Oszuści. Dostałam po paru tygodniach Note obciążeniową za rzekomo nieprawidłowe wymiary lub wagę. Opakowanie było w oryginalnym pudełku ze sklepu meblowego. Napisałam reklamację i uznali ją jako zasad... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nie polecam. Paczki były wgniecione. Ponadto naliczyli sobie dodatkowe opłaty, a po złożeniu reklamacji nikt się nie odezwał. Nie ma ogólnie do nich kontaktu, jedynie e mail na którego nikt nie odpowi... Ver mais
KATASTROFA ❗❗❗ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ❗❗❗ KURIER ZAMÓWIONY W PIĄTEK RANO I PO POŁUDNIU MIAŁ PRZYJECHAĆ A PO TRZECH DNIACH DOSTAJĘ INFORMACJĘ ŻE KURIER BĘDZIE DZISIAJ I DOPIERO PO TRZECH DNIACH WYSYŁ... Ver mais
wpierw zapłaciłem za paczkę do Kanady a potem przeczytałem recenzje i wpadłem w panikę. Niepotrtzebnie. Kontakt mailowy z firmą był nienaganny - jedynym mankamentem był termin odbioru paczki podany ja... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dostałam notę obciążeniową,straszyli…
Dostałam notę obciążeniową,straszyli komornikiem to fakt,Zapłacilam ALEzłożyłam reklamację popartą zdjęciami paczki przed wysłaniem z centymetrowym,oraz paczki na wadze .Byłam pewna,że mnie zignorują .A jednak uznali reklamację!!Róbcie zdjęca przed wysyłką !!wymiary i waga,niże oni też potrzebują dowodów aby zareklamować ??.
Uwaga na dopłaty po czasie i presję…
Uwaga na dopłaty po czasie i presję prawną
Po długim czasie od realizacji zlecenia firma zgłasza dodatkowe opłaty, powołując się na wewnętrzne systemy i regulaminy. Na etapie wyjaśnień brakuje transparentnych, niezależnych dowodów zewnętrznych, a zamiast rzeczowej weryfikacji pojawia się presja prawna i straszenie sądem oraz kosztami kancelarii.
Model działania, który budzi poważne wątpliwości i skutecznie zniechęca do dalszej współpracy. Zalecam szczególną ostrożność przedsiębiorcom. Sprawę zgłaszam do UOKiK
Fatalne doświadczenie
Po wysłaniu paczki wrócili do mnie z bardzo wysoka kwotą do dopłaty. Z biegiem dni kwota się zmniejszała. Żadnego potwierdzenia czy udokumentowania, że wymiary paczki zostały przekroczone (a nie zostały). Dla mnie to wyłudzenie. Złożyłam skargę do UOKiK
Otrzymałem fakturę obciążenia
Otrzymałem fakturę obciążenia, bo paczka była za duża, lub za ciężka. Ponieważ po zapakowaniu wykonuje zdjęcia wszystkich wymiarów i wagi paczki, odrzuciłem roszczenia i przesłałem zdjęcia Kolejny mail to już informacja, że paczka była niestandardowa z powodu sposobu pakowania- dwie warstwy kartonu+taśma klejąca+folia stretch, wszystko w firmie prostopadłościanu. Nie wiem o co chodzi, ale ta firma to jakiś przekręt.
To jest pośrednik który podbija cenę…
To jest pośrednik który podbija cenę usługi. Dn.27 stycznia 2026r. zapłaciłem 63 zł za paczuszkę do 1 kg . z dostawą na adres (zwrot zakupu) firmy. O dziwo przyjechał kurier inPost i dopiero zrozumiałem że dałem się wydoić. Nie znam finału dostawy bo przekazałem kurierowi dziś .
Firma chaos!!
Firma chaos!!! Pieniązki przytuli potrafić ale w sytuacji jakichkolwiek problemów odeślą Cię do przewoźnika bo "są tylko pośrednikiem i nie ponoszą odpowiedzialności". Korespondecja albo pisana przez AI albo bliżej nieznającymi się ludźmi/em który nazywa się "Zespół TaniaPaczka".
UNIKAJCIE!!!
scan ,paczka nadana prawidłowo
scan ,paczka nadana prawidłowo , adres i numer telefonu , pierwszego dnia kurier nie przyjechał, drugiego notka i anulownie zamowienia ,, nieprawidłowy adres,, OSZUSTWO
Jedna gwiazdka bo musiałam coś dać.Firma fatalna po miesiącu czasu od wysłania paczki przysłali note do dopłaty,gdzie nota przez DPD była wystawiona zaraz przy wysłaniu paczki do odbiorcy.Dodatkowo teraz codziennie wysyłają smsa ,podchodzi pod nękanie.Nie polecam ja nigdy więcej niż nie skorzystam z ich usług.
Oszuści
Oszuści, każą płacić za zwrot przesyłki której nie dostarczyli do odbiorcy pod pretekstem błędnego adresu gdzie regularnie dostarczali pod ten adres przesyłki i zawsze dochodziły.. teraz straszą windykacją złodzieje.
Wieczne probelrmu na stronie, i obsługa która nie odbiera telefonów tylko odpisują na maila łaskawie gdzie nie potrafią rozwiązać problemu i nie rozumieją co do nich się piszę, byle by wyłudzić pieniądze, chorzy ludzie. Nigdy już przez nich nie skorzystam z kurierów.
Oszuści!
Dostałam po miesiącu maila, że przewoźnik czyli DPD, doliczył dodatkową opłatę za pusty podjazd. DPD się nie przyznaje do takich działań. Nie było żadnego podjazdu. Mam wszystkie maile od przewoźnika, więc ponieważ grożą mi windykacją i sądem, to ja bardzo chętnie się w sądzie z nimi spotkam. Nie polecam!
banda oszustów
banda oszustów, wyłudzaja dopłaty po 2 miesiącach za fikcyjne kwestie np niestandardowa paczka, która w momencie wysłania była standardowa.
Z całego serca odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ważyłam i mierzyłam paczkę przed…
Ważyłam i mierzyłam paczkę przed wysłaniem, po miesiącu przyszła wiadomość że trzeba dopłacić 50zł bo były złe wymiary. Straszą sprawą w sądzie
Nie polecam. Kurier oznaczył „nieobecność nadawcy”, mimo że byłam w domu. Brak wcześniejszej informacji o dniu i godzinach odbioru, brak kontaktu telefonicznego, a na koniec lakoniczna odpowiedź, że „kurierzy nie mają obowiązku dzwonić”.
Zamiast rzetelnej obsługi – fałszywe statusy i zrzucanie odpowiedzialności na klienta. Paczkę i tak trzeba zanieść samemu do punktu. Strata czasu i nerwów.
Aż dziwi mnie że taki przekręt jak…
Aż dziwi mnie że taki przekręt jak tania paczka nadal świadczy usługi to najgorsze przekręty pytanie moje dlaczego firmy kurierskie takie jak dpd DHL dalej z nimi Współpracują przestrzegam każdego o tych oszustach z firmy tania paczka
Dno i wodorosty wysyłka za pobraniem a…
Dno i wodorosty wysyłka za pobraniem a na pieniądze trzeba czekać 2 tygodnie kontakt telefoniczny graniczy z cudem prędzej dodzwonisz się do Leona XIV odradzam omijać szerokim łukiem
Bardzo słaba obsługa.
Bardzo słaba obsługa.
Paczki wysyłane przez dziwnych pośredników co utrudnia reklamację.
Nam zginęła przesyłka i 0 pomocy. Biorą kasę jako pośrednicy potem odsyłają w razie komplikacji. NIE POLECAM!!!
Uwaga!!!!
Nie dość ze kurier nie przyjechał w terminie, mowiac ze w godzinie odbioru bedzie w domu, to jescze musiałem pomoc mu odpalić samochód... druga sprawa na 2 zgłoszenia reklamacyjne nie odpowiedzieli. No I na koniec po 6 tyg. Nota obciążające, za wymiar i wagę, ... a najlepsze jest to ze przy kurierze ważenie bylo I mierzenie.
Uwaga. To oszuści !!!!
TaniaPaczka czyli bardzo drogaPaczka!
Nierzetelni, naciągacze i oszuści. Kurier nie zgłosił się w ustalonym terminie. Zmarnowałam dwa popołudnia, aż przyjedzie. Po kilku dniach zwrócono mi przesyłkę, bez powiadomienia mnie. Kurier przyjechał po raz drugi i zabrał znowu z powrotem przesyłkę. Po miesiącu otrzymałam notę obciążeniowa w kwocie dwukrotnej od pierwotnie uiszczonej, jakobym zaniżyła wymiary. Utrudniona korespondencja w celu wyjaśnienia, ponieważ firma nie udostępnia kontaktu telefonicznego. Ostrzegam każdego: tylko nie ta firma. Naciągacze i oszuści. Gdy się im wyczerpują argumenty grożą postępowaniem sądowym. Nagłówek TaniaPaczka to tylko tani nagłówek i przykrywka na grube pieniądze wyłudzane postępem i nieuczciwością.
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam! To złodziejska firma ! Po 3 miesiącach wysyłają że trzeba dopłacić prawie drugie tyle do paczki co kosztowała przesyłka u nich bo niby firma kurierska doliczyła opłatę. Bez żadnych dowodów zdjęć czy czegokolwiek. Podejrzewam że wysyłają to do każdego klienta. Złodzieje i oszuści !
Po prawie pół roku otrzymuje wezwanie …
Po prawie pół roku otrzymuje wezwanie do zapłaty za niby źle spakowana paczkę, grożą sądem, ogólnikowo odpowiadają na maile
UWAŻAJCIE !!! Paczka kosztowała 100zl a później karzą zapłacić jeszcze tyle samo za źle spakowana paczkę
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.