Vi købte et børneur samt et til voksne/ større børn til vores drenge på 9 pg 13 år. De er meget glade for dem, de ankom hurtigt, virkede med det samme og er meget motiverende for dem i løbet af dagen.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Uret gik i stykker efter mindre end to måneder. Jeg reklamerede og fik tilsendt et nyt ur uden problemer. Hurtig ekspedition.
Havde bestilt et sort fodboldmål d. 20/6-26 som skulle bruges til en fødselsdagsgave d. 31/7-26. På billedet på hjemmesiden er fodboldmålet sort. På leveringspakken i pap er der udenpå et bill... Ver mais
Jeg købte et ur til min mand i julegave. 6 måneder ville det pludselig ikke tænde skærmen. Anders sendte et nyt ur uden problemer 🙏🏻 super fin service
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og nemt hurtig betjening
Hurtig levering.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside
Sikker betaling
Hurtig levering og super produkt.
Fantastisk
Nemt og hurtigt. Fik pakken 2 dage efter bestilling, selvom det er Black Week gik det virkelig hurtigt. Tak
Det var let at bestille
Det var let at bestille, jeg fik den vare jeg ønskede og på den udlovede tid.
God kundeservice og hurtig levering
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og…
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtig levering
Nem og overskuelig shoppingsite
Nem og overskuelig shoppingsite. Lyn hurtig levering. Super tilfreds med mit køb 👍👍
Modtog forkerte ure
Modtog forkerte ure, og virksomheden lovede at komme med de rigtige remme. De kom aldrig.
Urene viste sig ikke at måle det rigtige. Helt simple ting som at måle en given afstand for en løbetur var helt forkerte.
Aftalte med virksomheden at urene skulle sendes retur. Virksomheden er stadig ikke vendt tilbage, selv om der er skrevet flere mails. Man skriver på hjemmesiden, at man svarer inden for 24 timer, men det er slet ikke korrekt. Har nu sendt urene retur for 12 dage siden og intet hørt. Ringer man 22634077 tager de heller ikke telefonen.

Resposta da Sportsbuddy
Nedladende kundeservice
Hurtig levering. Fint børneur. Men så stopper det positive også her. Misvisende og ukorrekte manualer til opsætning. Nedladende kundeservice på mail.

Resposta da Sportsbuddy
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af produktet og hurtig svar fra kundeservice da jeg havde spørgsmål til ordren.
Super lækkert ur ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TAK
Fandt hurtigt og nemt hvad jeg skulle…
Fandt hurtigt og nemt hvad jeg skulle bestille via jeres hjemmeside. Supert fint ur og mega hurtig levering. 5 stjerner fra mig.
Fint køb og købsoplevelse
Uret virker rigtig fint, og hjemmesiden var nem at navigere rundt på. Levering på 4 dage var lidt langsomt - sammenlignet med hvor hurtigt andre webshops og fragtfirmaer kan klare det på.
Dårlig oplevelse
Desværre en dårlig oplevelse, hvor jeg bestilte et børneur til min søn. Jeg modtog aldrig uret, da PostNord mistede pakken. Sportsbuddys håndtering var ikke optimal og jeg brugte meget tid på at kontakte dem frem og tilbage for at få mine penge retur. Meget skidt at de trækker pengene før man overhovedet har modtaget varen samt sender Trustpilot invitation ud.
Nemt og hurtigt
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.