Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul stjerner!! Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice. Bestiller et par sko, som desværre er for små. Bare at få portokode og returneringsadresse tager en uge og jeg må kontakte dem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god virksomhed med massere af fede sko Købte et par sko inde på deres hjemmeside. Der står inde på hjemmesiden at det var en bestillingsvarer og det ville tage 5-14 hverdage før jeg modtag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pisse god forretning med fantastisk service, kundeservicen svarede efter 11! minutter. Og skoene bliver sendt 30 min efter køb. Skoene var desværre for lille, men fik hurtigt sendt dem retur og bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Streetkickz fik mig til at smile igen!! Min søn ønskede sig inderligt air Jordans- og vi bestilte først fra en tysk hjemmeside- og blev gevaldigt skuffet- fik ikke de ønskede sko. Jeg bestilte da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

🌟| 100% Autentiske Varer 🌟| Fragt rundt i hele Danmark 🌟| Mest sjældne sneakers/tøj/accessories 🌟| Altid god service

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nemt og hurtigt.

29 de abril de 2023

Resposta da Streetkickz

Det er dejligt at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse! Det sætter vi stor pris på!

Rifting God kundeservice

God kundeservice
Let at navigere på websiden
Vildt stort sortiment

Resposta da Streetkickz

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du har fundet det let at navigere på vores webside. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort sortiment af produkter, så vores kunder har masser af valgmuligheder. Hvis der er noget mere, vi kan gøre, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fantastisk service

Fantastisk service
Fed hjemmeside...Og modtaget varen 2 dage efter...
Kan varmt anbefales...

Resposta da Streetkickz

Mange tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service, og at du har fundet vores hjemmeside fed og brugervenlig. Vi gør altid vores bedste for at levere vores produkter så hurtigt som muligt, så det er dejligt at høre, at du har modtaget din vare kun to dage efter bestillingen. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, og meget hurtig til at følge op på spørgsmål.

Resposta da Streetkickz

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service fra vores side, og at vi har været hurtige til at følge op på dine spørgsmål. Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice og besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, så hurtigt og effektivt som muligt. Tak for din tillid til vores virksomhed, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Top klasse!

Der gik to dage fra bestilling til levering af de fedeste sneakers! Min søn er vildt begejstret! Jeg var begejstret for at de var sat ned med 30 procent 😂

26 de abril de 2023

Resposta da Streetkickz

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din søn er begejstret for skoene, og at du samtidig var begejstret for den gode pris med 30% rabat.
Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse og tilbyde konkurrencedygtige priser på vores produkter. Tak for din tillid til vores virksomhed, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Air jordan 1 low

Nem bestilling og skoene levede fuldt op til forventningerne.

20 de abril de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din flotte anmeldelse!

Det er godt at høre, at din bestilling var let at gennemføre, og at skoene levede op til dine forventninger. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet, så det er dejligt at vide, at du er tilfreds med dit køb.

Vi er også glade for at høre, at leveringen var hurtig, da vi bestræber os på at levere vores varer til kunderne så hurtigt og effektivt som muligt.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering, men..

Super hurtig levering. Desværre er kasserne, som skoene lå i, begge ødelagte i dele af låget. Det ødelægger lidt af oplevelsen.

4 de abril de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din anmeldelse af din ordre hos os på Trustpilot!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en super hurtig levering. Det er noget, vi altid stræber efter at levere til vores kunder.

Vi beklager dog meget at høre, at kasserne, som skoene blev leveret i, var ødelagte. Vi forstår, at dette har påvirket din oplevelse af at modtage din ordre, og vi beklager dybt for eventuelle problemer dette har forårsaget.

Vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service og levere bedre oplevelser til vores kunder. Vi håber at høre fra dig snart og finde en passende løsning på problemet.

Mine bedste anbefalinger

Super hurtig levering og som altid god service ved spørgsmål om f.eks. størrelse mv.

28 de março de 2023

Kære Tine,

Mange tak for din positive anmeldelse på Trustpilot. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og vores kundeservice.

Vi er altid her for at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så du kan træffe det bedste valg, når du køber hos os.

Endnu en gang, tak for din anmeldelse og din tillid til vores virksomhed. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Great friendly service

Great friendly service. Due to a time delay, we were able to collect the sneakers directly from Streetkickz at very short notice. Sneakers are as described, and fit my son perfectly. Nice added touch to put some sweets in the shoebox :-)

24 de março de 2023

Resposta da Streetkickz

Thank you for taking the time to leave a review! We're delighted to hear that you had a great experience with Streetkickz and that the sneakers were as described and fit your son perfectly. We pride ourselves on providing friendly and helpful service, and we're glad to see that it made a positive impact on your shopping experience.

It's great to hear that we were able to accommodate your needs and allow for you to collect the sneakers directly from us, even with a time delay. We're always happy to help our customers in any way we can.

We're also pleased that you appreciated the little extra touch of the sweets in the shoebox. It's always nice to add a personal touch and make our customers feel special.

Thank you for choosing Streetkickz, and we hope to see you again soon!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Samme oplevelse som Malene for tre dage…

Samme oplevelse som Malene for tre dage siden. Har ventet på et par sko til 2.400 i over to måneder til min datter. Fik med det samme en melding om at pakken var registreret hos GLS og på vej, men status ændrede sig ikke. Skrev til dem efter et par uger, hvor pengene også var trukket fra min konto og fik så at vide det var fordi de var på fjernlager! Hvordan kan de så registrere pakken hos GLS som på vej, når de skriver de sender den så snart de modtager den fra fjernlageret. Skete stadig ikke noget. Skrev igen og så kom der adskillelige undskyldninger. Efter 2 måneder konstaterede de at den måtte være stjålet og spurgte om de skulle bestille et par nye. Til sidst gav jeg op og bad om pengene tilbage som jeg venter spændt på at få retur. Købte på en konkurrerende side i går og kan hente skoene i en GLS butik i dag.

1 de abril de 2023

Kære Lars,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil gerne starte med at beklage, at leveringen af dine datters sko har været så forsinket og har forårsaget så meget frustration. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre vores processer, så dette ikke sker igen.

Vi forstår din irritation over, at vores lagerbeholdning ikke var nøjagtig. Vi er kede af, at det tog os så lang tid at give dig besked om forsinkelsen, men vi var nødt til at undersøge sagen omkring de stjålne sneakers først.

Endnu en gang vil vi gerne beklage og takke dig for din tålmodighed og feedback. Vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det godt igen og genopbygge din tillid til Streetkickz.

Fede sko til fair pris

Fede sko til fair pris. De blev sendt hurtigt

24 de março de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye sko fra os og at du synes prisen var fair. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Vi sætter også pris på at du bemærkede den hurtige levering. Vi bestræber os altid på at behandle vores ordrer hurtigt og effektivt, så vores kunder kan nyde deres sneakers så hurtigt som muligt.

Super sko

Det er nogle fede sko fin pris hurtig fragt så jeg er tilfreds🤩👍

20 de março de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye sko fra os, og at du fandt prisen fair og fragten hurtig.

Vi håber, at dine nye sneakers vil bringe dig glæde, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med dit næste køb, hvis du har brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og lyn hurtig…

Nemt at bestille og lyn hurtig levering. Kan sagtens se mig selv handle der igen.

28 de fevereiro de 2023

Resposta da Streetkickz

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din shopping-oplevelse hos os var nem og smertefri, og at din ordre blev leveret hurtigt. Vi sætter en ære i at gøre det nemt for vores kunder at bestille online og modtage deres varer så hurtigt som muligt.

Vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med dit næste køb, og vi ser frem til at have dig som kunde igen i fremtiden. Tak for at vælge os og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med andre.

Streetkickz er fantastiske

Det, der virkelig skiller Streetkickz.dk ud fra andre webshops, er deres evne til at skabe en autentisk og unik shoppingoplevelse. Det er tydeligt, at de har en passion for sneakers og streetwear, og de gør en indsats for at dele denne passion med deres kunder.

Alt i alt vil jeg give Streetkickz.dk fem stjerner for deres fantastiske produkter, nemme navigation, fantastiske kundeservice og unikke shoppingoplevelse. Fortsæt det gode arbejde, Streetkickz.dk!

20 de fevereiro de 2023

Kære Peter,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og dine rosende ord om vores webshop. Vi er virkelig glade for at høre, at du nød den autentiske og unikke shoppingoplevelse, som vores team arbejder hårdt på at skabe. Vi er virkelig passionerede omkring sneakers og streetwear, og vi er glade for at kunne dele vores kærlighed for disse ting med vores kunder.

Vi sætter også pris på, at du bemærkede vores nemme navigation og fantastiske kundeservice. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste mulige service og at gøre shoppingoplevelsen så behagelig og problemfri som muligt.

Endnu en gang, mange tak for din positive anmeldelse og for at vælge Streetkickz.dk til dit seneste køb. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at give dig og vores andre kunder den bedste mulige shoppingoplevelse. Vi ser frem til at have dig som kunde igen i fremtiden!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God kommunikation men et par sko burde…

God kommunikation men et par sko burde ikke tage 14 dage før de ankommer. GLS sendte dem og jeg kunne hente dem samme dag. Men de burde fjerne skoene fra hjemmesiden hvis de ikke har dem på lager…. De kunne måske give et gavekort eller accessories med når det tager så lang tid.

24 de janeiro de 2023

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Det glæder os at høre, at du har oplevet god kommunikation fra vores side. Samtidig vil vi gerne beklage den lange leveringstid for dine sko og den frustration, det har medført.

Vi ønsker at informere dig om, at nogle af vores varer kan blive afsendt inden for 48 timer, mens andre er bestillingsvarer og kan tage længere tid at levere. Vi skriver "Afsendes indenfor 5-10 hverdage" for at give kunderne en ide om forventet leveringstid for bestillingsvarer.

Vi er taknemmelige for din tålmodighed i denne sag og vil arbejde hårdt på at forbedre vores leveringsprocesser, så vi kan levere varer hurtigere og mere pålideligt.

Tak igen for din feedback og for at give os muligheden for at forbedre vores service.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte et par sko og nogle sneaker…

Bestilte et par sko og nogle sneaker shields.
Der stod det ville tage 5-10 hverdage, men fik først skoene efter næsten en måned.
Da jeg så hentede skoene, havde jeg heller ikke fået mine sneaker shields.
Lidt for dårlig service så derfor kun 2 stjerner.

30 de janeiro de 2023

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse selvom den er i den lave ende...

Først og fremmest vil jeg rigtig gerne undskylde over, at du har skulle vente 6 hverdage mere end lovet. Det er slet ikke i orden!

Det er heller ikke på sin plads, at du ikke har fået det du har betalt for. Jeg har lige refunderet dig pengene for de sneaker shields som du havde betalt for men ikke modtaget.

Jeg beklager mange gange for din uheldige situation med Streetkickz!

Jeg håber vi får chancen igen på et andet tidspunkt. Jeg lover dig at du ikke vil fortryde det😊

Mvh
Mikkel & Oskar - Streetkickz

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtige svar på spørgsmål og personlig…

Hurtige svar på spørgsmål og personlig betjening.
100 % tilfreds

11 de dezembro de 2022

Kære anmelder,

Jeg vil gerne takke dig for din positive anmeldelse af vores service! Det glæder mig at høre, at du har værdsat vores hurtige svar på dine spørgsmål samt vores personlige betjening. Det er vores mål at give den bedst mulige kundeservice, så det er fantastisk at høre, at vi har formået at opfylde dine forventninger og skabe en tilfredsstillende oplevelse for dig.

Vi sætter stor pris på dine kommentarer og håber på at kunne fortsætte med at levere den samme høje standard af service i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller yderligere assistance, så tøv ikke med at kontakte os igen.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handler der gerne igen

Efter lidt besvær med leveringen, endte det med levering af et fine par sko, og en god kommunikation omkring forløbet.

De er et par bund reelle drenge, så tør godt at anbefale dem til andre og vi handler der gerne igen, næste gang der skal nye sneakers i skabet :-)

Der skal lige være plads til en lidt hurtigere levering, så kun 4 stjerner denne gang, men er sikker på det bliver en femmer næste gang !

7 de janeiro de 2023

Kære anmelder,

Tak for din positive anmeldelse og for at vælge os som din foretrukne forhandler af sneakers. Vi er glade for at høre, at du oplevede god kommunikation fra vores side og modtog et fint par sko, som du er tilfreds med. Vi sætter stor pris på din anbefaling af os til andre, og vi vil se frem til at betjene dig igen, når du har brug for nye sneakers til skabet.

Vi beklager, at du oplevede besvær med leveringen og at den ikke var så hurtig, som du havde forventet. Vi vil tage din feedback til efterretning, så vi kan forbedre vores leveringstider og service yderligere. Det er vores mål at levere en god oplevelse til alle vores kunder, så vi er taknemmelige for din tålmodighed og forståelse.

Endnu engang tak for din anmeldelse og for at vælge os som din forhandler af sneakers. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Oskar I Team Streetkickz🧡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais