Sveiki, Simona,
Nuoširdžiai atsiprašome už patirtus nepatogumus. Suprantame, kad Jūsų užsakymo kelias buvo ilgas ir sudėtingas – dėl techninės klaidos siunta buvo neteisingai nukreipta, o vėliau įvyko nesusipratimas dėl apmokėjimo. Tai tikrai neatspindi mūsų įprastų darbo standartų.
Norime pabrėžti, kad Jūsų atliktas mokėjimas buvo pilnai grąžintas, ir nors šiuo atveju nepavyko užtikrinti sklandaus aptarnavimo, dedame visas pastangas, kad tokios klaidos nepasikartotų. Nuolat glaudžiai bendradarbiaujame su kurjerių tarnybomis bei atnaujiname vidinius procesus, kad visi užsakymai mūsų klientus pasiektų greitai ir be papildomų rūpesčių.
Didžioji dauguma mūsų klientų gauna prekes per 1–4 darbo dienas ir lieka patenkinti tiek aptarnavimu, tiek prekių kokybe. Gaila, kad Jūsų patirtis buvo kitokia, tačiau ji padeda mums tobulėti.
Ačiū už atvirą grįžtamąjį ryšį – jis mums labai svarbus. Tikimės, kad ateityje suteiksite mums dar vieną galimybę parodyti, kad Sportguru.lt gali būti patikimas ir patogus pasirinkimas.
Pagarbiai,
Sportguru.lt komanda