Stegfabriken Sverige AB Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställningen var enkel, informationen tillräcklig och tydlig, leveransen riktigt snabb. Mycket mer än så anser jag inte att man kan begära. Angående produkten skulle jag önska att ni skickar med p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätthanterad hemsida, bra information och möjlighet att bygga ihop de snörasskydd man kan behöva på hemsidan. Snabb leverans! Leveransen skulle föregås av telefonsamtal och koll av mottagare men ing... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt var bra…….. men frakten förstörde priset helt Tror inte på er idé att små kunder (mindre paket) skall betala stora Kunder (större paket)👎 Tyvärr är det så Tror att ett företag riktar... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag är jättenöjd med produkten, men missnöjd med fraktkostnaden. Där bör ni förhandla fram bättre avtal. Fraktkostnaden bör inte överstiga 150 skr. för aktuell produkt. Det framgår då jag gör en jämfö... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de escadas
  2. Loja de Materiais de Construção
  3. Loja de Ferramentas

Sedan starten 2012 har mer än 85 000 kunder handlat hos oss hemma och utomlands; och antalet ökar stadigt, månad för månad. Bland våra kunder finns allt från gör-det-själv-människor, hantverkare och bostadsrättsföreningar till livsmedelskedjor och stora industriföretag. Förutom Stegfabriken Sverige AB i Sverige driver vi även Stigefabrikken.dk ApS i Danmark och Stigefabrikken.no i Norge. Genom innovation, samarbete med våra skickliga leverantörer och genom att ge marknadens bästa service och rådgivning kommer vi att göra "stegfabrikerna" till Skandinaviens största och skickligaste leverantör av Säkerhet i høyden.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

202 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att allt blev bra i slutändan. Om det är något mer vi kan göra, är vi alltid redo att hjälpa till :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina handledare och snabb leverans

Fina handledare och snabb leverans. Mycket nöjd!

6 de janeiro de 2026

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Det gläder oss att du är nöjd med handledarna och att leveransen gick snabbt. Stort tack för att du delade din upplevelse med oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beställning och leverans gått bra men…

Beställning och leverans gått bra men eftersom det är en julklapp, är pallen än så länge inte inspekterad

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Tack för att du delade med dig. Vad bra att allt med beställning och leverans gick smidigt. Vi hoppas att pallen kommer leva upp till förväntningarna :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nöjd! Fin produkt som helt motsvarar mina…

Fin produkt som helt motsvarar mina förväntningar.

30 de novembro de 2025

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Tack så mycket för din recension! Vi är jätteglada att höra att produkten motsvarade dina förväntningar. Det är precis det vi strävar efter :)

Toppen bra service!

Bra info vid beställning och hela vägen fram till leverans.

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Tack så mycket för din fina respons!

Helnöjd med varan, men .

Helnöjd med varan jag beställde, blev lite fel med leveransen. Levererad till fel adress. därav 4an

4 de dezembro de 2025

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Vi är jätteglada att du är helnöjd med varan, men vi beklagar verkligen att leveransen gick till fel adress. Vi tar det till oss och ska göra vårt bästa för att undvika sådana misstag i framtiden. Stort tack för din förståelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringde och bad om råd vilken stegbrygga…

Ringde och bad om råd vilken stegbrygga jag skulle ha.
Fick besked när jag beskriver takkontruktionen att de ska vara för bärläkt.
Efter kontakt med installatörer av kamin så var de för råspont.
Vilket innebar att jag fick förstärka bärläkten och ett par timmars extra jobb på ett tak i regnet.

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Vi beklagar verkligen att du fick fel råd, vilket ledde till extra jobb. Det var inte vår avsikt. Tveka inte att höra av dig igen om något fortfarande är oklart – vi vill gärna se till att du får rätt hjälp framöver.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bättre virke detta sprack o mycket…

Bättre virke detta sprack o mycket knagg i

7 de novembro de 2025

Hej Kennet

Det beklagar mig att höra att varan inte levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att skicka bilder eller en kort video på produkten, så hjälper vi dig gärna vidare i ett eventuellt reklamationsärende.

Peter
Stegfabriken Sverige AB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Akta er för denna butiken

Akta er för denna butiken, sämsta köp upplevelsen jag haft

13 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Simon

Tack för din recension. Vi är verkligen ledsna över den upplevelse du har haft - det ska naturligtvis inte gå till så här.

Förseningen uppstod tyvärr i överlämningen mellan vårt externa lager i Danmark och vår leveranspartner DHL, som dessvärre lovade en leveranstid de inte kunde hålla. Vi förstår fullt ut hur frustrerande detta har varit för dig och beklagar det djupt.

Vårt bokholderi överför det resterande beloppet i dag, så återbetalningen är på väg till dig. Jag vill också försäkra dig om att våra svenska kollegor har gjort allt de kunnat för att lösa situationen under tiden.

Vi hoppas att du – trots denna tråkiga upplevelse – får ditt trappprojekt löst smidigt framöver hos en annan kompetent aktör i branschen.

Peter
Stegfabriken Sverige AB

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pris och snabb leverans

Bästa priset, enkelt att beställa, betalning via Klarna, kvällsleverans med DHL. Kan inte bli smidigare.

31 de outubro de 2025

Resposta da Stegfabriken Sverige AB

Vi är oerhört tacksamma för din positiva recension. Tack så mycket! :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.