Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul stjerner!! Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice. Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god virksomhed med massere af fede sko Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pisse god forretning med fantastisk service, kundeservicen svarede efter 11! minutter. Og skoene bliver sendt 30 min efter køb. Skoene var desværre for lille, men fik hurtigt sendt dem retur og bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Streetkickz fik mig til at smile igen!! Min søn ønskede sig inderligt air Jordans- og vi bestilte først fra en tysk hjemmeside- og blev gevaldigt skuffet- fik ikke de ønskede sko. Jeg bestilte da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

🌟| 100% Autentiske Varer 🌟| Fragt rundt i hele Danmark 🌟| Mest sjældne sneakers/tøj/accessories 🌟| Altid god service

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke styr på hvordan tingene fungere

Jeg bestilte et par sneakers den 5. Juni. Den 8. Juni får jeg så en mail om, at deres leverandør ikke kan levere disse og derfor annulleres min ordre. Det er, hvad det er. Dog står pengene stadig som reserveret på min konto, og derfor skriver jeg til virksomheden. Og deres svar er dybt uprofessionelle. Jeg får at vide, at det burde de ikke være, hvor jeg svarer, at det er de stadig. Så skriver de, at jeg skal vente til dagen efter, og hvis de ikke er frigivet der, så skal jeg give lyd igen. Det gjorde jeg så, og så skulle jeg vente indtil fredag kl 16 (3 dage senere). Jeg skrev så igen mandag efter at have snakket med min bank også. Her forklarer jeg, at jeg pengene stadig er reserveret, og at min bank har sagt, at det kun er virksomheden, der kan skrive til nets, for at få dem frigivet.

For det første er det dybt uprofessionelt, at jeg skal fortælle virksomheden, hvordan de skal håndtere tingene. Men for det andet, så har de ikke svaret på mailen,(sendt den 19. juni) og jeg har ikke hørt fra dem siden. Der er tydeligvis tale om en virksomhed, der ikke har styr på, hvad de laver, og hvordan man driver virksomhed. Genovervej lige før i laver en ordre hos dem.

28 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Streetkickz fik mig til at smile igen!

Streetkickz fik mig til at smile igen!!
Jeg bestilte da hurtigt et par nye støvler igennem streetkickz- trods en fejl i lagerstaus - fik vi lynhurtigt en melding om hvordan vi skulle forholde os- og 2 dage efter har min søn nu et par højt elskede Air Jordans!
Tak for super tilbagemelding, imødekommenhed og hjælp.
Bh Kirstine

18 de junho de 2023

Kan virkelig anbefale Streetkickz

Kan virkelig anbefale Streetkickz. Har lige modtaget mine Nike Dunk og lige fra ordrebekræftelse til levering har der været små notifikationer om forsendelse osv.
Stort udvalg og god service - Det spiller 👌🏻🍾

9 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøs virksomhed, der ikke handler på min reklamation

Har en reklamationssag kørende vedr. et par LostBoys sneakers. LostBoys bakker op om en ombytning, men Streetkickz har hele vejen igennem virket meget useriøse: Svarer ikke på mails, og handler i øvrigt ikke konsekvent på sagen. Kan på ingen måde anbefale at handle igennem Streetkickz. Desværre.

7 de junho de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside og hurtig levering

God og overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering.
Vi bestilte dem om søndagen og de var allerede klar til afhentning i pakkeshop om tirsdagen.
Skoene passede perfekt og min søn er SÅ glad for dem. Det eneste minus var at kassen var fuldstændig ødelagt ved ankomst. Skoene havde heldigvis ikke taget skade.

16 de maio de 2023

Kære Pernille,

Tak for din positive anmeldelse af vores hjemmeside, levering og produkter. Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at leveringen var hurtig og effektiv. Det er også dejligt at høre, at skoene passede perfekt til din søn, og at han er glad for dem.

Vi beklager meget, at kassen var ødelagt ved ankomst. Selvom det er sjældent, kan der desværre ske skader under forsendelsen. Vi gør vores bedste for at sikre, at alle ordrer pakkes omhyggeligt, men nogle gange kan eksterne faktorer have en indflydelse på pakken under transporten. Vi er dog glade for at høre, at skoene ikke blev beskadiget.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil tage din oplevelse med i vores evaluering af vores forsendelsesprocesser for at sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil være glade for at hjælpe dig.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service hvor de reagerer hurtigt

Havde bestilt et par sko, som der gik lidt længere tid end forventet pga. en pludselig opstået logistik fejl fra udlandet, blev så kontaktet af streetkickz hvor de fortæller mig det og tilbyder mig en anden størrelse, som jeg kan få meget hurtigere og der gik kun 3 dage før ordren var kommet, så kan klart anbefale!

23 de maio de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din positive anmeldelse af vores kundeservice og forståelse i forbindelse med den logistikfejl, der opstod med din oprindelige bestilling. Vi beklager dybt for den ekstra ventetid, som dette medførte.

Vi sætter pris på din fleksibilitet ved at acceptere vores tilbud om en alternativ størrelse, som kunne leveres meget hurtigere. Vi bestræber os altid på at finde løsninger, der tilfredsstiller vores kunder og sikrer en god shoppingoplevelse.

Endnu en gang tak for din anbefaling, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig respons tid
Kan kun anbefales!

23 de maio de 2023

Kære kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige responstid. Det betyder meget for os at kunne levere en fremragende kundeoplevelse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og tillid til vores virksomhed. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at give dig og vores andre kunder den bedst mulige service.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at assistere dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God produkt men leverings tid var meget…

God produkt men leverings tid var meget lang den tog ca 12 dage ind jeg modtaget den

17 de maio de 2023

Kære Yalda,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis den oplevede leveringstid ikke var helt som forventet.

Men vi er glade for at kunne informere dig om, at vi formåede at sende dine sneakers inden for den angivne frist på 5-10 hverdage, som vi oplyser i vores produktbeskrivelser. Vi gør vores bedste for at sikre, at vi overholder vores lovede leveringstider.

Vi værdsætter din feedback og tager den altid til os. Det hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi leverer en endnu bedre oplevelse til vores kunder i fremtiden.

Vi sætter pris på din tillid til os, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

God oplevelse

God oplevelse. Godt informeret undervejs.

16 de maio de 2023

Kære Linda,

Tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at du følte dig godt informeret undervejs.

Vi stræber altid efter at give vores kunder klar og opdateret information gennem hele processen, så du kan føle dig tryg og velinformeret om din ordre.

Vi sætter pris på din feedback, og hvis der er yderligere spørgsmål eller noget, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os.

God oplevelse

Jeg dummede mig selv med en bestilling. De løste problemet let og elegant og kan varmt anbefale dem til alle der mangler at skjule deres strømper med flotte sko. Tak

10 de maio de 2023

Hej Jonas,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at vi kunne løse problemet for dig. Vi forstår, at fejl kan ske for selv de bedste, men vi sætter pris på din tålmodighed og tillid til os😉

Tak også for din anbefaling. Det betyder meget for os, at du har en positiv opfattelse af vores service. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere en god oplevelse til vores kunder.

fast service

fast service. good feedback. quality sneakers.:)

10 de maio de 2023

Dear Oksana,

Thank you for your review! We're thrilled to hear that you found our service fast and efficient. We strive to provide a seamless experience for our customers, and it's great to know that we met your expectations.

If you have any further questions or need assistance, please don't hesitate to reach out. We're here to help.

Thank you again for your review, and we hope to serve you again in the future.

Fantastisk kommunikation undervejs

Fantastisk kommunikation undervejs, hurtig levering.

17 de abril de 2023

Kære Dorte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en fantastisk kommunikation med os undervejs og at leveringen var hurtig.

Vi vægter god kommunikation meget højt, da det er en vigtig del af at sikre, at vores kunder er informerede og tilfredse med deres køb. Vi er glade for at vide, at du følte dig godt informeret under hele processen.

Desuden er vi glade for at have kunnet levere din ordre hurtigt. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder modtager deres produkter inden for den angivne tid, og det er fantastisk at høre, at det også var tilfældet for dig.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid være glade for at assistere dig.

Endnu en gang tak for din fantastiske anmeldelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Super👍🏻👍🏻👍🏻

2 de maio de 2023

Kære Jannie,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre ikke en god oplevelse

Desværre ikke en god oplevelse, men vi fik dog skoene til sidst. Over 14 dages levering og med en masse kommunikation frem og tilbage. Enormt useriøst!

2 de maio de 2023

Kære anmelder,

Tak for din feedback, selvom det er beklageligt at høre, at du ikke havde en god oplevelse med vores virksomhed. Vi vil gerne undskylde for den lange leveringstid og den besværlige kommunikation, du oplevede.

Vi bestræber os altid på at levere vores produkter så hurtigt som muligt, men der kan opstå uforudsete forsinkelser, som kan påvirke leveringstiden. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback alvorligt, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at forbedre vores service.

Vi vil gerne takke dig for din tålmodighed og samarbejde i processen, og vi håber, at du vil overveje at handle med os igen i fremtiden.

Oskar I Team Streetkickz🧡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais