Super blij, lowmel Valentine
Wederom schoenen besteld. Deze keer via de mooie nieuwe website. Ook deze werkt perfect en mijn tweede paar lowmels(Valentine) ook weer snel en perfect aan huis geleverd, wederom onwijs blij mee!
Sneaker, Streetwear & More!
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Supersnelle levering, en service met passen! Erg blij mee. Ze voldoen helemaal aan de verwachting die de foto je geeft. Fijn model trouwens ook!
Snelle reactie en mega snelle levering nog op de dag zelf. Top service en blij met m’n nieuwe sneakers!
Betrouwbare verkoper en snel geleverd. Ik ga hier vaker sneakers kopen!
Heerlijk vlotte communicatie!
We kochten ze met risico omdat ze opgestuurd moesten worden. En wij in het noorden wonen.
Een verkoper die oog heeft voor zijn klanten.
Ik had een tijdje moeite om een specifiek paar sneakers te vinden, ze waren vrij exclusief maar hij had het het zo geregeld. Contact was snel, helder en super vriendelijk. Binnen een paar dagen had ik de schoenen in huis. De sneakers waren goed verpakt en zijn perfect aangekomen. 100% aanrader als je op zoek bent naar goede service, duidelijke/snelle communicatie en mooie sneakers!
Goede service, heel blij met mijn nieuwe schoenen!
Als jij denkt dat je een sneakerhead bent, heb je steezz niet gekend, deze man bied je sneakers aan met de scherpste prijs, check zijn site voor het bewijs. Hij werkt met passie en heeft verstand van zaken en is bereid om met jou de juiste deal te maken
Alleen maar goede ervaringen met Steezz, inmiddels al meerdere paartjes bij hem gekocht en naar tevredenheid!
Als hij ze niet heeft gaat hij ze voor je zoeken en dat allemaal voor een eerlijke prijs!
Thanks voor de goede service!
Altijd goede communicatie, prijzen en snelle levering!
Thanks again!
Snel, met verstand van zaken geholpen en voor een goede prijs. Ik heb nu prachtige sneakers aan mijn voeten.
Bedankt Steezz
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.