

Jeg har i august ‘24 købt soundwave. De har desværre ikke levet op til forventningerne. Mikrofonen har aldrig virket optimalt, hvilket jeg affandt mig med, men nu kan jeg ikke længere justere volume på dem, når de er connected, uden at lukke apps og genstarte. Plus, hvis jeg ikke slår noise cancellation fra, aflader de stadig, selvom jeg slukker dem. Et rimelig skuffende produkt. Jeg vil ikke anbefale dem.

22 de janeiro de 2026

Hej Ida

Vi beklager meget at du finder vores Wave skuffende. Send os gerne en mail på info@soundliving.dk så hjælper vi med en løsning.

Rigtig god kundeservice

Dette er 3. par jeg ejer fra Soundliving. Jeg har opgraderet et par gange 😉
Desværre var der en fejl på høretlf, men efter at have sendt video af det, gik der ikke meget mere end 5 min før der lå en ny ordrebekræftelse og en besked om at det selvfølgelig ikke skulle være sådan.
Så hurtig og god kundeservice, et par høretlf der sidder til og en udmærket lyd efter min mening.

19 de janeiro de 2026

Hej Luise

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Super produkter

Super produkter, har lige købt 2. par høretelefoner til min datter da det første ikke kan mere, men de har holdt imponerende, da de ikke altid blir passet lige godt på.
Så det er super kvalitet og en god pris.

21 de janeiro de 2026

Hej Rikke

Mange tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er virkelig værdsat med de 5 stjerner.

Pretty decent sound

Pretty decent sound, but they suuuuuck at connecting if you use more than one device. Often time i spend more than 5-10 minutes holding the buttons down to pairing state. After realising it doesnt work, put them in the case, start over again again.
I have another pair of headphones. They connect the first time, as they should.

If you like spending aaaaages trying to make them connect, they are okay, i guess

18 de janeiro de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Hi - we cannot find you in our system.....

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Overholder ikke købeloven ang. reklamation/mangler

Først og fremmest, så er det noget billigt bras.
At handle med Soundliving har været den værste købeoplevelse jeg har haft, måske nogensinde. På deres hjemmeside står der, at modellen Soul kommer med et mini-jack kabel, så man kan bruge høretelefonerne uden bluetooth, hvorfor jeg købte dem. Jeg modtager i stedet Ultra, som åbenbart er en ældre udgave af modellen Soul, hvortil der ingen mini-jack kabel medfølger. Jeg skriver til kundeservice, får sendt produktet tilbage og tilsendt dét, der skulle være det jeg havde bestilt. I stedet får jeg tilsendt præcist det samme produkt, som jeg lige har sendt retur. Jeg skriver igen til kundeservice, og bliver først tilbudt et tilgodebevis på 150 kr., derefter at jeg kunne sende produktet retur for egen regning, og til sidst endnu en ombytning (hvilket bare ville resultere i, at jeg fik tilsendt det samme produkt for tredje gang). Det er simpelthen for dårligt, når der er tale om en mangel.
Opdatering: Efter en lang korrespondance med kundeservice, vil de nu sende et mini-jack kabel til mig.

16 de janeiro de 2026

Hej Josefine

Vi beklager meget for dit forløb, men takker fordi du skrev en anmeldelse og kom med feedback. Skriv gerne til vores e-mail info@soundliving.dk så finder vi en løsning.

Mvh Soundliving 🤍🤍

SAMARBEJD IKKE MED DENNE VIRKSOMHED

SAMARBEJD IKKE MED DENNE VIRKSOMHED. Ubehagelig ledelse der behandler deres samarbejdspartnere dårligt. Jeg har som influencer samarbejdet med dem, men de har undladt at betale deres regning i 2 måneder. Jeg har rakt ud flere gange, men de har ikke svaret mig. Til sidst betalte de, efter de bad mig tjekke min bank igen og sagde de havde betalt. De har så valgt ikke at betale de 120 kr. der er kommet på af rykkergebyr med svaret "vi betaler ikke rykkergebyr". Jeg kan derfor ikke anbefale influencere at samarbejde med dem.

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Havde købt forkert men ingen problemer med ombytning selvom jeg havde fået smidt emballagen ud.
Kan kun anbefale at handle hos Soundliving .

7 de janeiro de 2026

Tusinde tak 🤍🤍🤍🤍🤍

Dårlig kvalitet og service

Er nu i gang med det 3 par earbuds siden slut september 2025.
Ved de første faldt den ene ladebrik af, så den ikke kunne oplades.
Kontakter så kundeservice, hvor man skal i gennem et længer testforløb inden de godtager reklamationen.
Får så tilsendt en ny par som fra starten ikke virker, de kan kun kort tid af gangen forbinde til telefonen, så taber de forbindelsen, prøver med andre vi har i hjemmet og de virker fint.
Kontakter igen kundeservice og skal igennem det samme testforløb inden de så udsteder et gavekort.
Det er jo en smart måde at undgå en refusion på, man kan ikke få udbetalt gavekortet og er nu tvunget til at købe et tredje par.
Har nu modtaget dem (ved endnu ikke om de virker), de var dog på tilbud på deres hjemmeside, det er som sådan fint nok, men nu har jeg så et restbeløb til gode, som jeg ikke har noget at bruge til og som de ikke vil udbetale.
Tænker man kan få væsentlig bedre service og produkt andre steder.

5 de janeiro de 2026

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi har utrolig mange tilfredse og glade kunder på vores Earbuds, så det virker til du har været enormt uheldig. Vi hjælper naturligvis gerne, så du får et par som bare spiller.

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg havde en reklamation på et sæt Soundliving Wave. Det blev nærværende og professionelt håndteret. Virkelig en fornøjelse!

19 de dezembro de 2025

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse og positive respons. Det er virkelig værdsat.

Tak for de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Soundliving.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare hos dem 28/11 og…

Jeg bestilte en vare hos dem 28/11 og pengene blev trukket med det samme.
1,5 uge senere havde jeg ikke hørt noget og kontaktede dem derfor for at høre, hvornår min vare blev sendt. Her var svaret at der var problemer med deres labelmaskine så derfor havde de ikke kunnet sende vare afsted. Men de vil flytte min ordre op så den kunne blive sendt.
15/12 har jeg stadig ikke hørt noget og ringer endnu engang. Her er svaret at det er fordi de ikke har flere af den "gratis" gave. Jeg siger det er ligemeget og får lovning på at de sender pakken afsted samme dag. Jeg får også en GLS besked om at pakken er registreret, hvilket jeg tænker er et godt tegn. Dog sker der igen ikke noget og jeg kontakter dem derfor igen 17/12. Her er svaret at pakken stadig ikke er pakket og hun kan ikke love, hvornår den kan blive sendt. Så jeg vælger at annullere ordren.
22/12 ser jeg at jeg stadig ikke har fået mine penge retur. Jeg ringer derfor til dem. Denne gang er der så en fejl i systemet og derfor er mine penge desværre ikke blevet overført. Så jeg venter spændt på om jeg mon får mine penge retur inden jul.....

Desværre den dårligste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft. Har ellers altid været glad for de høretelefoner jeg har, men efter denne omgang vil jeg aldrig anbefale dem til nogen.

22 de dezembro de 2025

Hej Marlene

Vi takker for din feedback og tager det til os. Beklager for ventetiden og hvis du opfatter en dårlig oplevelse. Send os gerne en mail på info@soundliving.dk så hjælper vi med en løsning.

Soundliving.dk 🤍🤍

Dårlig kundeservice

De bliver ved i flere uger at sende mails om nye tilbud, selv om jeg har fået mails fra dem at de vil standse det. Men det bliver ved og ved.

12 de dezembro de 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Skriv gerne til info@soundliving.dk så får vi dig afmeldt fra vores lister.

Fantastisk service

Fantastisk service - kan HELT klart anbefale at handle hos Soundliving. Hvis 6 stjerner var muligt, så havde jeg givet dem det ✨️

12 de dezembro de 2025

Hej Helena

Mange tusinde tak for din anmeldelse og positive respons.
Dejligt at du ville give os 6 stjerner hvis det var en mulighed.

Soundliving 🤍🤍

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais