Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 store stjerner til Storbjerg v/ Kirsten for at give god information og guiding ved køb af gavn. Kirsten har det lækreste garn og jeg vil selvfølgelig handle der igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fællessang i den dejlige have på Storbjerg. En fantastisk hyggelig aften med masser af sang, god musik og fantastisk stemning, som en enkelt kort regnbyge på ingen måde kunne spolere. Så kiggede vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min lille familie og jeg besøgte idag Storbjerg og sikke en dejlig oplevelse ☀️. En skøn butik med smukt garn og tilbehør, men også en smuk have at gå på opdagelse i for store og små 👣🪷🌻🌳🌾... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🎄🎄 27. november var mit første besøg hos Storbjerg, virkelig en hyggelig aften, vi blev modtaget på en afslappet og hjertelig måde, ingen snoppperi🥰 Til kaffe/the blev der serveret det bedste... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Café
  3. Loja de Souvenirs
  4. Artesanato

Escrito pela empresa

Hos Storbjerg byder vi indenfor i stuehuset på vores nedlagte landbrug, hvor der nu er plads til kvalitetsvarer indenfor bl.a. strik, lædervarer, interiør, keramik mm. Her er primært Isager garn og Lang Yarn på hylderne. Vi har masser af strikketilbehør og små hyggelige ting i butikken - både til strik, men også en lille værtindegave, hvis det er det, du mangler. Vi byder også på kaffe fra det lokale kafferisteri Hedekaffe, te og hjemmelavet bagværk og frem for alt en hyggelig stund. Man er meget velkommen til at slå sig ned i vores hyggelige orangeri og dejlige og ret store have. Her er ro og tid til fordybelse - ind imellem skal der "kigges huller i luften". Vi arrangerer løbende kurser - find det under arrangementer på hjemmesiden. Her er mulighed for at dygtiggøre sig indenfor strik, men også en hyggelig aften i haven med fællessang i Højskolesangbogen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Humoristisk og god betjening

Humoristisk og god betjening. Har stor viden om garnet og strikketeknikker, der hjælper kunden til et vellykket resultat.

10 de maio de 2025

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det glæder mig, at både humoren og hjælpen faldt i god jord! Jeg forsøger altid at kombinere strikkeglæde med et smil og lidt nørdet viden, så det er dejligt at høre, at det giver pote. Jeg håber, vi ses igen til endnu flere garnsnakke og vellykkede projekter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lille hyggelig butik med et bredt…

Lille hyggelig butik med et bredt udvalg af garn mv og med god stemning og fantastisk betjening.
Derudover laver de nogle gode og inspirerende kurser i hyggelige omgivelser.

8 de maio de 2025

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du har nydt både udvalget, stemningen og betjeningen. Og hvor er det dejligt at høre, at kurserne også har givet inspiration – vi går jo ikke bare op i masker, men også i mennesker. Jeg håber, vi ses igen til flere hyggelige stunder med garn, grin og god stemning.

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt sted med engageret indehaver…

Hyggeligt sted med engageret indehaver og en overskuelig indretning.
Her er der også mulighed for flere andre aktiviteter bl.a strikkecafé.

2 de maio de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak for din fine anmeldelse – jeg er glad for, at du nød de hyggelige rammer – og skulle du få lyst til at kombinere strikkecafé med f.eks. verdensmesterskabet i småkagespisning, så siger du bare til. Jeg er altid klar på nye aktiviteter og lidt sjov i garnet!

Et besøg værd!

Det var sådan et hyggeligt besøg i butikken, som har en masse gode ting til strik. Og da det var i påsken, var børnene på æggejagt i haven. Man følte sig rigtig velkommen.

11 de abril de 2025

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder mig virkelig, at du havde en hyggelig oplevelse i butikken – og hvor dejligt at høre, at børnene hyggede sig med æggejagten i haven! Det betyder meget for mig, at både store og små føler sig velkomne, og jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde det jeg skulle bruge og dejlig…

Havde det jeg skulle bruge og dejlig betjening

11 de abril de 2025

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du fandt det, du skulle bruge, og at betjeningen levede op til forventningerne. Jeg gør mig umage for, at både udvalg og service skal være i top, så det betyder meget at høre fra jer kunder. Jeg håber, vi ses igen snart.

Fantastisk total oplevelse

Fantastisk garn, hjælpsom rådgivning, mulighed for at lave en strikkeprøve på stedet inden garnvalg hvilket er til stor hjælp. Bliv inspireret i fantastisk hyggelige omgivelser.

4 de abril de 2025

Resposta da Storbjerg

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse her hos mig. Det betyder meget, at du sætter pris på både garnet, rådgivningen og muligheden for at lave en strikkeprøve — det er netop sådan, jeg ønsker, det skal være. Skønt at høre, at du også har nydt de hyggelige omgivelser. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen til mere inspiration og strikkeglæde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig butik, med gode varer og rigtig god service

28 de março de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak for din anmeldelse! Jeg sætter stor pris på din feedback og er glad for, at du har haft en god oplevelse hos mig. Det er vigtigt for mig at tilbyde både hyggelige omgivelser, kvalitetsvarer og god service. Jeg håber at se dig igen snart.

Fantastisk hyggeligt sted

Fantastisk hyggeligt sted, med kvalitetsgarn og varer . Kirsten gir god og nyttig hjælp og vejledning. Og så kan man nyde sin eftermiddagskaffe m hjemmebag i de skønne omgivelser. Kan så meget anbefales!!!

18 de março de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak for din skønne anmeldelse! 😊 Jeg er så glad for, at du har haft en dejlig oplevelse hos os. Det betyder meget for mig, at du værdsætter både kvalitetsgarnet, vejledningen og den hyggelige stemning – og selvfølgelig lidt hjemmebag til kaffen! Jeg håber at se dig igen snart. 🌿🧶☕️

De bedste hilsner,

Varmeste anbefaling

Købt garn og oplevelser. Altid utrolig venlig og hjælpsom. Har også fået personlig hjælp med både opskrifter og strikketeknikker. Storbjerg kan på det varmeste anbefales.

4 de março de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos mig, både med garn, opskrifter og strikketeknikker. Det betyder meget for mig at kunne give personlig og hjælpsom service. Tusind tak for din anbefaling – jeg håber at se dig igen snart!

Butikken er så hyg’lig

Butikken er så hyg’lig, skønne vare, en masse inspiration, både via de smukke strikkede ting der hænger rundt om og ikke mindst fra Kirsten- som brænder for sin fine butik. Og ja omgivelserne i sig selv gør det til et besøg værd

1 de março de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak for den søde anmeldelse! Jeg er så glad for, at du havde en god oplevelse i butikken. Det betyder meget for mig at høre, at du blev inspireret af både mine produkter og min passion. Jeg håber at kunne byde dig velkommen igen snart – jeg stræber altid efter at skabe en hyggelig og inspirerende atmosfære for mine kunder 🤍

Smukke omgivelser

Smukke omgivelser, flotte varer og en god service🌷

28 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Det var rigtig hyggeligt at have dig på besøg. Jeg er glad for, at du kan lide både butik, varer og service. Tak for den fine anmeldelse 🤍

God kompetent rådgivning.

God kompetent rådgivning.. Hyggeligt sted..

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Mange tak Anne. Jeg gør mig umage for at sprede hygge i stuerne. Jeg glæder mig til at se dig igen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bare et virkelig smukt univers ✨ og så…

Bare et virkelig smukt univers ✨ og så meget fint inspiration.

15 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Ihhh hvor er du sød Karina 🤍. Tusind mange tak. Så dejligt at have besøg af dig og din søde mor🤍🤍. Jeg glæder mig til I kommer igen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig butik med mange spændende nye…

Hyggelig butik med mange spændende nye garner og tiltag og selvfølgelig det søde personale

13 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Tak fordi du har brugt tid på at lave en anmeldelse af min lille butik. Jeg er glad for, at du kan lide mine garner OG personalet ;)

Hurtigt og nemt.

8 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Mange tak Lene. Jeg gør alt hvad jeg kan for at få ordrerne på shoppen pakket og sendt afsted i en fart 🤍

God betjening

God betjening og hjælp til at finde garn.

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Storbjerg

Det er jeg glad for at høre. Jeg er sikker på, at resultatet bliver rigtig fint. Tak fordi du kiggede forbi min lille butik 🤍

Strikkecafé

Strikkecafé.
Jeg var til en hyggelig strikkecafé aften. Hyggelig snak, god inspiration og hjemmebagte boller i hyggelige omgivelser.
Jeg kommer igen.

15 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais