Beställde en vara och ville ändra i beställningen. skickade mail 2 timmar efter och ringde varje dag. Dom har alltid stängt och svarar inte på mail. Har dessutom gårr 2 veckor och har inte fått någon... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Första gången jag såg er på nätet och fick tag på 3 matskålar av 4 . Har redan bestämt mig för att skaffa en matskål till . Upptäckte precis till min stora förvåning och glädje att de hos er till och... Ver mais
Kontaktade kundtjänst efter oklarheter med varan jag beställt, fick snabba trevliga svar och det uppskattar jag särskilt när det är en webbutik där man inte har en säljare att gå till. Kommer absolut... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
399:- i "frakavgift" för ej mottaget paket
Efter att ej fått en avisering om paket tar Supercat Sweden 399:- i "fraktavgift" för en beställning på 759:- som skickades i retur. Alltså 399:- utan att ens ha mottagit beställningen.
Jag borde ha läst andras omdömen innan. Undvik!
Besviken på vår ”Klättervägg för katt…
Besviken på vår ”Klättervägg för katt Matterhorn”. Hängbron tål inte att en katt kliver på den. Pang så lossnar den. Besviken.
Riktigt bra butik för alla katter
Har beställt härifrån flera gånger och har inget negativt att säga. Bra utbud, snabba leveranser. Den enda gången det strulat har kundservice varit väldigt hjälpsamma och effektiva!
Trevlig kundtjänst och bra utbud
Trevlig kundtjänst och bra utbud! Lite bonusgodis låg dessutom som en överraskning i paketet!
Leverans till fel ombud
Jag valde leveransalternativet "närmaste utlämningsställe", men det otympliga paketet levererades till det fjärde närmaste - som ligger nästan 3 gånger så långt bort som det närmaste. När jag påtalade detta vägrade de göra något åt det och sade att jag får betala flytt om jag vill ha den till det utlämningsställe som var närmast - trots att det var det alternativet som jag hade valt i kassan.
Alltid bra service och man känner sig…
Alltid bra service och man känner sig alltid lite extra uppskattad när de skickar med små gåvor till ens pälsbollar. Rekommenderar varmt.
Bra ställe med fina produkter
Leverans inom en vecka, bra produkter. Kunde spåra paketet hela vägen. Fick lite extra kattgodis i paketet, fin touch.
Snabb service och trevligt bemötande!
Kommer absolut handla där fler gånger!
Allt som det ska
Mycket nöjd med leverans. Endast klagomål är priserna som är dyrare än amazon
Ganska litet sortiment men bra och lite dyrt
Annars toppen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.