Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik akut tandpine og ringede ind lørdag kl 9.15 fik en tid 12.30 hos den sødeste tandlæge Simone og en meget sød elev der også var med. Fra jeg ankom og til jeg havde fået trukket en visdomstand u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gik med ondt i tanden, og blev behandlet for plastfyldning af Simone og Merve. De var super venlige, rolige og professionelle. Det gik både hurtigt og smertefrit, da jeg blev godt bedøve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået trukket en visdomstand ud og…

Har fået trukket en visdomstand ud og har fået god behandling og fortalt hvordan jeg skal forhold de første par efter
God service

28 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med forløbet 😊

Skift af søvlplomber

Jeg skulle have skiftet søvlplomber med plast og det gik meget smertefrit og hurtigt hos Andreas. Jeg kom tilbage efter nogle måneder, da jeg stadig havde isninger. Andreas var god og grundig og tog sig tid til at forklare problemet. Assistenten var også meget venlig og imødekommende. Tak for en god oplevelse

23 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din søde anmeldelse, Nicoline. Det glæder os at høre, at både behandlingen og den efterfølgende opfølgning gav mening for dig, og at du følte dig godt taget imod.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu gået et par gange hos…

Jeg har nu gået et par gange hos Andreas ved teamtand ballerup. Super professionelt og lækkert arbejde. Jeg er så glad for resultaterne og vil på det varmeste anbefale dem til andre. De kan godt være stolte af sig selv.

23 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Dennis. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet.

Jeg sørger for at give rosen videre til Andreas 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtig tandlæger og god service

Kompetente tandlæger og tandplejer. Særlig tak til Pernille for en god oplevelse. Kan helt klart anbefales

17 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for de søde ord, Yagmur. Jeg giver naturligvis beskeden videre til Pernille 😊

Fantastisk service

Fantastisk service, og mega sødt personale, var hos Simone, og hun var meget stille og rolig, hvilket var rart når jeg ikke har det så godt med at være hos tandlæge så kan klart anbefale hende☺️

10 de julho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din søde anmeldelse, Emilie. Det er dejligt at høre, at du har følt dig tryg hos Simone - jeg giver beskeden videre til hende 😊

Jeg anbefaler Team Tand i Ballerup

Så har jeg færdiggjort adskillige behandlinger hos Team Tand og er nu smertefri og tryg ved de tandbehandlinger jeg har fået hos tandlæge Andreas Crone. Jeg glæder mig til at komme igen...men heldigvis kun til eftersyn og rensning. Altid en god atmosfære og søde smilende og omsorgsfulde medarbejdere.

27 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for den fine anmeldelse, Heidi. Hvor er det godt at høre, at du føler dig tryg hos os. Jeg giver din ros videre til Andreas og teamet i Ballerup.

Vi glæder os til, at se dig igen 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun været hos team tand 1gang…

Jeg har kun været hos team tand 1gang men jeg blev mødt at imødekommende personale. Tandlægen var super dygtig og god til at informere undervejs.
De har fået en ny kunde i mig

27 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Heidi. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen 😃

Jeg kan lide det her

Jeg kan godt lide at gå til tandlæge hos Teamtand i Ballerup. De sidste par gange er kommet kommet hos Sif, super dygtig og sød!

25 de junho de 2025

Tusind tak for de søde ord, Maria 😊

God oplevelse

Mega god oplevelse, mega imødekommende, venlige og rare. Jeg føler mig altid tryg når jeg er hos dem.

25 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for de søde ord, Cecilie!

God service

God service. Flink tandlæge. Fik en fin forklaring omkring status på mine tænder og tandkød.

24 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Michael. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Ny patient😌

Jeg har netop været ny kunde i Ballerup hos tandlæge Simone og hendes assistent Merve. Det har været en fantastisk oplevelse da jeg har tandlægeskræk og var meget nervøs for mit besøg, men de tog så godt imod mig med varme, ro og forståelse. De var begge utroligt søde og imødekommende, og jeg følte mig hurtigt tryg i deres hænder.

Man kan mærke, at der er en rigtig god stemning mellem dem og resten af personalet, og det smitter virkelig positivt af som patient. Det gør en kæmpe forskel, når man ellers har det svært med tandlægebesøg. Kan varmt anbefales!

20 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for den fine anmeldelse, Tuba. Det glæder os virkelig at høre, at du har føler di tryg hos os. Jeg giver dine rosende ord videre til Simone, Merve og resten af teamet i Ballerup 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryghed lige fra starten.

Helt igennem en fantastisk oplevelse. Meget imødekommende allerede ved ankomst til klinikken. Super samspil mellem tandlæge og klinikassistent. Efter et tandlægebesøg hos en anden tandlæge er jeg blevet meget utryg omkring tandlægebesøg. Det har jeg fortalt til Team Tand, og det er der blevet taget hånd om med det samme. Jeg følte mig tryg fra start til slut. Kan bestemt anbefale Team Tand.👍

11 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

ak for den flotte anmeldelse, John. Det betyder meget at høre, at du fik følelsen af tryghed fra starten. Vi sætter pris på tilliden og glæder os til at tage godt imod dig fremover 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været kunde siden starten i…

Jeg har været kunde siden starten i Ballerup.
Jeg går til tandplejer hver 4 måned.
For mig er gennemsigtighed og samarbejde vigtigt.
Og det er hvad jeg oplever her.
Ingen overraskelser i priser, de oplyses løbende.
Vi samarbejder omkring behandlingen, de forklarer og jeg spørger ind.
Og i den sidste ende er det mig der bestemmer.
Det er den service jeg har efterspurgt hos tidligere tandklinikker, og endelig fandt jeg den rette.

11 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for den søde anmeldelse, Sanne. Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene.

Det glæder os meget at høre, at du oplever gennemsigtighed og godt samarbejde - det er præcis sådan, vi ønsker det skal være 😃

Ny kunde hos Teamtand

Ny kunde hos Teamtand, og det fortryder jeg ikke, god og kyndig behandling. Jeg fik idag lavet 3 fyldninger og det gik hurtigt, smertefrit uden bedøvelse.
Søde, smilende og behagelige mennesker jeg gik derfra med højt humør

5 de junho de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for de søde ord, Preben. Det betyder meget for os, at du har valgt os som din tandlæge. Vi glæder os til at se dig igen i fremtiden 😊

Jeg har været forbi et par gange,

Jeg har været forbi et par gange,
det begyndte med at jeg kom til at knække en tand, og derfor tog til den første og bedste tandlæge i nærheden.
Det viste sig at være heldigt, for jeg havde en rigtig god oplevelse.
Min knækkede tand blev hurtigt fikset hos Kami, som er meget symptatisk og behagelig at modtage behandling fra.
Umiddelbart efter har jeg fået rens/diagnose fra Selma, også meget venlig.
Her opdagede hun nolge huller, som jeg efterfølgende har fået behandlet af Andreas, også ganske sympatisk og behagelig at blive behandlet af.

Jeg oplevede i alle tilfælde at der blev kommunikeret meget klart hvad de fortog sig, samt taget godt hensyn til smerte (jeg kræver en del bedøvelse).
Desuden er de meget opmærksomme på at informere om pris undervejs, så jeg var nogenlunde forberedt på hvad der ventede ved kassen :)

Jeg vil klart anbefale teamtand til alle der spørger.

26 de maio de 2025

Resposta da Teamtand

Tak for din fine anmeldelse, Ellen. Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os - og at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Jeg giver de søde ord videre til Kami, Selma og Andreas 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais