Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik akut tandpine og ringede ind lørdag kl 9.15 fik en tid 12.30 hos den sødeste tandlæge Simone og en meget sød elev der også var med. Fra jeg ankom og til jeg havde fået trukket en visdomstand u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gik med ondt i tanden, og blev behandlet for plastfyldning af Simone og Merve. De var super venlige, rolige og professionelle. Det gik både hurtigt og smertefrit, da jeg blev godt bedøve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Professionel tilgang

Professionel tilgang til sagen og der var plads til at lytte til patienten. Diagnosen blev stillet og et økonomisk overslag kom med det samme skriftligt. datoer for behandling blev aftalt.

5 de setembro de 2025

Tak for din anmeldelse, Gerda ☺️

Kæmpe anbefaling

Virkelig rart sted at komme. Jeg har været hos forskellige tandlæger men TeamTand i Ballerup er nu min faste tandlæge, uden tvivl en kæmpe favorit. De tager rigtig god hånd om en og giver også plads til at man kan grine. Klinikassistenten Pernille der tog imod mig var utrolig sød, imødekommende og venlig fra første hilsen til regningen var betalt. Hun sikrede sig at jeg fik den rette viden efter min behandling og besvarede nemt mine spørgsmål. Uden tvivl en 10/10 oplevelse at komme hos TeamTand

3 de setembro de 2025

Resposta da Teamtand

Det er vi rigtig glade for at høre, Nicoline. Vi ser frem til at være din foretrukne tandlæge i mange år endnu ☺️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Teamet er professionel men skal sænke tempo..

Teamet er professionel og har styr på det, ingen tvivl om det.
Jeg synes ikke så godt om den behandling jeg fik fordi det føltes som om hun bare skulle blive færdig.
Det gik alt for stærkt og gjorde rigtig ondt og var ekstremt ubehageligt. Det forgik i hvert fald ikke som vist på reklame videoen der ikke afspejler virkeligheden eller i hvert fald ikke den behandling jeg fik.

Det er min ærlig mening om min oplevelse.

29 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din ærlige feedback, Yassine. Det tager vi meget alvorligt, og vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i vores arbejde med at sikre den bedst mulige behandling. Vi håber, at du vil give os en chance igen.

Bedste Tandlæge klinik ever

Det er en super professionel Tandklinik, der både har det sødeste personale (Pia) og den dygtigste tandlæge, Kami. Man føler sig altid godt behandlet, og klinikken er super flot med virkelig god atmosfære. Helt klart anbefales værdigt.

26 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Tina 😊 vi giver selvfølgelig din anmeldelse videre til Pia og Kami.

Super service

Jeg syntes, at Kami og Pia har et mega stærkt hold og er utrolig søde og imødekommende.
Føler mig virkelig godt tilpas hos teamtand i Ballerup.

26 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de søde ord!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rodbehandling efter skade med økse…

Var inde hos Andreas og få udbedredet en skade og bedste oplevelse, min tandlæge skræk forsvandt i hans trykke hænder, og kvinden i receptionen var os utrolig imødekommende. Først kosmetisk reetablering af udslået tand i lørdags akut og i går rodbehandling og senere porselænskrone 5 ⭐️ herfra

21 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for den søde anmeldelse, Kristian 😊 det glæder os meget at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Andreas og receptionen!

Go blid behandling

Behagelig undersøgelse og tandrensning idag af Tanja. 👍💖

20 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jonna 😊 vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Tanja!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teamtand i Ballerup har nu i snart 3 år…

Teamtand i Ballerup har nu i snart 3 år været helt enestående venlige, kompetente og rimelige prismæssigt. Tak for jeres altid positive og oplysende indsats.
Søren

18 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de pæne ord, Søren 😊 vi er super glade for at have dig som patient og ser frem til mange flere år endnu. Tak for din tillid 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekspert staff og præcis kontrol

Ekspert staff. Jeg er særlig tilfreds med den periodisk tjek som jeg får. De kigger alt mulige, registrerer det og følger det med stor respekt til deres patienter.

14 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for den fine anmeldelse, Kamran 😊 vi er glade for at have dig som patient og håber at være din foretrukne tandlæge i mange år endnu.

Simpelthen fantastisk sted.

Simpelthen fantastisk sted.
Var inde hos Andreas og det er bare så dejlig og rolig stemning man kommer ind til. Dygtig til sit arbejde så man ikke er nervøs.

13 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din anmeldelse, Christine 😊 vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Andreas.

God behandling

Dejlig oplevelse og behandling både i receptionen og tandlæge særlig når man har tandlæge skræk

11 de agosto de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Hanne. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg hos os (især når tandlægeskræk fylder for dig) ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udemærket behandling og venlige behandlere

Rigtig fin behandling. Jeg fik en visdomstand fjernet og to fyldninger. Behagelig oplevelse og venlige og underholdende behandlere.

30 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Afnan. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Kan anbefales ved tandlægeskræk

Jeg har tandlægeskræk og besluttede mig at rydde op i min mund hvilken betød at jeg skulle igennem 2 rodbehandlinger og afsluttede med 2 kroner. Jeg er superglad at jeg havde besluttet mig for Teamtand i Ballerup. Alle er supervenlig og professionelt. Jeg kan varmt anbefale denne tandlægehus hvis du har tandlægeskræk👍

28 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Christine. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg hos os (især når du kommer med tandlægeskræk) ☺️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skift at plombe

Skulle i dag have udskiftet en gammel metal plombe med ny plat plombe. Det gik let og meget smertefrit.

28 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Frank. Vi er glade for at høre, at behandlingen forløb smertefrit.

Vi håber at vi kan gøre oplevelsen helt 5-stjernet næste gang 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais