Sprinta har nogen mega fede produkter, som gør det sjovere og nemmer at cykle og løbe. Produkterne kan nemt bruges til begge dele. De produkter jeg bestilte var af høj kvalitet og kan varmt anbefales.... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk produkt. Langt mere værdi for pengene end hvis du køber de kendte brands. Derudover er det også et pænt design, super nice oplevelse overordnet.
A empresa respondeu
Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt en vest, som jeg lavede en reklamation på. Inden for 24 timer var reklamationen noteret og en ny varer sendt afsted uden beregning. Kæmpe Anbefali... Ver mais
A empresa respondeu
Levering osv. fungerede helt fint som det skulle. Jeg synes dog ikke vestens pasform er særlig god. Det kan være, at det kunne fikses ved at lave en str. xs. Jeg købte str. s og selvom den blev stramm... Ver mais
A empresa respondeu
Sprinta udvikler funktionelt løbeudstyr til løbere, der vil have det til at fungere i praksis – uden at betale overpris Vores produkter er skabt med fokus på pasform, komfort og holdbarhed. Samme funktion og brug som de dyre brands, men til en pris der giver mening. Ikke fordi vi går på kompromis, men fordi vi skærer alt det overflødige fra. Vi tror på: Funktion før trends Gennemtænkt design, der holder til brug Ærlig kommunikation om hvad produktet kan – og ikke kan Sprinta er bygget til rigtige løbeture. Ikke til at se godt ud i en annonce, men til at sidde rigtigt, føles let og gøre løb mere ubesværet. Vi svarer hurtigt, tager ansvar og står ved vores produkter. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, vil vi hellere løse det ordentligt end forklare os udenom. Sprinta er til dig, der vil løbe frit – med udstyr der bare fungerer.
Kuldyssen 15 , 2630, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk service og hurtig levering! Produkterne er i rigtig god kvalitet, og det er nemt at finde det, man søger. Kan klart anbefales.

Super fedt produkt!!
Jeg købte en løbevest til eget forbrug, efter jeg fik den anbefalet af flere af mine venner.
Den levede 100% op til mine forventeringer og håb!

Resposta da Sprinta
Jeg købte en mega fed løbevest, som jeg seriøst har anbefalet til alle i min løbeklub! Virkelig funktionel og fedt design🤗🤗🤗Klar 10/10!

Resposta da Sprinta
Købte jakken til min far i fødselsdagsgave, eftersom han er begyndt at løbe.
Han blev så glad. Kvaliteten er super samt pasformen.🙏🏽🙏🏽

Resposta da Sprinta
Virkelig godt produkt, bruger det til min lange løb, er meget glad for det iforhold til prisen, leveringen var hurtig og der var ingen problemer

Resposta da Sprinta
Topstilet løbevest. Købte den og den kom lige med det samme ogs. Kvaliteten er ordentlig luksus. Brandvarm anbefaling herfra!!?

Resposta da Sprinta
Jeg har efterhånden løbet i nogle år, hvor jeg førhen ikke har brugt løbevæst. Jeg købte Sprintas løbevest, og jeg har ikke andet end positive tanker. Det er fuldstændig genialt, for en som mig der tager løb seriøst, og jeg kan ikke anbefale det mere, specielt til de lange løbeture hvor man har brug for geler eller vand.

Resposta da Sprinta
Sindsyg lækker løbevest, god kvalitet og super brugbar. Hurtig levering også.

Resposta da Sprinta
Hvorfor kendte jeg ikke til sprinta før???
Sikke en dejlig oplevelse!

Resposta da Sprinta
Jeg købte nogle fremragende sportsbriller som kan benyttes for forskellig brug. Min far bruger dem til at løbe, mens mig for at cykle. Hurtig og effektiv levering, intet negativt at sige.

Resposta da Sprinta
Fin kvalitet og service, jeg er fuldt ud tilfreds. Vh Andreas

Resposta da Sprinta
Jeg bestilte et par træningsshorts og blev virkelig positivt overrasket. Stoffet føles let og åndbart, og pasformen er lige i øjet. Der var en lille fejl på syningen, men kundeservice tog sig af det med det samme og sendte et nyt par uden problemer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse - både produktet og servicen.
Kan helt klart anbefales!

Resposta da Sprinta
Jeg købte den lysegrå løbejakke.
Rigtig god kvalitet og god pasform, og en flot grå farve, som går til både løbetøj og til hverdag

Resposta da Sprinta
Købt deres jakke meget den flot kvalitet meget hurtig levering kan varmt anbefales køber igen

Resposta da Sprinta
Virkelig god kvalitet og super pasform man mærker næsten ikke, at man har den på. Let, åndbar og med praktiske lommer til det vigtigste. Reflekserne gør den perfekt til løb i mørke. Klart den bedste løbevest, jeg har haft. Klart 5 stjerne her fra

Resposta da Sprinta
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.