Taniapaczka Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oszuści. Dostałam po paru tygodniach Note obciążeniową za rzekomo nieprawidłowe wymiary lub wagę. Opakowanie było w oryginalnym pudełku ze sklepu meblowego. Napisałam reklamację i uznali ją jako zasad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam. Paczki były wgniecione. Ponadto naliczyli sobie dodatkowe opłaty, a po złożeniu reklamacji nikt się nie odezwał. Nie ma ogólnie do nich kontaktu, jedynie e mail na którego nikt nie odpowi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KATASTROFA ❗❗❗ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ❗❗❗ KURIER ZAMÓWIONY W PIĄTEK RANO I PO POŁUDNIU MIAŁ PRZYJECHAĆ A PO TRZECH DNIACH DOSTAJĘ INFORMACJĘ ŻE KURIER BĘDZIE DZISIAJ I DOPIERO PO TRZECH DNIACH WYSYŁ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

wpierw zapłaciłem za paczkę do Kanady a potem przeczytałem recenzje i wpadłem w panikę. Niepotrtzebnie. Kontakt mailowy z firmą był nienaganny - jedynym mankamentem był termin odbioru paczki podany ja... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

89 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

naciągacze

Jak wiele innych osób wysłaliśmy paczkę tą złodziejską firmą i dostaliśmy notę obciążeniowa za rzekome różnice w parametrach paczki! dopłata 198,35 zł!!!
Jesteśmy chętni do pozwu zbiorowego

16 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wymuszają dopłaty do paczek kilka…

Wymuszają dopłaty do paczek kilka tygodni po wysłaniu paczki. Nie polecam. Dopłaciłem dla świętego spokoju. Inpost nie wystawił wcale dopłaty a oni chcą żeby im dopłacić. Uważajcie na atrakcyjne ceny na początku. To płapka. Ostatni raz korzystam z usług.

1 de fevereiro de 2025

U mnie to samo

U mnie to samo, straszą sądem po 3 msc. Paczka opłacona była zgodnie z cennikiem, wymiary i waga podane były uczciwie. Myślę w pojedyncze zgłoszenie sprawy nic nie da ale może POZEW GRUPOWY? To zwykli naciągacze.

10 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jakieś ukryte koszta ponoszone przez…

Jakieś ukryte koszta ponoszone przez nadawcę i zastraszanie big za 34 zł chociaż opłata była już zapłacona na 54 zł ostatni raz skorzystałam z tych usług i każdemu będę odradzała.

28 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kurier nie pojawil sie po przesylke w umowiony dzien

Najpierw kurier nie przyjechal odebrac przesylki w umowiony dzuen. Musialam jeszcze raz zamawiac kuriera. Nieprofesjonalnie.
Po jakims czasie zaczelam dostawac sms-y z grozba o podanie do sadu poniewaz jakas dodatkowa zaplata nie zostala zrobiona. Napisalam maila aby sie dowiedziec wiecej ale nie bylo odpowiedzi.

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam - Naciągają na parametry paczki…

Wysłałem paczkę w styczniu a w lutym dostałem wezwanie do dopłaty bo z paczką było coś nie tak. Napisałem reklamację i prośbę o wyjaśnienie sprawy, wytłumaczenie co było nie tak. Nie dostałem odpowiedzi na reklamacje ani po 14 dniach ani po 30. Uznałem, że zgonie z przepisami reklamacja została uwzlędniona.
Ale dzisiaj dostałem SMS z groźbą ze jestem zarejestrowany w KRD, u komornika i w ogólnie mam przechlapane.
Wysyłałem paczkę tą firmą pierwszy i ostatni raz.

7 de fevereiro de 2025

Ostrzegam!

Po niemal 4 miesiącach otrzymałam komornicze wezwanie do dopłaty za rzekomą nadwagę paczki! Zero wcześniejszego kontaktu! Widzę, że nie tylko mnie naciągnięto na bzdurne koszty dodatkowe! Widocznie to właśnie taki pomysł na biznes? Omijać szerokim kręgiem!

28 de março de 2025

ODRADZAM i PRZESTRZEGAM

Z CAŁĄ MOCĄ PRZESTRZEGAM wszystkich potencjalnych klientów.
Korzystanie z usług Firmy kończy się dla klienta naciąganiem na potężne dopłaty wystawiane na podstawie podobno zbiorczych specyfikacji (pomimo wysłania przeze mnie tylko jednej paczki), brak kontaktu telefonicznego, maile podpisywane - taniapaczka.pl. Wymuszanie, ignorowanie korespondencji Rzecznika Konsumenta, do którego zgłoszono sprawę. Zastraszanie – cytat „Brak płatności w wyznaczonym terminie będzie skutkował podjęciem dalszych działań prawnych, w tym:
Przekazaniem Państwa danych do Krajowego Rejestru Dłużników, co negatywnie wpłynie na Państwa zdolność kredytową, a tym samym może skutkować odmową udzielenia kredytu, pożyczki lub zakupu na raty.
Wszczęciem postępowania sądowego, którego koszty znacząco zwiększą kwotę, którą będą Państwo zobowiązani uregulować.
Przekazaniem sprawy do komornika, co skutkować będzie zajęciem Państwa środków finansowych lub mienia w celu egzekucji należności”.
Informowanie, że - cytat „przewoźnik nie jest zobowiązany do przedstawienia dodatkowej dokumentacji, takiej jak protokół czy zdjęcia, aby potwierdzić zasadność naliczonej opłaty” i na tej podstawie naliczanie do paczki za pierwotne 192,49 zł (o zadeklarowanych wymiarach i zmniejszonej niż pierwotna wadze) kwotę 928,75 zł.
NIERZETELNA, NIEUCZCIWA, ZASTRASZAJĄCA I WYMUSZAJĄCA !!!!
Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej opinii innych, zaoszczędziłabym sobie wielu nerwów.

27 de março de 2025

Nigdy więcej !

Nigdy więcej !! Oszuści i naciągacze !! Po 4 m-cach od dostarczenia paczki przysyłają notę obciążeniową za niby zły wymiar paczki, która była zmierzona i dobrze opłacona. Naliczyli za paczkę dodatkowo prawie 300 zł. Straszą sądem i wpisem do rejestru długów ! Jak prosiłam o wyjaśnienie o co chodzi i żeby udowodnili co było nie tak, to po długim czasie odpisali że nie muszą się tłumaczyć, że przeprowadzili audyt i tak uznali. Żadnych wyjaśnień, wyliczeń, dowodów. Zapłacę, bo nie chcę latać po sądach, ale tak tego nie zostawię. Zgłosiłam już do Rzecznika Praw Konsumenta i do TV.

25 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jedna gwiazdka to i tak za dużo

Jedna gwiazdka to i tak za dużo, po wysłaniu przez tą firmę palety, która nie dość, że szła do klienta o wiele dłużej, to w dodatku miało miejsce rzekome 2 próby doręczenia paczki (nieudane) a w dodatku przekierowanie pod inny adres.
Firma upomniała się o dopłatę za przekierowanie, gdzie wszystko zostało wyjaśnione i zostawione przez firmę bez dalszego odzewu.
Natomiast po ponad roku od skorzystania z usług tej firmy dostaje pismo przedsądowe wraz z dodatkowymi kosztami. Zostało to uregulowane dla świętego spokoju, bo ich kapitał to śmieszne 5000zł, które ledwo pokryły by koszty prawnika.

DLATEGO NIE KOŻYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMY !!

4 de julho de 2024

OSTRZEGAM

OSTRZEGAM , JEDYNY KONTAKT TO MAILOWY - NIKT NIE ODPISUJE !!!
ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM NA STRONIE , PALETA MIAŁA BYĆ ODEBRANA TEGO SAMEGO DNIA. ZARAZ PO OPŁACENIU DOSTAŁEM INFORMACJĘ ŻE JEDNAK ODBIÓR DNIA NASTEONEGO. TAKŻE SPRZĘT ZA KILKA TYSI STOI NA ZEWNĄTRZ , PRZY KROPIĄCYM DESZCZU. FIRMA WPROWADZA KLIENTA W BŁĄD I JESZCSE NIE MA Z NIĄ KONTAKTU .

27 de março de 2025

Firma złodzieje

Firma złodzieje! Nie dostarczają paczek, a za zwrot obciążają klienta. Na koniec dostaniesz przedsądowe wezwanie do zapłaty. Szemrana firma, która ma jakieś plecy, bo żaden rzecznik praw konsumenta nie chce się tym zająć. Gangsterka i oszuści!

27 de dezembro de 2024

Paczka wysłana w lipcu 2024

Paczka wysłana w lipcu 2024, wróciła, ponieważ odbiorca jej nie odebrał. W listopadzie przyszła nota obciążeniowa za zwrot przesyłki, która wynosiła 140% kosztów przesyłki, chociaż w cenniku zwrot widnieje 120% kosztów przesyłki. Opłatę w wysokości 120% przekazałem do firmy wraz z zapytaniem o szczegółowe rozliczenie. Nie otrzymałem odpowiedzi. Teraz w marcu otrzymałem notę windykacyjną na kwotę wyliczoną początkową plus ponad 20 PLN kosztów upomnienia. Opisano że muszę ponieść koszty ponieważ przesyłka miała teraz nieprawidłowe wymiary. Oczywiście nie uwzględniono wpłaty z listopada. Nota napisana była z logo firmy oraz z logo K.R.D. (raczej nielegalne), postraszono paragrafem z KPC nijak powiązanego z wezwaniem, a także brak podpisu osoby odpowiedzialnej za przygotowania wezwania. To po prostu anonim sugerujący wpłacenie okupu.

21 de março de 2025

Firma oszustów

Firma oszustów, której nikomu nie polecam. Nie zrealizowała wcześniej opłaconego zamówienia. Straciłem prawie cały pierwszy dzień oczekując na kuriera, który ponoć był ,chociaż nikt go nie widział, a on sam nie dał znać, że podjechał. Po obietnicy przyjazdu kuriera następnego dnia-w efekcie kilkukrotnych prób wyjaśnienia przyczyn-straciłem w bezskutecznym oczekiwaniu cały drugi dzień. Znowu po monitach: deklaracja zwrotu pieniędzy. Nigdy nie zrealizowana. Mimo napomnień od ponad pół roku.

19 de setembro de 2024

Nierzetelna firma

Nierzetelna firma - doliczają bezpodstawnie dodatkowe koszty za rzekomy pusty podjazd kuriera. Mimo wyjaśnień z mojej strony nie otrzymałem odpowiedzi ze strony taniapaczka.pl. Za to po 2 miesiącach od nadania przesyłki otrzymałem przedsądowe wezwanie do zapłaty z doliczoną opłatą windykacyjną i zagrożono wpisaniem do KRD. Odradzam, Na pewno nie skorzystam z pośrednictwa tej firmy.

19 de março de 2025

Okropna firma /

Okropna firma ! Wyslalismy walizke standardowa z ciuchami narviarskimi ,I po 2tygodniach dostalismy note obciazajaca za niewymiarowe gabaryty.
Po tygodniu list z windykacji .
Probowalismy sie kontaktowac z firma 5 emaili ,gdyz telefonu na stronie nie ma .
Bez odpowoedzi czy jakiegololwiek potwierdzenia .
Absolutnie prosze nie uzywac tej firmly.
Banda zladziei !

25 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais