Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Stronger. For ca 2 år siden kunne jeg mærke at min krop havde brug for at få træning ind som en del af min hverdag. Med det udgangspunkt tog jeg kontakt til S... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft en 15 ugers forløb med Chris med fokus på at styrke de muskler, som jeg bruger meget indenfor min primærsport karate. Chris har været super god til at lytte til mine behov og givet mig... Ver mais
Came with pain finished with happy and strong body and knowledge for future strength and flexibility training. Line is super professional, passionate about her work. She is always ready to listen,... Ver mais
Jeg har de sidste 3 måneder af min graviditet (april-juni 2024) trænet med Line på et gravid-hold. Træningen har fokuseret på styrkelse af min krop trods øget belastning med øvelser, der har taget... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi hjælper dig fra skader/smerter tilbage til en aktiv livsstil.
Informações de contato
Kratholmvej 49, 5260, Odense S, Dinamarca
- 51929669
- info@stronger.dk
- stronger.dk
Jeg har afsluttet et forløb hos Line
Jeg har afsluttet et forløb hos Line, hvor jeg nåede mine mål om at blive fri for smerte i ballen og få en stærkere overkrop efter en større operation. Jeg er nu blevet klædt på til at lave et program hjemme som Line har lavet så det passer til mig. Jeg kan bestemt anbefale at prøve det.
Jeg havde et forløb ved Line i en…
Jeg havde et forløb ved Line i en periode hvor jeg nok have alt for meget i hovede måske lidt stress. Men jeg havde bare sådan en løst til at prøve kraften med den form for træning de tilbyder i Stronger..
jeg har simpelhen være så sindsygt glad for det.
Line er helt fantastik til at booste en både på træning men også på ens selvværd og hjælpe en igennem en uoverskuelig hverdag. Da hun formå at hjælpe med Struktur og får en til at finde de ting der er vigtigst for en i en travl hverdag hvor træning også gerne kunne nås… jeg har den dybeste respekt for det arbejde de udføre.: det var på alle måder et helt fantastik forløb med det bedste resultater og en masse gå på mod til den trævle hverdag nu også med træning…
Jeg har gennemført et forløb ved Line
Jeg har gennemført et forløb ved Line, og har kun positive ting og sige.
Jeg har døjet med skuldersmerter, især ved styrketræning, jeg kan nu træne uden smerter.
Kan kun anbefaledes!
Varm anbefaling
Jeg har gået til behandling ved Chris for at træne knæet op efter en knæskade. Et super forløb der startede op med en snak om forventninger samt en test af løbestil og styrke. Herefter lavede Chris et program specifikt til mig, der nøje blev forklaret og afprøvet. Programmet blev løbende justeret og udbygget efterhånden som jeg blev stærkere. Det kræver helt sikkert en egen indsats, som Chris er god til at opmuntre og motivere til. Her efter 10 gange føler jeg mig langt stærkere ikke bare i benene men i hele kroppen.
Tak til Chris for en super og inspirende indsats.
Makkerforløb
Min veninde og jeg har sammen gennemført et makkerforløb hos Chris. Chris er mester i at vejlede, guide og motivere. Humøret er højt til træning og derhjemme kan vi træne ud fra det planlagte program.
Vi kan begge se tydelige resultater efter forløbet og vi føler os klar til at kæmpe videre på egen hånd.
De bedste anbefalinger til Chris.
Line and Chris are such fantastic…
Line and Chris are such fantastic personal trainers at Stronger Physiotherapy. I can only recommend them.
I have been suffering from chronic back pain issues since June 2014. Trust me , there is nothing that I had not tried to find some relief only until I met Line on Instagram. It was very friendly and a straightforward conversation. After that , I went for a free consultation in person, where she asked in depth about my issue. Soon we started the 11 sessions programme, once a week. I only got better and better each week.
First day when we met , I could hardly do 6 improper squats and by the time I completed my training , I could easily do 50 proper squats. Training with Line is so wonderful, she is gentle, very patient, understanding and absolutely passionate about her work. I have absolute trust in her. I have never felt painfree in past 9 years , but now, I not only am painfree ( most of the times) , I know how to manage the pain
Thankyou is such a small word to thank you dear , Line. I am forever grateful for we found each other. All the best wishes to you for your future. May you bring smile to many many faces by making them stronger and painfree. God bless. Loads of love and hugs 💗💗💗
Personligt forløb + makkertræning
Jeg vil anbefale Chris og Line til alle på min vej!
Jeg startede hos Chris, grundet smerter i øvre ryg. Efter få uger var mine smerter helt væk, jeg kunne bevæge mig frit og igen tumle med mine børn. Som et ekstra win, var jeg også blevet stærkere og mere smidig.
Chris har løbende udfordret mit niveau lige tilpas og har hele tiden kunne inspirere med nye og sjove øvelser, så jeg blve ved med at være motiveret for træningen.
Efter endt forløb, startede jeg i makkertræning hos Line. Line er så sød, sjov og motiverende! Hun fandt den perfekte makker til mig - og hun sørgede hele tiden for at vi begge blev udfordret på hvert vores niveau, samtidig med at vi havde det sjovt og var sammen om øvelserne.
Hvis jeg kunne give flere stjerner til de to, så fik de dem!
Alle burde gøre sig selv den tjeneste at komme hos STRONGER!
Smerteforløb hos Chris
Jeg har været i et forløb hos Chris over ca. 5 måneder og det har været den bedste beslutning længe!
Jeg opsøgte Chris med mine hoftesmerter som jeg har døjet med over ca. 3 år. Mine smerter gjorde at jeg til sidst var stoppet med at træne og være aktiv som jeg ellers elsker. Især har det været et problem for mig at løbe og gå lange ture.
Efter et forløb hos Chris, hvor jeg gradvist har opjusteret intensiteten i min træning samt løb, er jeg gået fra at kunne løbe ca. 2-3 km til at jeg nu løber 5-7 km uden de smerter som jeg oplevede før. Dette har givet mig modet til at jeg til september skal løbe min første 10 km nogensinde.
Mit mål var selvfølgelig at blive smertefri, men jeg havde også brug for at få motivation og glæden tilbage i forbindelse med træning og at være aktiv. Forløbet har gjort at jeg med Chris’ hjælp har været vedholdende med træningen og at jeg er gået fremad i det tempo som min krop havde brug for. Chris er en god støtte, han lytter og justerer træningen udefra behov og ønsker.
Chris har mine varmeste anbefalinger✔️
Jeg har haft et helt fantastisk forløb…
Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Line i STRONGER! Hun har hjulpet mig med at lære min krop, og ikke mindst mine smerter, at kende. Vi har arbejdet konstruktivt og systematisk med mine smerter, og hun har givet mig troen på, at der ikke er noget, jeg ikke kan, hvis bare vi arbejder rigtigt for det. Hun har introduceret mig til nye og fede øvelser, der udfordrer hele kroppen og koordinationsevnen, og det holder mig til ilden, at det er så alsidigt. Ud over at være utroligt dygtig og engageret er Line også det bedste heppekor, og det er altid en dejlig oplevelse at komme hos hende. Jeg går altid derfra med godt humør og mod på det, vi arbejder med.
Skønt forløb
Skønt forløb! Efter forløbet er jeg smertefri i ryggen, så Chris kan varmt anbefales :)
Verdens største anbefaling!
Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for det forløb, som jeg har haft ved Line.
Jeg kom for at vinde styrken tilbage efter min graviditet, og det har Line i den grad hjulpet med 💪🏻
Men udover at være blevet stærk, er jeg også blevet smertefri. Smerter som jeg har levet med i mange år, som jeg egentlig bare troede, at jeg altid skulle leve med, er forsvundet. PÅ. EN. MÅNED!!
Derudover er jeg under forløbet blevet “uddannet” til selv at tage ansvar for min træning fremadrettet, også hvis en af mine gamle skavanker skulle genopstå. Det motiverer mig virkelig til at fortsætte. Jeg skal blive endnu stærkere, og det ved jeg at jeg kan, med de redskaber jeg har fået under forløbet!
Line er fantastisk dygtig og så er hun den bedste hepper! Hele forløbet igennem har jeg kunne mærke, at hun virkelig har troet på mig. Hun har gjort alt hvad der stod i hendes magt, for at jeg skulle nå mine mål.
Efter at have prøvet flere andre personlige trænere må jeg bare sige, at det her er noget fuldstændig andet, på den bedste måde. Det her er ikke et Quick fix, men en investering i min sundhed.
Jeg ved ikke hvad det er Line kan, men hun kan noget helt unikt.
Hvis du overvejer et forløb ved Line, SÅ GØR DET! Du vil ikke fortryde det.
Hvis jeg kunne give 1 mio stjerner havde jeg gjort det. Mine aller varmeste anbefalinger!
Her får man alt andet end standard træning
Jeg oplevede at der blev taget udgangspunkt i mine udfordringer, ønsker og muligheder med stort engagement og professionalisme. Sessionerne handlede ikke kun om træning, men også smertepsykologi, vaneændring, program opbygning mm. Efter et forløb over 5 måneder føler jeg mig derfor klar til at fortsætte min træning på egen hånd. Der er altid god energi, højt humør og nye spændende øvelser hos Chris. Han får de største anbefalinger herfra!
Personligt træningsforløb
Chris er en kompetent, energisk og motiverende træner, som tilrettelægger træningen ud fra den enkeltes behov og hverdag - både hvad angår træningens skemalægning og øvelsernes konkrete indhold. På den måde er træningen praktisk anvendelig og relevant.
Jeg kom til Chris med skulderproblemer, som er løst til fulde. Jeg kan ikke anbefale ham nok.
Anbefaling af Chris / Stronger
Efter at have spillet fodbold i 50 år (og stadig spiller), så er benene "godt brugt" efter kampene. Men efter et forløb hos Chris / Stronger med 10 personlige træninger, så er kroppen mere end nogensinde klar til den nye sæson.
At jeg derudover har tabt mig lidt, og blevet 6 år yngre (bodyage), det tager jeg med......
Jeg anbefaler alle at tage et personligt forløb med Chris, det er bestemt pengene værd !!
Jeg var forbi Chris til en…
Jeg var forbi Chris til en smerteundersøgelse for et par uger siden, da jeg har haft nogle problemer med albue og håndled. Vi startede ud med en snak og nogle undersøgelser, og gennemgik derefter nogle øvelser jeg kan lave både lige nu som rehab og senere som en form for prehab. Det var en super oplevelse og de øvelser jeg har fået med hjem hjælper på problemet. En varm anbefaling herfra :)
Jeg har gennem et forløb på 10 gange…
Jeg har gennem et forløb på 10 gange gået hos Chris, da jeg i mange år har døjet med knæsmerter. Han var så god til at forstå mit problem. Og ud fra det, lavede han et program, som vi løbende har justeret til, så det har passet til mig og min hverdag. Jeg har været så glad for komme hos Chris - han er dygtig, passioneret og altid i skønt humør. Nu har jeg nogle værktøjer til at få styr på mine knæsmerter én gang for alle. Han har min varmeste anbefaling!
Har deltaget på et 4-mandshold
Har deltaget på et 4-mandshold, med det formål at få forbedret min mobilitet, samt styrke. Den afsluttende test viste fremgang på alle parameter💪👍 Chris evner at skabe øvelser som er både hårde og krævende, men altid inspirerende (næsten😉) Omgivelserne er ikke så store, men hyggelige og altid super rar stemning.
Super fysioterapeut/træner
Jeg startede hos chris med et hold i ryggen, efter meget professionel behandling, bl.a. med akupunktur, gik det væk og samtidig fik jeg bygget et mobilitet program op og jeg fik det bedre.
Gået hos ham. Som min personlige træner og går lige nu på et fire mands hold, det er super godt og chris er meget på om vi gør det ordentligt/rigtigt.
Kan varmt anbefale "stronger" som fysioterapeut, personlig træner og hold.
Personlig træning og Bootcamp
Jeg har henover vinter/foråret været igang med et personligt træningsforløb ved Chris fra Stronger for bl.a. at afhjælpe knæ gener. Det forløb har gjort at jeg nu igen kan træne på et ønskeligt niveau og stadig med ugentlige forbedringer😊 Det gav mig “blod på tanden” for også at “teste“ mig selv på det netop gennemførte 8 ugers Bootcamp💪🏼
Chris er en super dygtig og meget engageret fysioterapeut og personlig træner. Han er meget dygtig til at tilpasse og formidle træning/øvelser efter ens ønskelige mål som sættes i samråd med Chris.
Jeg vil med 100% anbefale Chris fra Stronger som personlig træner og fysioterapeut.
Mvh
Brian Gren Hansen💪🏼💪🏼
Super Bootcamp
Super Bootcamp, med gode og krævende øvelser og god stemning. Igennem Bootcamp og et fysioterapi forløb ved Stronger har jeg opnået bedre teknik og for øget styrke🙂
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.