Super god service de var hurtige til at…
Super god service de var hurtige til at svare da jeg skrev til dem med et problem
Servicen er helt i top, og rigtig fine stickers 👍
Ganske fin oplevelse. Gode kvalitets klistermærker med kreative motiver. Vil helt klart anbefale.
Det blev leveret på 3 dage og resultatet var klasse. 5 stjerner herfra.
God kunde service gennem Instagram og hurtig levering, kunne ik blive bedre
Rigtig fede stickers hurtig levering og god feedback på hvor langt bakken er jeg kommer hundrede % til at købe derfra igen
Det virkelig en god side at købe fra og rigtigt god service med hurtigt svar og stickersne er helt fine fordi de er helt samme størrelse af den på stadion kun positivt at sige om denne webside
Rigtig god service kan stærkt anbefales til fodbold fans! ✊🏻 🇩🇰
Hurtig levering og god hjemmeside at finde rundt i. Fede stickers med god kval. Lidt små stickers men der står os størrelsen men alt i alt god oplevelsen😀💪🏻
Sælger stickers for egen vindings skyld. Giver intet tilbage til fanmiljøerne.
Hold jer fra ham og støt de uofficielle miljøer i stedet
Sportstickers er et sikkert og klasse valg vis du skal ha stickers af din klub 10/10 kundeservice dejlig billige stickers og hurdig levering 10/10 vil klart anbevale at købe stickers her
Kan klart anbefales, Hurtig Levering og generelt meget god support
Også en mega lækker hjemmeside som er nem og finde rundt i, JEG ER MEGET TILFREDS
Kan klart anbefales! Var selv lidt skeptisk
Om det var et godt sted af købe fordi den har så lidt anmeldelser men det er mega godt! Det er gode klistermærker i god kvalitet og hurtig levering
Super fede stickers og fede designs med blev sku lidt skuffet da jeg så størrelsen på dem👏
Er næsten ved at gennemføre min ordre. Men mega god kundeservice som foregår nemt via Instagram og hurtige svar!
Super fede stickers og til en god pris. Deres kundeservice er helt i top – de er venlige, hjælpsomme og svarer hurtigt på spørgsmål. Kan klart anbefales til alle, der leder efter kvalitetsstickers og god kundeservice.
God kvalitet, hurtigt svar ved problemer og rigtigt god kundeservice!
Kan varmt anbefale!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.