Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul stjerner!! Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice. Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god virksomhed med massere af fede sko Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pisse god forretning med fantastisk service, kundeservicen svarede efter 11! minutter. Og skoene bliver sendt 30 min efter køb. Skoene var desværre for lille, men fik hurtigt sendt dem retur og bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Streetkickz fik mig til at smile igen!! Min søn ønskede sig inderligt air Jordans- og vi bestilte først fra en tysk hjemmeside- og blev gevaldigt skuffet- fik ikke de ønskede sko. Jeg bestilte da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

🌟| 100% Autentiske Varer 🌟| Fragt rundt i hele Danmark 🌟| Mest sjældne sneakers/tøj/accessories 🌟| Altid god service

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nul stjerner!!

Nul stjerner!!
Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice.
Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem på mail, Instagram og telefon før der er noget respons.

Skoene bliver sendt retur, og jeg bestiller et par nye. Da jeg henvender mig omkring, hvornår mine penge bliver tilbage betalt, for jeg en besked om at de har annulleret nu ordre (min nye ordre) men ikke noget med min ordre på de sko jeg gar sendt retur.
Da jeg igen henvender mig om fejlen, får en en lang sms besked om at de har valgt at lukke deres firma. Men det fremgår nogensteder at de har det. Og man kan stadig købe sko på deres hjemmeside. Jeg Beder om at få tilbagebetalt mine penge for begge ordre, med et svar om at dette vil ske indenfor et par dage.

Der er gået tre uger og jeg har stadig ikke modtaget hverken sko eller tilbagebetaling.

Hold Jer langt væk! De snyder og bedrager en.

10 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god virksomhed med massere af…

Super god virksomhed med massere af fede sko

Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtager skoene, og godt nok modtog jeg dem efter 6 hverdage. Meget tilfreds!!

20 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg af de nyeste og lækreste sneakers. Nem bestilling, og hurtigt levering.

25 de maio de 2024

Hej Oscar

Vi hos Streetkickz er super glad for at høre om din oplevelse hos os. :)

At vi har kunne give dig en god oplevelse hos os, gør os glade og håber derfor at du er vilde med dine nye sneakers. :)

Der skal lyde et tusinde tak for at du har valgt at handle dine sneakers hos os og ønsker dig en fantastisk dag herfra. :)

Team Streetkickz

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligt, Ville få 0 stjerner, hvis det var muligt.

Jeg skriver igen vedrørende ordre vedr. ordre 3712
Ham Mads fra Streetkickz skrev jo et fint svar på trustpilot igår, her svarer han trodsalt. Det er rigtig, jeg engang, er kommet til at sende en sms til forkert nummer. Han glemmer så at svare på, hvor mange gange jeg har mailet til deres "rigtige mail adresse" .
Igår fik jeg endelig fat på ham på telefon, og han lovede højt og flot at vende tilbage med, hvornår ordren som var bestilt 31. maj blev leveret. Han svarede så rigtig nok på min mail med:
Hej Annette
Kan det passe det var dig som jeg havde i røget tideligere idag? :)
Streetkickz
Teksten er kopieret direkte fra min mail.......
Så altså stadig ingen svar på, hvornår levering er forventet.
I dag skrev jeg en sms på det rigtige telefon nummer kl. 08.25, jeg havde selvfølgelig stadig ikke fået et kompetent svar, hverken på mail eller sms kl. 10.47, så jeg prøvede at ringe, men gik på telefon svarer.
Fik så lige efter en sms kl. 10.48 hvor der stod:
Telefonen er lukket grundet travlhed og en masse som de ikke lever op til.
Lige efter kom endnu en sms, hvor der stod de var i kort møde og grundet ordren er en bestillingsvarer, mener vi ikke , at vi kan love den kan komme på det givende tidspunkt. Vi vælger derfor at annullere ordren, som du ønsker.
Det er rigtigt jeg ønsker at komme ud af dette køb, når de intet kan sige om forventet levering.
Nu mangler jeg bare at få en annullerings bekræftelse, på mail som jeg har bedt om. Jeg har bestilt skoene et andet sted.
KØB ALDRIG PÅ DENNE SIDE....

13 de junho de 2024

Hej Annette

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os. Det skal vi være meget ærlige om, da det er langt fra vores standard.

I vores tideligere korrespondance gav du utryk for at skoene skulle bruges før den oplyste leveringstid på hjemmesiden, som du også ønskede i vores telefoniske samtale. Vi oplyste vi ville tage et kig, eftersom at afsendelsestiden på bestillingsvarer indgik i 5-14 hverdag og at vi afventede på skoens ankomst ved os. Det betyd at skoen præcis ikke kunne leveres før tid som ønsket, da skoen som sagt skulle bestilles hjem, før at den kunne afsendes.

Vi gav dig derfor som lovet besked dagen efter at skoen ville præcis ikke kunne ankomme før tid som ønsket, da ordren kun havde ramt den 8 hverdag og at bestillingen ikke var ankommet ved os endnu, som betød vi ikke kunne leverer den før tid som ønsket. Vi annullerede derfor din ordre, som var dit ønske, hvis det ikke kunne lade sig gøre.

Skoen ville dog stadig hvis ønsket af kunden kunne leveres indenfor den lovet tid som fremgik på hjemmesiden, men da dette ikke var tilfældet, ønskede kunden ikke ordren og dermed en annullering, som vi derefter påtog, efter kundens ønske. :)

Bedste hilsner Streetkickz team

Ingen kontakt

Jeg har i 14 dage forsøgt at komme i kontakt med firmaet for at annullere en ordre.
De svarer ikke

31 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sko til en helt fin pris

Sko til en helt fin pris! Hurtig levering og super kundeservice!

29 de abril de 2024

Hej Albert

Vi hos Streetkickz er super glade for at høre om din oplevelse her hos os. Vi stræber os altid efter at gøre tingene endnu bedre og en henvendelse som denne, gør altid en super glad.

Vi håber at kunne give andre en ligeså god oplevelse som du har haft. :)

Der skal lyde et tusinde tak for at vi har måtte levere dig dine nye sneakers. :)

Bedste hilsner Team Streetkickz

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling. Skoene kom i helt ny stand og der var ingen problemer. 5/5 stjerner herfra 🙌🏻

27 de abril de 2024

Hejsa

Vi er glade for at høre hos Streetkickz at du har haft en god oplevelse af dit køb og at du er glade for dine sneakers. :)

Det betyder meget for os og vi er endnu gladere for at du har haft lyst til at købe dine sneakers hos os. :)

Tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse herinde med andre og håber at se dig igen hos Streetkickz. :)

Bedste hilsner Streetkickz

IKKE KØB HOS STREETKICKZ

Værste butik nogensinde. Havde købt et par Adidas Wales bonner på deres hjemmeside og fik bekræftet min ordre. Skrev til dem flere gange og de forsikrede mig om at skoene nok skulle komme. Nu har de annulleret ordren, uden at give nogen som helst grund, nogen besked eller lignede. Utroligt ringe service og møg hamrende uprofessionelt. Man skal sørme ikke sælge et par sko, som man ikke kan skaffe. Jeg vil råde jer alle til ikke at handle der, fordi det er det nok den værste butik nogensinde!!!

26 de abril de 2024

Hej Casper

Vi er utrolig kede af at høre din oplevelse hos Streetkickz. Som i vores e-mail korrespondance, gav vi udtryk for at vi håbede at det var en mulighed at hente skoene hjem, selvom den ordre som var givet, var placeret i det gamle system, eftersom at en ny hjemmeside var undervejs og stod til udgivelse.

Dog som skrevet i korrespondancen, var det ikke sikkert at vi kunne eftersom vi skal være nøje med den data som vi har lov til at flytte over i det nye system, da det kan være et ømt punkt og noget som vi nøje skal være sikker på, omkring hvad vi må og har adgang til. Vi skrev derfor som sagt vi ville forsøge, men at det ikke ville være sikkert eftersom at dataen skulle videregives til det nye system og at vi derefter måtte være nødsaget til at annullere ordren efter få dage efter placeringen af ordren på din bestillingsvarer og dermed ikke trække nogle penge, som du fik direkte igen efter vi frigav dem samme dag. 😊

Vi er dog kede af at høre at du har haft en anden forståelse for dette og du ikke har haft denne forståelse, som vi informerede dig om og skrev i annulleringen at dette var grunden til at vi var nødsaget til annulleringen af din ordre, på baggrund af de tideligere korrespondancer vi havde.

Bedste hilsner Streetkickz👟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan anbefale at handle hos Streetkick, hvor bl.a. supporten er super god

Har købt sko hos Streetkickz og kan kun anbefale at handle med dem. Jeg havde nogle enkelte spørgsmål og skrev derfor til dem. Fik svar alle gange inden for en time. Så alt i alt en god oplevelse.

18 de abril de 2024

Hej Kasper

Super glad for at høre du har haft en god oplevelse hos os. Vi er altid glade for at høre når kunden har haft en god oplevelse og at kunden er glad for sine sko.

Vi er glade for at have dig som kunde og ønsker dig en super dag og håber at se dig igen. :)

Bedste hilsner Streetkickz

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte sko til 5000 kr inde på…

Jeg købte sko til 5000 kr inde på streetkickz.dk, begge sko stod som leveringsvarer, hvilket betød streetkickz først skulle have hentet skoene hjem før det kunne blive sendt ud til mig. Hjemmesiden var nem, og de var gode til at besvare på deres email.
Skoene kom blev afsendt efter 10, og efter 14 dage havde jeg modtaget dem. Skoene var et par blå og hvide patta, så jeg havde intet imod at vente da Streetkickz først skulle have fundet et par sko at sende ud.
Vil 100% handle her igen.
Nemt og Hurtigt.

23 de março de 2024

Hej Kunde

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse her hos Streetkickz. Vi håber at du fremadrettet, ønsker at se dig selv gøre dine indkøb hos Streetkickz og glæder hos til at se dig igen. :)

Streetkickz:)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er noget af det ringeste jeg…

Det er noget af det ringeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har bestilt et par sko af to omgang. Intet er blevet leveret, de svarer hverken på mail eller telefon. Den eneste positiv er at pengene ikke er blevet trukket. Men hvorfor skal man bruge tid på at bestille en vare hvis intet sker. Gad vide om det snart går ned! Amatør foretagende! De fortjener engang en stjerne… men kan man give mindre?

11 de março de 2024

Hej Cedric

Det er vi selvfølgelig meget ked af at hører om din oplevelse. Som du tideligere har skrevet, har du været meget uforstående omkring leveringstiden og ønsket skoen skulle komme hurtigst muligt. Der har vi dog som skrevet til dig, at ved en bestillingsvarer, som denne, tager det den angive tid. Dette ønskede du ikke vente på og vi har derfor ikke trukket hverken nogle af pengene, da du ikke ønskede vente den angive tid og ville hellere bestille dem et andet sted. Det er dsv ærgerligt, det har fået dig til have denne ide om hele situationen.

Vi ønsker dig dog en god påske fra os og hermed en god dag. :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

levering og e mail

bestilte nogle sko for 1.400 hvor der stod 1-4 dages levering nu er der halvanden uge og de er ikke kommet.
Har prøvet at sende en e mail men de svarer ikke.

23 de março de 2024

Hej Magne

Vi har svaret på alle vores mails det seneste dage? Har du tjekket om du har sendt til den rigtige mail? Vi ved der er mange som ikke er klar over forskellen på en bestillingsvarer og en varer som har 1-4 dage levering, som kun gælder vores secondhandafdeling, som der også står på vores hjemmeside, ellers vil vi med glæde ønske at finde ud af denne situation. Kan du sende en mail på: Info@streetkickz.dk? Vi har intet modtaget fra dette navn, men vi skal da finde ud af hvis du har en bestilling som du er i tvivl om leveringstiden på. :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man bliver lidt bekymret når man for…

Man bliver lidt bekymret når man for 6-7 dage siden har bestilt og betalt for sko og der står hurtig levering og der efterfølgende er tavshed 😮. Måske skoene først skal produceres.

14 de março de 2024

Hej Anja

Så fint du skriver og forståeligt. Vi ved der er mange som ikke helt er med på hvad bestillingsvarer betyder og den angivne leveringstid.
Vi ved der er mange som ikke er klar over forskellen på en bestillingsvarer og en varer som har 1-4 dage levering, som kun gælder vores secondhandafdeling, som der også står på vores hjemmeside, ellers vil vi med glæde ønske at finde ud af denne situation. Kan du sende en mail på: Info@streetkickz.dk? Vi skal da finde ud af hvis du har en bestilling som du er i tvivl om leveringstiden på. :)

This is a bad joke

I ordered a pair of Yeezy Slides from these guys and after quite a few days I contacted them because I hadn't received a delivery confirmation. Then they canceled my order saying that the price had been modified (increased by a lot) right when I placed it. So I essentially had to stay with the full amount in a cover reservation (blocked by the bank) for another 30 days. This is a bad joke - please don't trust these kids.

14 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt et par Nike Dunk Low…

Vi havde bestilt et par Nike Dunk Low "Light Orewood Brown Sashiko" på deres hjemmeside stod de til 1999,95 men for en sms om det er en pris fejl og de kan ikke gøre det til den pris og annuller ordren. Her 14 dage efter står de stadig til den pris. Så de har ikke rettet fejlen.

15 de dezembro de 2023

Klasse oplevelse

Køber et par Travis scott air max 1 Saturn Gold og får dem leveret 3 dage efter. Skoen var i mega god stand lige som lovet... Jeg havde et lille spørgsmål om et japansk tag der lå i boksen og skriver derfor til dem tilbage får jeg en venlig tilbagemelding omkring at skoen er købt af en leverandør derfra. Mega god oplevelser klart 5 Stjerne herfra.

22 de novembro de 2023

Hej viggo ;)

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med købet af dine lækre Travis Scott Air Max 1 Saturn Gold. Det er fantastisk at vide, at skoen levede op til dine forventninger og blev leveret i god stand som lovet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at kontakte os angående det japanske tag i boksen. Det var købt direkte fra en af vores pålidelige leverandører, og vi er glade for, at vi kunne give dig en venlig tilbagemelding og løse eventuelle spørgsmål, du måtte have haft.

Vi sætter pris på din støtte og din positive feedback. Det betyder meget for os, og vi er glade for at have leveret en mega god oplevelse for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os igen.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Bedste hilsner,
Benjamin, Streetkickz

Kæmpe fornøjelse

Super lækre produkter og en rigtig god service 5 stjerner herfra

19 de outubro de 2023

Resposta da Streetkickz

Hej Nicholai, Mange tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service. Det betyder meget for os :)

Venlig hilsen Alexander

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais