Although the flight staff is quite nice, they do not respect the departure times. We bought tickets to Tenerife and there were delays of 2 hours both at departure and arrival. This happened on 2 diffe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fin boarding af flyet. Meget sødt og imødekommende personale. God benplads men sad også på første række. Morgenmad gennemsnitlig dog var bollen uhørt god. Men at servere kaffen/te efter morgenmaden ko... Ver mais
Vi rejste og fløj mef SPIES og Sunclass i august sidste år til Rhodos. Mine to drengene elskede stewardesserne. De var snaksaglige og gav drengene en High five. På hjemrejsen fløj vi hjem kl 23 fra R... Ver mais
Ventede over 3 timer på mallorca lufthavn så kunne de flyve hjem på 2 timer og 40 minutter normal er 3 timer og 10 minutter Hvis dit fly er forsinket mere end tre timer, kan du have ret til økonomisk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Charterflyselskabet Sunclass Airlines er en del af Nordic Leasure Travel Group, der inkluderer Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland. Sunclass Airlines udfører charterflyvninger i hele Norden og bidrager til, at NLTGs touroper...
Informações de contato
Dinamarca
- sunclass.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin flyvetur men sølle mad!
Super fin flyvetur frem og tilbage til Mallorca 20-27.9.22. Maden der bliver serveret ombord er dog under al kritik. Sølle varm mikrobølgemad som de færreste gad spise kunne vi høre fra andre passagerer. Hvorfor pokker får man dog ikke længere blot lidt brød og pålæg, det kan de fleste trods alt spise. Det er sidste gang vi bestiller mad ombord - så må Sunclass jo finde sig i at der medbringes mad..
Besvikande upplevelse
Blev av med vår barnvagn tom en skadade incheckad baggage. Det var en månad sedan när vi anmälde ärende hos Aviator. Sunclass hänvisar till Aviator, Aviator svarar inte. Sunclass reser sina händer och säger, " vi kan inte göra någoting om Aviators väntetid". Reklamation hos Sunclass tar 8 veckor att svara. Vem ska ta ansvaret?
Min kone og jeg har rigtig mange gange…
Min kone og jeg har rigtig mange gange fløjet med Sunclass og hvad det ellers har heddet. Flyselskabet er en fornøjelse at rejse med. Men på vor seneste rejse måtte til vor overraskelse konstatere at den mad (ædelse) man i dag får serveret ikke er Sunclass værdigt! Det er simpelthen ikke de penge værd som man betaler. Morgenmaden har intet med skandinavisk morgenmad at gøre og det samme kan siges om frokosten. Hvis ikke der sker en ændring tilbage til noget spiseligt er det sidste gang vi køber mad ombord. Og så oplyses man om at der ikke må medbringes mad ombord! I så tilfælde er det mindste man må forlange at det der serveres har en rimelig kvalitet! Vi rejste for nylig med SAS charter hvor vi fik udmærket mad ombord. Vi betaler jo ekstra for det så hvorfor skal det så ikke også være af en hæderlig kvalitet. Danmark er ovenikøbet kendt for nogle af verdens bedste restauranter, det har man åbenbart ikke haft for øje! Det er ærgerligt at en ellers fin flyvetur i den grad skæmmes af servering af noget hundeæde som kunden ovenikøbet har betalt alt for meget for i forhold til kvaliteten.
Sunclass
Har lige rejst til G C med sunclass. Det var en fornøjelse, begge veje. Det sødeste cabine personale , , ,gjorde at turen på ca 5 timer gik som en leg. Kan varmt anbefale at rejse med dem 😉😉😉
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️til kabinepersonalet!
Sunclass får 5 stjerner fra mig, ikke pga hverken comfort, mad eller priserne ombord, men alene pga kabinepersonalet. De var så fantastisk søde og venlige på både ud og hjemrejsen.
Jeg håber virkelig at de bliver belønnet, de er guld værd for Sunclass Airlines!!
Jeg fløj med dem til Mallorca og de…
Jeg fløj med dem til Mallorca og de flyver rigtig godt selv om der er meget vind når man skal lande. Rigtig godt fly selvskab.
Pleasant experience and safe flight! Everything worked great
I had an excellent experience flying to Heraklion-Crete with Sunclass (via Spies). I was concerned about safety and punctuality, as I couldn’t find any relevant reviews. I was positively surprised!!
I was also concerned about the waiting time at CPH airport, so I arrived 2-3 hrs in advance. The baggage check-in and drop-off went extremely fast and smooth. I had also ordered fast track, so the security check took only few min.
The timing of the flight worked great for me (departure around 17). We departed on time, the aircraft was modern and clean (Airbus-neo), comfortable seat, the personnel was friendly. Their prices for snacks and refreshments were also ok. No issues with the baggage pick-up at Heraklion airport.
Overall, I truly enjoyed my first flight with them. I highly recommend them to family and friends flying to Crete. Thank you for the safe and pleasant flight!
P.S. It would be great if their online system could allow seat reservation + extra baggage during the last 4 days before the flight.
Altid god service..
Vi flyver med sunclass ( conair... osv.) hvert år, op til flere gange årligt. Altid god service, sjældent forsinket. Alle er søde og hjælpsomme i flyet.
Har ingen problem med benplads i deres fly, men har det hos andre charter selskaber.
Eneste kritik punkt er maden. Lad os få morgenmaden om morgenen og frokost med rugbrød som i gamle dage. PLEASE !!!
Jeg har lige fløjet med sunclass og jeg…
Jeg har lige fløjet med sunclass og jeg har været ekstrem skuffet. Vi skulle være 5 timer i fly, det var de mest ubehagelige pladser jeg nogensinde har prøvet i et fly. Der var ekstremt trængt og klemt. Det værste var når dem foran skulle læne sædet tilbage. Så sad man i 5 timer og fik knæene i sædet foran.
Flypersonalet var meget venlig ved hjemrejse med ved udrejse var der en dybt ubehøvlet ældre kvinde som var stewardesse. Jeg skulle af med noget skrald og sagde: “undskyld” et par gange, hvor jeg til sidst hævede stemmen lidt så hun kunne høre mig. Hun gik i forvejen og samlede skrald. Da hun hører mig sidste gang råber hun meget højt: “JAA!” Og kigger vredt på mig. Jeg fortæller, jeg skal smide mit skrald ud. Der siger hun: “Ja det må du godt!” Mens hun ruller øjne af mig. Meget ubehagelig oplevelse.
Rigtig fint flyselskab og fantastik…
Rigtig fint flyselskab og fantastik service. Men, nu har jeg og mine nærmeste fløjet med spies/sunclass flere gange. Hver eneste gang er de danske stewardesser de sødeste og mest flinke medarbejdere på flyet. Intet dårligt at sætte på dem. Men de svenske medarbejdere er dog de værste jeg har oplevet. De er sure (både de gamle og de unge), ikke høflige og det var tydeligt at mærke de unge danskere fik meget skæld ud af de svenske medarbejdere. Det er rigtig ubehageligt at være vidne til.
Ellers rigtig fint selvskab og flyver helt sikkert med sunclass igen.
Super fint flyselskab.
Super fint flyselskab.
Vi fløj til tiden både til og fra rejsemålet og personalet var virkelig flinke og dygtige.
Stor ros ❤️
Vi kom hjem i går fra Alanya og kan kun…
Vi kom hjem i går fra Alanya og kan kun rose Sunclass. Super sødt personale, god mad og meget behagelig flyvetur frem og tilbage . Der er ikke så meget plads og benplads, men skal man ikke flyve så langt er det helt fint.
Super sødt og venlig personale.
Sødt personale men virkelig dårlig mad
Sødt personale - men verdens mest elendige flymad. Lært af bitterkøbt erfaring havde jeg bestilt en sandwich efter på seneste rejse til Symi, at have fået udkogt kylling med udkogt ris og efterfølgende 24 timers dårlig mave. En sandwich det må de da kunne finde ud af… men nej. Ambitionsniveauet på Spies charterrejser rækker ikke engang til bare en rimelig kyllingesandwich. Brødet var tørt, tykt og vådt af dressing. Det var helt uspiseligt og blev kasseret efter tre bidder. Min far måtte opgive den udkogte kylling med udkogte ris - det var endnu mere uspiseligt. Come on Spies - efter så mange år i rejsebranche forventer vi altså mere som kunder. Hvor blev rugbrød med pålæg, ost og sild af? Simpelt men godt. Og med godt brød til vil I være nået et godt stykke. Det er jo kunderne der betaler - og hvorfor ikke give den en god oplevelse og hvis det bliver for ambitiøst - så en rimelig oplevelse. I kan jo hæve prisen hvis det kan gøre tricket for jer? Føj med føj på. Hvor uambitiøs har man lov at være hos Spies/Ving?
Er lige kommet hjem fra Rhodos
Er lige kommet hjem fra Rhodos, og som altid dejligt personale på flyet, men hvad i hulen sker der for maden? Hvor er den dejlige morgenmad og flyvefisken blevet af? Erstattet af sønderkogt ubestemmeligt mad.
Spies og Sunclass Airlines, det er sgu en ommer.
Det bliver medbragt mad her efter dags.
Er lige kommet hjem fra Maderia
Er lige kommet hjem fra Maderia. Fløj med Spies og Sunclass fra Cph til Maderia. Fantastiske fly og super service. Absolut intet at klage over.
Top-Klasse kundeservice
Vi var på ferie med Spies og på vej derned blev vi desværre over 6 timer forsinket.
Iht. EU forordningen 261/2004, artikel 7 stykke 3 har vi en del rettigheder, og det gjorde vi kundeservice i Sunclass opmærksom på, og med det samme fik vi kompensation / erstatning for vores forsinkelsen.
Det var virkelig en super service !!!!! som var med til at give os en god ferie og oplevelse med Spies / Sunclass, vi anbefaler dem til enhver tid.
TAK !!!
Hej idag talt med spis om mad ombord på…
Hej idag talt med spis om mad ombord på jeres fly rejser. morgentur/ morgenmad.
Førhen fik man juice kaffe/the brød ost pålæg marmelade yoghurt. Hvorfor er det blevet ændret?????
Damen jeg talte med kunne fortælle at lige den dag vi skulle flyve, ville vi får stegt pølser stegt kartofler med spinatsovs. Det passe ikke med det i skriver nedfor her.—————————————————————————
Hvilken mad får vi ombord på flyet?
Sunclass-menu
Sunclass-menu er vores mest populære måltid og serveres på både ud- og hjemrejsen. Indholdet varierer men kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kyllingebryst med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert. Sunclass-menu kan du bestille sammen med din rejse eller efterfølgende indtil nogle dage før afrejse. Sunclass-menu kan også bestilles til børn som voksenmenu – menuen og prisen er da den samme som til voksne. Drikkevarer kan tilkøbes. Kaffe og te indgår.
Amatøragtigt Service
Amatøragtigt Service
Direkte amatøragtigt, at man på flyveture på knap 9 timer ud og 6,5 timer hjem ikke engang serverer et sølle glas vand gratis!
Vi fløj med Sunclass 7/12 t/r til Kap Verde.
På udturen skal flyet lande på Gran Canaria for at tanke, hvilket tager 2 timer ekstra.
Stewardessen angiver at dette skylde at der ikke er brændstof på Sal, hvilket så ikke helt passer, da flyet på vej hjem blev tanket.
Men ethvert flyselskab med respekt for sig selv serverer gratis mad/vand på en tur på knap 9 timer ud og 6,5 timer hjem.
Hos Sunclass har man sparet alt væk.
Man er så smart at man slukker for aircon undervejs, så varmen i kabinen får folk til at købe vand, hvis man ikke har været smart nok til at få købt et par flasker i taxfree.
Perfekt tur til og fra Gran Canaria fra Aalborg
Perfekt tur til og fra Gran Canaria fra Aalborg 😊👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.