Sport- en spelmateriaal Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Di... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessione... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

215 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Het is niet gearriveerd

Het is niet gearriveerd, van DPD zijn een paar keer overdag langs geweest maar dan ben ik altijd weg vanwege mijn werk. Ik heb wel een paar kaartjes van wij zijn langsgeweest op binnen gekregen. Daarop werd aangegeven dat opnieuw komen maar er is nog niks geweest.

31 de janeiro de 2019

Goedenavond, wat vervelend.

Kunt u uw ordernummer doorgeven? (Eventueel per mail info@sportenspelmateriaal.nl)
Dan gaan we hier meteen achteraan.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slordig ingepakt.

De materialen waren prima van kwaliteit. Maar het was heel knullig ingepakt. Het zat in een zeer grote doos, die nog niet tot de helft gevuld was. Alles kon schuiven en door elkaar raken. Dat had het ook gedaan en daardoor waren de kartonnen zoekkaarten helemaal gekreukeld aangekomen.

27 de janeiro de 2019

Goedenavond meneer/mevrouw Ottervanger,

Bedankt voor uw review en feedback.
Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat de producten zo bij u aankomen.
Zou u per mail info@sportenspelmateriaal.nl even uw ordernummer door willen geven?
Dan gaan we voor u uitzoeken wat er precies mis is gegaan bij úw bestelling en bij het materialen verpakken zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Bedankt.

Sport- en spelmateriaal

Mooi materiaal.

Mooie stevige materialen.
Te weinig materialen voor een hele klas.

27 de janeiro de 2019

Hallo Nicole,

Bedankt voor uw feedback.
Wat jammer dat u te weinig materialen heeft ontvangen.
De partij waarmee we samenwerken heeft het gemiddelde aantal materialen berekend voor de klasgrootte van een hele boel scholen.
Naar verwachting is uw bestelling een bestelling van dit project geweest.
We zullen uw feedback meenemen.

Hartelijk bedankt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb nog steeds niks ontvangen

Heb nog steeds niks ontvangen.
Ik hoop de producten snel te ontvangen

24 de janeiro de 2019

Hallo,

Kunt u even uw ordernummer doorgeven?
Dan kijken we het meteen voor u na.
De 2 klanten die een vertraagde bestelling hebben zijn op de hoogte gebracht. Zoals uit uw reactie blijkt heeft u geen mail ontvangen. We kijken daarom graag even met u mee waar uw pakketje zich bevindt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vlugge levering maar slechte…

Vlugge levering maar slechte verpakking. Alles stond in een grote doos zonder bescherming; Dus doos kapot bij de aankomst. Jammer want de rest was prima.

21 de janeiro de 2019

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Hallo, bedankt voor de review.
Dat is zeker niet de bedoeling dat de verpakking slecht was.
Was de doos wel stevig?
Anders kan het zijn dat er tijdens het transport iets kapot is gegaan. We zouden dit graag voor u nakijken.
Kunt u per mail eventueel uw ordernummer doorgeven?
Bedankt en excuses hiervoor.

Uitdagend spelmateriaal.

Erg leuk gevarieerd materiaal. Goed mailcontact over onduidelijkheid levering. Wij zijn er heel blij mee.

21 de janeiro de 2019

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Fijn dat de materialen goed bevallen.
Veel plezier ervan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd goed op de hoogte gehouden van…

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De bezorgingstijd klopte ook met wat er van te voren gemaild was.

14 de janeiro de 2019

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor de 5-sterren en voor de genomen moeite.
Dat waarderen we enorm.
Veel plezier met uw bestelling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb Mn bestelling nog niet maar de…

Ik heb Mn bestelling nog niet maar de communicatie verloopt prima

13 de janeiro de 2019

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor deze 4-sterren review. Uw bestelling wordt vandaag aan u toegestuurd.
De kleur is binnen.

Heel snelle levering

Heel snelle levering, product precies zoals omschreven.

26 de dezembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Hallo Melanie, Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Ook bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze te plaatsen, dit waarderen we.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben dit materiaal via Jantje…

We hebben dit materiaal via Jantje Beton gekregen.
De bal is super en wordt dagelijks gebruikt.
De rest moet nog bekeken worden.

9 de dezembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor uw review en fijn dat de bal zo goed bevalt. Graag horen we van u hoe de overige materialen bevallen als u deze geprobeerd heeft. Veel plezier ervan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service en levering.

Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in orde konden maken. Helemaal top!

3 de dezembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt voor deze 5 sterren!
Heel fijn dat u tevreden bent.

We waarderen uw genomen moeite voor uw review.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

netjes geleverd volgens afspraak.

netjes geleverd volgens afspraak.
prijs kwaliteit kunnen we nu nog niet inschatten maar ziet er degelijk uit.

2 de dezembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor deze 4-sterren review.
Mocht u de prijs/kwaliteit al kunnen beoordelen zou u daar uw sterren-review over aan willen passen indien nodig?
Fijne avond en bedankt!

Oke! Snelle reactie en levering

Prima service.

23 de novembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor deze review!
Als er nog iets is wat we kunnen verbeteren voor een 5-sterren waardering dan horen we dit natuurlijk graag.
Fijne avond.

Tevreden

Over het algemeen redelijke prijzen, een ruim assortiment.
Een snelle levering.
Het zoeken op de website viel niet altijd mee.
Ik miste een zoekfunctie. Of heb ik die over het hoofd gezien?

21 de novembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Goedenavond, bedankt voor uw review!
Fijn dat u tevreden bent.
Er is een zoekfunctie op de site, u heeft deze dan over het hoofd gezien. Deze bevind zich rechts naast de categorieën (vergrootglas). Maar we nemen het wel mee, wellicht kunnen we hier in de toekomst iets mee doen en het verduidelijken.
Bedankt voor uw feedback. Fijne avond nog.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en kwalitatief heel…

Snelle levering en kwalitatief heel goede materialen.

12 de novembro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor uw positieve reactie! Goed om te horen.
Veel plezier met de materialen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De voordeelbox lintjes is erg…

De voordeelbox lintjes is erg aantrekkelijk, maar de kwaliteit oogt minder dan de 'normale' lintjes. Ik ben benieuwd hoelang ze heel blijven.
Ook heb ik het idee dat ze iets langer zijn, waardoor ze sneller afglijden.

5 de novembro de 2018

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review.

De lintjes in de voordeelbox zijn dezelfde lintjes met dezelfde kwaliteit als de losse lintjes. Het zijn dezelfde lintjes alleen dan in een voordeelbox.
We garanderen u dat deze lintjes erg duurzaam zullen zijn en daardoor ook zeker een hele poos mee zullen gaan. Zou u nadat u de lintjes heeft geprobeerd ons willen laten weten wat u er van vindt?

Veel plezier met de lintjes en bedankt voor uw bestelling.

Geen goede communicatie

Na 5 dagen hoorde ik dat het bestelde produkt niet geleverd kon worden, hierdoor had ik geen cadeau op de verjaardag van mijn kleinkinderen

23 de outubro de 2018

Resposta da Sport- en spelmateriaal

Goedemorgen, bedankt voor uw review.

Het komt helaas een enkele keer wel eens voor dat we onverwacht een product niet meer kunnen leveren omdat deze dan ook bij onze leverancier tijdelijk niet meer leverbaar zijn.
We hebben u binnen 3 dagen een alternatief aangeboden en begrijpelijk dat u wilde annuleren als u dit niet paste.

Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer terug zien op onze website.

Ondanks dat u niet tevreden bent over het niet te leveren product, bent u wel tevreden over de snelle afhandeling en het geld terugstorten?

Fijne dag.