Sprinklr Planten Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De bestelling is in orde en kwam overeen met wat ik wenste, maar pas maandagavond laat geleverd ipv vrijdag. In het donker nog wel water gegeven, maar planten niet meer mogelijk. De plantjes zijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle planten groeien goed en ze zijn mooi. Grote verrassing voor mij dat sommige planten bloeien ook !!! Ik heb aantal keren planten besteld. Ze doen erg goed. Uitstekende kwaliteit.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plantjes zijn netjes geleverd, met instructie en een handgeschreven briefje. Er staan allerlei tips op de site en op vragen wordt altijd gereageerd. Super 🐝🌹🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had al eerder vaste tuinplanten gekocht voor mijn bijen- en vlindertuin en die zijn zo mooi en bloeien het gehele kalender jaar door (tussendoor snoeibeurt waar nodi) . Nu dus een pakket verwildering... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem

Biodiversiteit versterken, da’s de missie van Sprinklr! Dat er bij biologische teelt geen pesticiden in de lucht, de bodem en ons grondwater terecht komen is een enorme winst voor iedereen. Daarom doet Sprinklr er alles aan om de afzet van de pionierende biologische kwekers en boeren te vergroten. Want zij laten zien dat het kan: tuinplanten en bollen telen zonder gif en kunstmest. Door tuinieren met biologische planten zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken hopen we samen met de consument de markt te veranderen. Want gif moet weg!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

671 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

466 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De levering was Abominabel afgesproken…

De levering was Abominabel afgesproken ‘S avonds niets gezien, maar de volgende morgen lag er voor mijn deur van appartement 2 hoog de bestelling voor de deur terwijl als je geen sleutel hebt kom je het complex niet in, waarschijnlijk met iemand anders mee gelopen, maar niet bij mij aangebeld.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uitstekend verpakt, maar superklein.

Uitstekend verpakt, maar 2 van de plantjes ( het koninginnekruid) die ik kreeg waren wel héél erg sprieterig en ieniminie en deels bruin verkleurd ( misschien door de warmte?) Ik weet dat je de plantjes klein krijgt en dat het goede kwaliteit is die uiteindelijk mooi volgroeid raken, maar dit was zo klein dat ze binnen 1 nacht geheel door de slakken waren verzwolgen. Ik vond er de volgende dag niets van terug, en dat is wel een beetje zuur. De andere planten redden het denk ik wel.

Fijne organisatie

Kreeg keurig bericht waneer plant weer beschibaar was bij de kweker. Kon meteen bestellen en 2 dagen later ophalen. Top en een heel sympathiek team met een mooi stuward ownership concept. Zo wordt de wereld beter.

18 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie planten en heel veel keus

Mooie planten en heel veel keus uit inheems. Op de koop toe ook nog een tuincursus via de website om de plantjes een goede starr te geven. Fijn dat de levering op een avond naar keuze is!

22 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte bezorger.

Op vrijdagochtend planten besteld. Ze zouden vrijdagavond bezorgd worden. Avond thuis gebleven. Niemand gezien. Ze werden pas op dinsdagavond bezorgd. De planten hebben 5 dagen in de doos gezeten. En dat was te zien. Bruin, verlept en duidelijk veel te lijden gehad. Heb ze direct in de tuin gezet in de hoop dat ik ze kan redden.

Ontzettend blij!

Hoe fijn is het om een op maat gemaakt bloem- en plantenpakket thuis te krijgen! Precies goed voor mijn minibalkon op het zuiden, met heldere aanwijzingen over welke plant in welke bak kan of pot moet. En ook nog een lieve gratis minkukel, die nog even op adem moet komen. Goede info, mooie planten en helemaal bio – ik werd er ontzettend blij van.

Levering planten

Leuke,gezonde plantjes. Waren goed bevochtigd(dus niet uitgedroogd)en de bezorging was super. De chauffeur droeg mijn zware zak potgrond helemaal de hal door. Dank je wel.

21 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Erg duur voor erg kleine plantjes

Ik heb bewust voor inheemse planten gekozen en wilde dit biologisch. Fijn om dan deze aanbieder te vinden. Een doosje vol plantjes (stuk of 12) voor ongeveer 115 euro gekocht. Zeg 10 euro per plant. Toen ik ze kreeg bleken ze wel heel erg klein te zijn. Ze zijn denk ik de helft van de prijs nog niet waard, dus conclusie is: erg duur voor nog erg jonge plantjes.

21 de maio de 2026

Resposta da Sprinklr Planten

Beste Peter, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de planten die je hebt ontvangen. Het klopt dat sommige planten nog klein kunnen zijn, maar als het goed is heb je ze wel met een stevige wortelkluit ontvangen, en zullen de planten bij jou in de tuin groot groeien. En als dat niet het geval is, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@sprinklr.co
De prijzen van onze planten liggen gemiddeld tussen de 5 en 9 euro, graag stuur ik je ons blog toe waar je meer kunt lezen over hoe onze prijzen tot stand komen: https://sprinklr.co/blogs/nieuws/is-sprinklr-duur-ja-maar-ook-nee-en-wel-hierom
Alsnog veel plantplezier! Groet, Liesbeth

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het verzenden ging niet zorgvuldig

De planten zijn tijdens het vervoer uit de potten geraakt en zaten ondersteboven in de pot toen ik de verpakking open maakte.

Resposta da Sprinklr Planten

Hallo HM, wat supervervelend! Wil je onze klantenservice een mailtje sturen hierover (naar info@sprinklr.co zonder de m dus) dan kijken we wat we voor je kunnen doen? We horen graag van je. Groetjes, Brigitte

Mooie planten

Mooie planten, door drukte nog niet alles kunnen planten. Maar ze houden zich prima nog in de pot.
Veel keuze op de website.

24 de maio de 2026

Blij!

Zoemende bijen op je biologische planten. Daar word ik blij van!!!
Planten worden klein geleverd, maar groeien in no time op tot de grootte die ze moeten hebben.

25 de maio de 2026

Bezorging slecht

Ik vind sprinklr een supermooi initiatief maar ik vond de bezorging van Trunks erg slecht. Meer dan een week te laat en mn plantje kwam aan in een beschadigde doos, overal aarde en stukjes van de plantwortel.
Hoop dat mn begonie t red.

Resposta da Sprinklr Planten

Hallo Mara, dank voor je compliment over Sprinklr :) Wel jammer dat de bezorgdienst je ervaring dan verslechtert, dat is niet de bedoeling. Kun je ons een mail sturen via info@sprinklr.co (dus zonder de M) zodat we mee kunnen kijken wat er is mis gegaan met je begonia? Groetjes, Brigitte

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service

Ze maken reclame dat je een dag kunt uitkiezen waarop je levering bezorgd wordt. Hier iets niets van waar. Ik kreeg een simpel mailtje met “oops onder bezorger is jou pakketje vergeten mee te nemen”.
Vervolgens kreeg ik de planten 3 dagen later.

15 de maio de 2026

Resposta da Sprinklr Planten

Goedemiddag Kim, zoals we je dit ook per mail hebben uitgelegd, dit is nog nooit eerder gebeurd... maar hey, eens moet de eerste keer zijn. Vervelend natuurlijk voor jou, maar gelukkig heb je je bestelling goed ontvangen, al was het onbedoeld later dan gepland. Nogmaals onze excuses ervoor. Groetjes, Brigitte

Positieve ervaring

Leuke website met veel informatie. Plantjes inderdaad klein (in vergelijking met volwassen planten uit tuincentrum), maar leuk(er) om eea te zien groeien! En biologisch gekweekt, ook belangrijk. Folders met meer informatie meegekregen, interessant om door te lezen. Thumbs up!

15 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Spriklr een biologisch groen bedrijf met pit.

Spriklr heeft een erg leuke en informatieve nieuwsbrief. Veel goede tuintips en inspiratie voor tuin en balkon.
Ik heb deze keer dalia's besteld. Informatie over de bezorging was onduidelijk helaas. De Dalia's zouden om 3 uur bezorgt worden. Nog voor drieën kreeg ik bericht dat pakje niet bezorgt kon worden.worden.Terwijl ik de hele dag thuis was.
Of de Dalia' bevallen kan ik nog niets zeggen want ik heb ze vandaag pas geplant. Verder over Sprinklr tevreden. Goede uitleg over het planten en verzorgen. Nog even afwachten wat het resultaat is.

20 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi assortiment, snel en netjes geleverd aan huis!

Op zoek naar balkonplanten? Sprinklr heeft ze en op de website ingedeeld op zon - schaduw en of wind omstandigheden. Snel en keurig verpakt afgeleverd met tips voor de beste start. De bezorger was zo aardig om de zak potgrond naar boven te dragen. Ik ben erg blij en kijk er naar uit om mijn planten te zien groeien en bloeien.