Jeppe gav simpelthen den absolut bedste service da bestillingen af min søns fødselsdagsgave drillede svigermor. Der var hurtigt svar og han løste vores udfordring nemt 👍 Han fortjener lønforhø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde købt en snowboard med håndtag, der desværre knækkede på tredje tur ned af bakken, samme dag vi modtog det. Desværre var produktet udsolgt, men Christian fra Surf More var heldigvis hurtig på p... Ver mais
A empresa respondeu
Surf More tog sig tid til at svare tilbage på vores henvendelse på en søndag, hvor vi efter deres vejledning og anbefaling bestilte et Snakeboard. Vi bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag m... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de artigos para vela
- Esportes Radicais
- Escola de surfe
- Serviço de locação de artigos para esportes aquáticos
- Loja de windsurf
Escrito pela empresa
Hos SURFMORE designer og udvikler vi oppustelige Stand Up Paddle boards, samt en lang række tilbehør til aktiv vandsport. SURFMORE er skabt med udgangspunkt i kvalitet, konstruktion og udstyr til penge som alle har råd til. Alle boards er designet til begyndere, øvede og personer som vil godt igang med sporten. Vi klæder dig på i alt neopren fra både fodtøj, handsker, huer til våddragter og svømmeveste. Vi bestræber os på at være din faste leverandører af kvalitetsudstyr til fornuftige priser. SURFMORE er startet i starten af 2018 og har på kort tid vokset sig til en markant webshop og leverandør af surf og sup tilbehør. Sortimentet er løbende blevet udvidet og tilsvarende er nye brands kommet ind i porteføljen. Dette betyder i dag at vi både forhandler SURFMORE produkter, samt en række af flere internationale og ankerendte surf brands på markedet. Altid til de skarpeste priser og kvaliteter. Kvaliteten betyder uhyrer meget for os og derfor kender vi produkterne ned til mindste detalje. SURFMORE er skabt af surfere og derfor kan du være sikker på, at få korrekt og ærlig vejledning, når du står overfør dit næste køb af vandsportsudstyr. Det er din sikkerhed for at komme godt igang. Vi kender følelsen af at fryse om vinteren og vi kender vigtigheden i at være klædt ordentligt på når du skal ud. Hos os gør vi en dyd ud af god vejledning og kundeservice hele vejen. Det er lige fra de første overvejelser, til korrekt brug og håndtering af produktet. SURFMORE er etableret af danske surfere. Vi sender i dag surf udstyr til surfere i hele Skandinavien og vi sidder hver dag klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål. Vi sender dag-til-dag med GLS og alle forsendelser leveres med track and trace til nærmeste GLS pakkeshop. Derved kan du altid hente din pakke når det passer dig og din hverdag.
Informações de contato
Gemsevej 4, 7800, Skive, Dinamarca
- kontakt@surfmore.dk
- surfmore.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en pumpe torsdag aften og lørdag formiddag var min pakke klar til afhentning. Desuden var pumpe samme pris som en dårligere pumpe fra en anden butik. Meget tilfreds
Bestilt surfudstyr for 14 dage siden
Bestilt surfudstyr for 14 dage siden, Ingen vare modtaget, surfmore har hævet betaling! Skrevet til dem 2 gange uden svar. Hmmmm!

Resposta da SURFMORE
Mega hurtig levering og varer var helt…
Mega hurtig levering og varer var helt som ønsket….super go’ service som jeg helt sikkert vil vende tilbage til og varmt anbefale til vennner og bekendte😊☀️🏄♂️
Virkelig dårlig stil
Jeg kontakter Surfmore via deres kontraktformular, hvor at jeg først ingen svar får, de skriver at de ikke modtager noget den vej igennem. Da vi nu er ved at være virkelig tæt på at vi skal rejse, spørger jeg om de kan nå at sende varerne, hvis at jeg bestiller i dag.
En Jeppe svarer mig, at hvis at jeg senest torsdag kl. 13, at så har vi varerne fredag.
Fredag har vi intet modtaget heller ikke at varerne er afsendt.
De har tilgengæld trukket pengene, hvilket man ikke må ifgl. markedsføringsloven før at varerne er afsendt.
Der er ingen der svarer på deres mail, og da jeg så skriver en besked på Facebook, bliver den godt nok læst og en der beklager at han er gået hjem fra i dag. Samt at hvis jeg ikke har modtaget en mail, så er varerne nok ikke sendt.
Vi rejser natten til mandag og skal nu bruge tid på at finde noget andet til min børn.
Surfmore, jeg vil gerne bede jer om at sende mine penge retur asap, som I ikke har ret til trække, når at varerne ikke er afsendt!
Update: Sikke da en omgang vrøvl. I har sjovt nok trukket pengene fra konto.
Hvis mine penge ikke overføres i dag, bliver I politianmeldt.

Resposta da SURFMORE
Uacceptabel kundeservice og manglende…
Uacceptabel kundeservice og manglende levering – frarådes kraftigt
Min søn bestilte en undervandsscooter hos Surfmore den 29. juni, efter at have sparet op og brugt over halvdelen af sine konfirmationspenge. Leveringstiden var angivet til 1–3 hverdage, og det var afgørende for os, da vi skulle have produktet med på ferie.
Den 4. juli – fem dage senere – kontakter jeg Surfmore for at forhøre mig om status, da vi intet har modtaget. Jeg forklarer situationen og understreger, at det haster. Samme dag modtager jeg svar om, at varen "meget gerne" skulle være sendt med DHL, men at der kan være længere leveringstid, fordi nogle varer er på fjernlager. Denne information fremgik imidlertid ikke ved bestilling. De lover at videresende min henvendelse og vende tilbage. Det sker ikke.
Jeg rykker dagen efter og får da svar om, at de også synes det er "mærkeligt", og foreslår at sende varen direkte til vores feriedestination. Jeg oplyser, at vi skal til Sydfrankrig, og at det ikke er en praktisk løsning. Jeg spørger konkret, om der ikke er sendt en pakke med track & trace – og om de i så fald ikke blot kan undersøge, hvor pakken befinder sig. Dette bliver ikke besvaret.
Siden da har jeg skrevet to mails mere – begge er blevet ignoreret. I skrivende stund er der gået 12 dage siden bestilling. Vi har ikke modtaget hverken varen eller nogen form for opfølgende kommunikation. Det er ikke muligt at ringe til firmaet, da der ikke oplyses noget telefonnummer.
Det virker helt urimeligt, at en virksomhed, som tager imod betaling for et produkt med lovet hurtig levering, hverken kan dokumentere forsendelsen, kontakte fragtfirmaet, eller blot sende en ny vare.
Min klare anbefaling: Hold jer langt væk fra Surfmore. Når en virksomhed tager imod penge, lover hurtig levering og efterfølgende undlader at levere eller svare på gentagne henvendelser, er vi meget tæt på at tale om bedrageri.

Dårlig kundeservice
Jeg har for 15 dage siden bestilt et epoxy reparation sæt som jeg skulle bruge hurtigt til reparation af mit surfboard. Desværre modtog jeg den forkerte vare og skrev en mail med det samme ( da man ikke kan ringe) mailen skrev jeg torsdag morgen da jeg ville være sikker på at jeg kunne få mine varer sendt senest fredag og modtage Epoxy Kit om mandagen , desværre modtog jeg intet svar fra SURFMORE selvom de skriver på hjemmesiden at de svarer inden for 24 timer. Jeg sendte derfor en mail mere om lørdagen for at gøre opmærksom på at det hastede. Da jeg så endelig fik svar mandag var det med en sur besked om at de havde meget travlt og derfor ikke altid kunne svare inden for et par dage, de bad mig om at sende den forkerte vare retur og når de havde modtaget den vil de sende en ny vare til mig. Det gjorde jeg så for en uge siden og de har stadig ikke sendt mig en ny vare og heller ikke en bekræftelse på at den er afsendt. Det er ikke til at komme igennem til deres kundeservice for de svarer typisk først efter en 3 dages tid jeg har skrevet flere mails og jeg vil derfor anbefale ikke at handle i denne butik. Jeg ved pt stadig ikke hvornår jeg endelig modtager min vare men der er nu gået 15 dage siden jeg bestilte den og jeg skulle bruge den inden for to dage. Jeg ved heller ikke hvorfor de ikke kunne sende en ny vare med det samme når de nu havde lavet fejlen i stedet for de vil vente på at modtage den forkerte vare retur, derfor denne dårlige anmeldelse.
Update:
Jeg har nu modtaget pengene retur for min vare selvom aftalen på mail egentlig var at surfmore skulle sende den korrekte vare til mig i stedet. Det er dog først nu at jeg får besked om at jeg har fået returneret pengene hvilket er fint på dette tidspunkt, dog er jeg helt uforståelig over hvad sætningen "Vi kan ikke løse opgaven" betyder da jeg lige har tjekket på hjemmesiden og de stadigvæk har den korrekte Vare på lager? Den eneste opgave der var helt fra start var at sende den vare jeg havde bestilt.
Og bare for at gøre det helt klart, jeg har på intet tidspunkt brokket mig over at der var sendt en forkert vare, det kan ske, det er håndteringen af sagen der har været helt igennem elendig, med langsom og dårlig kommunikation.
Jeg kan også se at Surfline skriver at de modtager den første mail sent torsdag, hvilket er forkert, de modtager den torsdag kl 8 om morgenen og derfor hele 2 arbejdsdage til at besvare en simpel mail.

Resposta da SURFMORE
Jeg har haft en behagelig oplevelse med…
Jeg har haft en behagelig oplevelse med SURFMORE. Jeg fik den bedste service. Jeg skulle returnere en vare og i mellem tiden blev mit kredit kort spærret. De var så venlige og følge op efterfølgende om pengene var kommet retur, da jeg var i tvivl om spærringen af kortet kunne være et problem. Jeg fik returneret varen nemt og fik pengene retur. Kan varmt anbefale dem.

Resposta da SURFMORE
Jeg købte en skihjelm til min søn
Jeg havde bestil en skihjelm til min søn, den var super fed og i god kvalitet.
Desværre passede den ikke hans hovedform- og måtte sendes retur.
Der var nogle udfordringer med at mine mails røg i spamfilteret- men det løste sig og jeg fik refunderet pengene.
Vil se efter anden skihjelm og bestemt handle med Surfmore igen.
Vh Rune

Resposta da SURFMORE
God kvalitet som beskrevet på…
God kvalitet som beskrevet på webshoppen, meget hurtig levering, tilfreds og glad kunde.

Manglende retur beløb*
Købte en skihjelm som desværre ikke passede og sendte derefter pakken retur.
Retur beløbet er stadig ikke modtaget efter nu næsten en måned.
Ingen svar tilbage på mail heller..
Tilføjelse: sagen er løst men tog stadig 30+ dage for at få mine penge retur.

Resposta da SURFMORE
Mangler fortsat penge for min returnerede vare
Jeg har returneret et par rulleskøjter, som var for små til min datter. Jeg oprettede retursag og købte label, og fik sendt varen tilbage til surfmore. Nu har jeg måtte rykke flere gange for mine penge og der skulle efter sigende være én på sagen. De har registreret min returnerede vare men sjovt nok registreres der ikke nogle penge på min konto og der er meget stilhed på mine mails til surfmore, hvor jeg efterspørger mine 1000 kr.
Jeg vil aldrig være tryg ved at købe hos surfmore igen, og kan læse at jeg ikke er den eneste, der har oplevet problemer, når der skal returneres.

Super god kundeservice
Vi havde bestilt noget solcreme og andre solprodukter. Det ene havde de ikke på lager, men vi fandt en løsning og fik nogle ekstra produkter med. Det var vi tilfredse med og satte pris på den gode kundeservice og kontakt gennem e-mail

Resposta da SURFMORE
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering. Havde købt et par skibriller, som har været meget bedre end de andre briller jeg har haft igennem tiden. Fik dem leveret umiddelbart efter at jeg bestilt dem. Kvalitet til gode priser. Kan kun anbefale at handle på surfmore.

Snyd og fup
Snyd og fup. Hold jer langt væk fra dette firma.
Jeg bestilte en snowboard fra dem tilbage i November og sendte det retur igen i Januar da vi var flere der havde købt den samme gave.
Jeg bestilte returlabel gennem dem og kan se fra GLS at det blev leveret i januar.
Men jeg modtog aldrig pengene og efter at have prøvet at kontakte dem flere gange uden svar eller mine penge kan jeg ikke sige andet end at det er rent scame.
De har ingen kundeservice og skylder mig forsat mine penge og de svare ikke når man kontakter dem !! Spild af penge !

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice.
Hurtigt svar og meget hjælpsomme.
Pakken blev sendt hurtigt afsted fra deres lager, så alt i alt er vi meget tilfredse med oplevelsen.

Resposta da SURFMORE
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.