Stella Fietsen Avaliações 17.574

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn in het filiaal in Wijchen geweest .We werden geholpen door Hasan een zeer vriendelijke en duidelijke man .Een goede uitleg zonder onzinverhaaltjes in een rustige omgeving geweldig geholpen do... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja ja het is stella gelukt!! Op vervolg van de vorige reviews toch even wat positiefs voor stella. Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen. Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof. Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe RTE2.1 28 N8D kobal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest. Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden. De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk. Ze blijven optimistisch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

18 mil avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Fijne fiets!

Ik heb de Stella Fiore nu bijna 2 jaar en gebruik hem met een voorzitje en windscherm voor mijn zoontje. Het is een fijne en mooie fiets en hij stuurt niet zwaar. Hij heeft een sterk stuur slot. Ik ben er erg blij mee.

11 de março de 2025

Reparatie Stella Dolce transport fiets

Naar alle tevredenheid heb ik een Stella Dolce transport fiets....maar helaas ging mijn software stuk ...en Stella was dicht....
Mijn fiets is zeer vakkundig gemaakt door Bas ebike in Zwaagdijk.... tomaten markt 10...doet ook de
service en onderhoud...een vriendelijke man die erg oplossing gericht met je mee denkt...
Een goed adres om ,er met je Stella fiets heen te gaan dus

4 de março de 2025

Computersysteem in loop, onbereikbaar

Het inplannen van een service beurt is zeer omslachtig. Je kunt je gegevens achterlaten en vaste dagen doorgeven dat je kunt en er wordt een afspraak voor je ingepland.
Ivm onregelmatige diensten is dat voor mij onmogelijk. Dus ik probeer ze te bellen. Je komt dan in een loop terecht waarin je moet zeggen waarvoor je belt, je wordt doorverbonden geeft de stem aan om vervolgens weer in te moeten spreken waarvoor je belt. Na 4 minuten lang allerlei termen te proberen uiteindelijk verbinding maar verbroken.
Het filiaal in Best is niet bereikbaar, alles gaat via Beverwijk.
Dan maar een contactformulier invullen, afspraak moeten annuleren en kijken hoe een nieuwe afspraak in te plannen! #hoezoomslachtig

4 de março de 2025

Goedkope troep!

Goedkope troep!
Geen onderdelen te krijgen.
Fietsenmaker kan er ook helemaal niks mee.
Stella verkoopt blijkbaar zelf ook geen losse batterijen, als deze op is kan je je fiets dus weggooien, BIZAR!

12 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Miskoop van het jaar 1800 euro foetsie…

Miskoop van het jaar 1800 euro foetsie Failliet en de consument is weer de dupe!!
Scherm valt uit niet meer aan te krijgen, stuur zit los niet vast te zetten, men heeft de stekker eruit getrokken voor dat de claims komen weer echt een ...bedrijf,
Ben, bedankt voor de Chinese rommel van je!!

14 de outubro de 2024

Waterschade bij electrische fiets

Muto fiets gekocht amper een jaartje mee gereden-altijd binnen gezet-toch is heel het electronisch systeem kapot tgv waterschade-onkosten komt overeen met een nieuwe fiets.Waar kan ik terecht nu Stella failliet is.Dit is fietsen dumpen op de markt en mensen belazeren!

18 de janeiro de 2025

Koop hier geen fiets!

Op 2 november jl. Kocht mijn dochter van haar eigen geld een elektrische fiets bij Stella Nunspeet om daarmee naar school te kunnen. Toen zij een aantal dagen erna haar eerste rit naar school maakte viel de trapondersteuning al uit. Eenmaal thuis deed de accu erg vreemd met opladen. Sindsdien is er geen land mee te bezeilen met de accu. Uiteraard meteen gebeld voor een reparatie afspraak maar diezelfde middag begon de onrust rondom Stella. Op 2 december jl. Eindelijk vernomen dat het is overgenomen. In de tussentijd heeft dat arme kind nog geen gebruik kunnen maken van haar zelf gekochte nieuwe fiets. We hebben diverse keren contact gezocht met het zogeheten noodsituatie emailadres wat leuk gepubliceerd word. Maar vergeet het maar, je krijgt geen enkele reactie! Tot op de dag van vandaag heeft mijn dochter niet elektrisch kunnen fietsen. Ze is erg verdrietig en teleurgesteld. Dat men zo met gedupeerde om kan gaan is schaamteloos en beloofd weinig positiefs voor de toekomst. De manier waarop er met je om wordt gegaan verdient geen schoonheidsprijs. En in de media doen ze zich voor als de grote redder in nood. Maar ondertussen gedupeerde gewoon in de kou laten staan en zoek het maar lekker uit tot maart. Hoezo een noodsituatie emailadres tot stand laten komen? Trap er niet in. Het zijn alleen maar mooi weers praatjes en je wordt zo alleen maar aan een lijntje gehouden. Uiteindelijk sta je straks gewoon nog met een waardeloze fiets waar je een hoop geld voor hebt betaald. En nergens anders kan je terecht. Niemand neemt contact met je op. Kortom je staat met je rug tegen de muur. Voor ons nooit meer een fiets bij dit bedrijf en al helemaal niet bij de zogeheten overname kandidaat! Ik hoop dat ik mensen kan waarschuwen voor dit soort bedrijven.

2 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar een E-Bike met…

Vorig jaar een E-Bike met voorwielaandrijving gekocht in Best. Moesten iets langer wachten maar werd volgens afspraak netjes geleverd. Goede uitleg door de monteur. Veel plezier met de fiets tot gisteren. Gisteren kwam mijn vrouw thuis met een ratelend voorwiel welke alleen nog naar voren kon draaien. Resetten, testen met de app, het systeem zegt dat alles werkt. Zowel de normale als de loop aandrijving werken.
Half jaar oud, 495 km op de teller, Stella failliet, wat nu?
Ik heb de test herhaald maar het bleef ratelen. Vanmorgen een mail naar noodgeval-stellafietsen gestuurd. Hopelijk komt er snel duidelijkheid.
Mvg

1 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets dan problemen met mijn fiets die…

Niets dan problemen met mijn fiets die ik in oktober gekocht heb. Piepend remmen en sinds eergisteren een accu die muurvast zit. Die er met geen mogelijkheid uitkomt.

Ik snap wel dat het bedrijf failliet is. Als er geen fatsoenlijke reactie komt door het nieuwe bedrijf op mijn huidige situatie. Koop ik nooit meer een stella en schrijf ik overal deze review. Daarnaast vertel ik het aan iedereen die ik ken.

Koop geen stella. Niets dan ellende!

30 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 december gemeld aan het nood email…

3 december gemeld aan het nood email adres dat mijn ondersteuning niet meer werkt. 2 of 3 weken later kwam er een monteur. Hij zei dat hij t weer deed. Mijn huishoudelijke hulp was bij mij aan de gang dus kon het niet direct testen. Later getest en hij doet het helemaal niet. Sindsdien reageren ze helemaal niet meer. Fiets is nog geen 2 jaar oud. Het is mijn enige vervoersmiddel en ben hart en reuma patient. Het is inmiddels 6 januari en ze hebben nog steeds niet gereageerd

3 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vreemd vorige slechte review is weg …

Vreemd vorige slechte review is weg ben niet blij met Stella . Fiets nog geen jaar oud kapot comp op stuur nieuwe er op 200 euro lichter nog geen drie maanden later weer problemen ja dat spul kan niet regen water zegt men in Zwaag . Hallo welk land leven we ?

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sympathieke werkplaats monteur; loeidruk, toch altijd oplossingsgericht en snel hulp.

Combi Janne heeft mij beloofd de Livorno Gold FDST sup. in de werkplaats te kunnen zetten omdat ik uit heupoperatie kom + 6wk revalidatie dus mijn fiets woesthard nodig heb. " Ruim 2 mnd gewacht op onderdeel?" Toen het faillissement. Mijn verzoek hierbij is om aub de afspraak bij mij thuis te maken voor vervanging bedieningsblokje op t stuur zodat ik ook eindelijk weer eens kan fietsen.. PM ik was het die een vertrouwenskaartje in de winkel had gebracht met de intentie dat Stella en haar werknemers doorkunnen. Tip: Ook kunnen er delen v d ruimten door scholen ( jeugdzorg/ ggz/ verveelde jeugd/ jusitie) worden gebruikt als practicum lokalen; wat is er nou mooier dan je eigen fiets ( of die van een ander) te kunnen repareren. Stella Inclusief *!*
Groet v Zoufy

29 de outubro de 2024

Slecht service

Schrijf ik een review hier op trustpilot, krijg ik een bericht van stellafietsen of ik gegevens wil sturen zodat ze het kunnen onderzoeken.
Stuur ik dat naar ze, nu al 3 keer en nog steeds geen reactie 👎

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stella niet bereikbaar

Mijn stella fiets is gevallen nu is het computertje van me stuur kapot, probeer stella te bellen maar niemand is bereikbaar. Alle winkels dicht, klantenservice dicht hoe kan dat? Nu kan ik me fiets niet gebruiken. Jammer hoor

27 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waren altijd heel tevreden over Stella.

Waren altijd heel tevreden over Stella.
Toen we 5 jaar geleden onze vicenza s kochten was bij mijn man in tijd van 3 weken display, motor en accu stuk. Heeft toen een nieuwe fiets gekregen.
Nu hadden we weer nieuwe fietsen gekocht met een flinke aanbetaling. En moesten helaas vernemen dat stella failliet was. Maar gelukkig krijgen we de aanbetaling terug. Toch jammer hoor had graag onze nieuwe vicenza s gekregen.

23 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.