Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 store stjerner til Storbjerg v/ Kirsten for at give god information og guiding ved køb af gavn. Kirsten har det lækreste garn og jeg vil selvfølgelig handle der igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fællessang i den dejlige have på Storbjerg. En fantastisk hyggelig aften med masser af sang, god musik og fantastisk stemning, som en enkelt kort regnbyge på ingen måde kunne spolere. Så kiggede vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min lille familie og jeg besøgte idag Storbjerg og sikke en dejlig oplevelse ☀️. En skøn butik med smukt garn og tilbehør, men også en smuk have at gå på opdagelse i for store og små 👣🪷🌻🌳🌾... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🎄🎄 27. november var mit første besøg hos Storbjerg, virkelig en hyggelig aften, vi blev modtaget på en afslappet og hjertelig måde, ingen snoppperi🥰 Til kaffe/the blev der serveret det bedste... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Café
  3. Loja de Souvenirs
  4. Artesanato

Escrito pela empresa

Hos Storbjerg byder vi indenfor i stuehuset på vores nedlagte landbrug, hvor der nu er plads til kvalitetsvarer indenfor bl.a. strik, lædervarer, interiør, keramik mm. Her er primært Isager garn og Lang Yarn på hylderne. Vi har masser af strikketilbehør og små hyggelige ting i butikken - både til strik, men også en lille værtindegave, hvis det er det, du mangler. Vi byder også på kaffe fra det lokale kafferisteri Hedekaffe, te og hjemmelavet bagværk og frem for alt en hyggelig stund. Man er meget velkommen til at slå sig ned i vores hyggelige orangeri og dejlige og ret store have. Her er ro og tid til fordybelse - ind imellem skal der "kigges huller i luften". Vi arrangerer løbende kurser - find det under arrangementer på hjemmesiden. Her er mulighed for at dygtiggøre sig indenfor strik, men også en hyggelig aften i haven med fællessang i Højskolesangbogen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt tilrettelagt arrangement med…

Godt tilrettelagt arrangement med fantastisk akkompagnement.
Feel- good oplevelse.
Må gerne gentages.🤗

21 de junho de 2024

Resposta da Storbjerg

Tusind tak - det er slet ikke utænkeligt, at der atter kommer fællessang på programmet. Følg med under arrangementer på hjemmesiden ☺️

Fællessang på Storbjerg

Så kiggede vi jo bare på Kirstens flotte og lækre garn og alt de andre skønne ting i butikken.
Håber, arrangementet bliver gentaget 🤞

24 de junho de 2024

Resposta da Storbjerg

Tusind tak. En stor fornøjelse at have haven fuld af sangglade mennesker 🤍

Hurtig og effektiv kundeservice

Hurtig og effektiv kundeservice

Jeg fik hjælp til billigere garnalternativ, som blev bestilt hurtigt hjem og sendt afsted. Jeg har fået meget brugbar hjælp til at strikke og har fået hurtigt svar på mange spørgsmål.
Kan varmt anbefales

7 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Mange tak 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superfin butik i de hyggeligste…

Superfin butik i de hyggeligste omgivelser. Man føler sig meget velkommen og Kirsten er enormt imødekommende og hjælpsom. Bestemt et besøg værd!

13 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for de pæne ord ☺️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais