Företaget är inte kundvänligt, svarar inte på telefon eller på mail. Har gjort otaliga kontaktförsök. På grund härav kan du som e-handelskund inte få vägledning om ditt skoköp som t.ex storlek, passfo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har haft flera par samma märke Köpte första par från Finland sedan hittade jag er och var jätte glad Skorna har kvalitet Håller länge och är varma helt underbart Ni levererade snabbt vilken är ett sto... Ver mais
Snabb leverans och bra utbud av skor! Jag hade länge letat efter ett skomärke där modellen hade en specifik färg som är slutsåld i alla affärer och online, då hittade jag dem hos Stööks och tillgängli... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Stööks - stooks.se
Stööks är ett snart hundraårigt familjeföretag inom skoförsäljning. Hos Stööks finner du ett stort utbud av skor för dam, herr och barn. Även fritidskläder och väskor finns i våran webbshop samt fysiska butik i Hammarstrand. Vi strävar efter att ge alla våra kunder ett professionellt bemötande oavsett om det är i butiken, via mejl eller telefon. Du ska känna dig trygg när du handlar hos Stööks, både i vår fysiska butik och vår skobutik online.
Skor
Icebug
Skechers Informações de contato
Centralgatan 16, 84431, Hammarstrand, Suécia
- 0696-100 69
- info@stooks.se
- stooks.se
Não respondeu a avaliações negativas
Lätt att beställa och snabb leverans.
Reklamationen var inte avgiftsfri
Jag beställde ett par skor för ca 2000kr i början på året. Skorna hade tydliga och djupa tryckmärken när jag fick dem. Jag kontaktade kundtjänst för för att reklamera skorna, säljaren försökte indirekt övertala mig till att behålla skorna för han tyckte att tryckmärken skulle bli bra med tiden fastän jag var tydlig med att jag inte ville chansa på att de ”kanske” kommer bli bra. Jag returnerade skorna och fick ändå avdrag med 79kr för returen.
Jag tycker att remmarna är jättebra…
Jag tycker att remmarna är jättebra eftersom jag har problem med knät efter en korsbandsoperation. Åldern som pensionär gör mig lite stelare så självklart ett poäng även där! Jag är mycket aktiv i skog och marker så nu kan jag och min hund utmana vintervädret säkert och tryggt!
Vet inte har inte fått varan än!!
mycket bra storleken är för stor
jag har redan gett omdöme
Bra information 7 paket om vill akicka…
Bra information 7 paket om vill akicka tillbaka men så nöjd med köp.tack
Snabb leverans och toppen bra stövlar
Snygg och reäl stövel i skinn
Snygg och reäl stövel i skinn, bra passform.
Amvänbara då dobbarna kan fällas in vid tex restaurangbesök.
Snabba leveranser bra produkter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.