Vi bestilt billetter til alt igennem Ticmate, også oystercard til vores en uges ferie i London. Har fået det hele send til tiden, super god service med hælp af flytningen af tide/dag, dom var forker... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alt forløb fuldstændig som ønsket. Jeg var ærligt lidt skeptisk, da jeg havde købt billetterne og efterfølgende kunne finde tilsvarende på andre shops til ca. det dobbelte. Men alt forløb uden probl... Ver mais
Alt spillede bare og fungerede. Vi tog bussen fra London til Harry Potter Studio. Bussen afgik til tiden og der var styr på, at alle var med. Vi fik udleveret billetter til Studio i bussen, hvilke... Ver mais
Haben für den Osterurlaub drei Karten (Tussauds und London Eye) London bei Ticmate gebucht. Durch den Lockout konnten wir natürlich auch nicht fliegen. Ticmate bot uns dann irgendeinen Vergleich nach... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Ticmate.dk er vores målsætning at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informerer dig om, samt sælge billetter til dig til f.eks. musicals, shows, attraktioner, fodbold og anden sport i et andet land end det du bor i.
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
70% des Rückerstattungsbetrags behält ticmate für sich
Wir haben Mitte März 4 Tickets (Sehenswürdigkeiten) für 265€ gekauft. Aufgrund der Corona-Krise konnten wir nicht nach London fliegen und mussten unsere Tickets stornieren. Ich habe 3 Monate lang gekämpft, damit wir unsere Rückerstattung erhalten. Ich weiß nicht mehr, wie viele Mails ich geschrieben habe, wie oft ich dort angerufen habe. Jedes Mal wurde mir versprochen, dass ich meine Rückerstattung erhalten werde. Letzte Woche, also nach 3 Monaten bekomme ich eine Mail, dass sie bereit sind, mir 30% (also nur 79,50€) von dem bezahlten Preis zu überweisen. Es ist kundenmissachtend, dass mir 3 Monate keine richtige Rückmeldung gegeben wird und dann wollen sie jetzt auch 70% des Betrags für sich behalten?!? Wofür? Ich habe keine einzige Veranstaltung besucht. Warum behalten sie mein Geld? Die Mail, die nach 3 Monaten von dem Geschäftsführer kommt ist auch lustig "In meinen 36 Jahren in dieser Branche habe Ich soetwas noch nicht erlebt".
Ich in meinen 25 Jahren habe so was auch noch nie erlebt.

Resposta de Ticmate.dk
Wir haben ebenfalls das Angebot von 30%…
Wir haben ebenfalls das Angebot von 30% Rückerstattung für unsere Warner bros. Studio Harry Potter tour angeboten bekommen. Verwunderlich ist, dass bei ticmate weiterhin Tickets für Harry Potter angeboten werden. Das Angebot ist eine Unverschämtheit. Leider kann man keine Null sterne vergeben, ein Stern ist noch zuviel für die Bewertung.
Rückerstattung 30% vom bezahlen Betrag
Reine Abzöcke, Am Anfang April habe ich einen E-Mail geschrieben und der Mitarbeiter von Ticmate hat mir eine volle Rückerstattung versprochen (obwohl ich sagte, dass mir auch ein Gutschein für komplette Summe reicht), ich habe zwei Monaten gewartet und immer wieder geschrieben und geschrieben, keine Meldung außer komischen E-Mails von irgendwelcher Anwältin von Ticmate. Heute habe ich einen E-Mail bekommen, wo stand, dass die Schulden von Firma auf mich, die Kundin, übertragen wurde und dass ich 30% vom gesammten bezahlen an Ticmate Gesamtbetrag bekomme, falls ich dieses Schreiben akzeptiere. Was soll das bitte??? Ich habe keine Leistung erhalten, meine Zahlung musste komplett zurückgehen, ich bin keine Businesspartnerin, damit meine Zahlung für die Umstrukturierung und Bezahlung von Firmaschulden geht. Ich habe 2 Tickets zum Wicked, 2 Tickets zum Museum Madam Tussaud und ein Tickets zum Mamma Mia gekauft, und jetzt bekomme nur 59 Euro zurück???? Ich rate allen Kunden ab, dieses Dokument zu akzeptieren, und schalten Sie besser den Anwalt an.
Übrigens, von anderen Tickets-Anbietern habe ich die volle Rückerstattung für meine Theater- und auch Harry Potter Warner Brothers Studio Tickets ohne Problem und schon längst bekommen. Was schreibt/antwortet hier uns dieses "Firma" ist ein Unsinn.

Resposta de Ticmate.dk
Købte flere billetter til 3 voksne…
Købte flere billetter til 3 voksne gennem Ticmate til en rejse til London, som blev aflyst pga. Covid-19. Skriver sammen med dem, hvor de skriver at jeg er berettiget til at få mine penge tilbage og der vil gå xx antal uger.
Får så en mail fra firmaet, hvor der nu står at de pga. Covid-19 står i en situation, som de aldrig har prøvet før og jeg vil få yderligere oplysninger omkring tilbagebetaling. Fair nok, så jeg venter igen.
Hører ikke fra dem, så jeg skriver til dem og får en mail hvor der står at en kurator nu er inde over firmaet og at jeg vil høre nærmere omkring tilbagebetaling af en del af beløbet.
Idag får jeg så et "tilbud" om at få tilbagebetalt 30%!!!!! af det beløb jeg har betalt for billetterne og jeg har til på tirsdag til at acceptere eller afvise.
Selvom jeg sikkert taber mine penge, så nægter jeg at acceptere så latterlig en procentdel, så hellere at de får mere arbejde med min afvisning. De må have fået refunderet de penge fra de forskellige udbydere af billetter, da alt lukkede ned, så ud fra mit synspunkt så nupper de lige 70% af folks indbetalinger.
____
Svar til Ticmate efter svaret på min anmeldelse:
Jeg forstår udmærket jeres situation og forstår at I er i en presset situation. Det der så bare skurrer i mine ører når jeg læser jeres svar er, at I får kreditnotater fra udbyderne til brug ved kommende bestillinger. Skulle de kreditnotaer/tilgodebeviser så ikke tilbydes til os? Hvis I får kreditnotaer og så bruger dem til nye betalende kunder, så får I da også et overskud på 70% på kommende betalinger når I kun tilbyder os 30% af vores penge tilbage.

Resposta de Ticmate.dk
Leider die gleiche negative Erfahrung…
Leider die gleiche negative Erfahrung wie die vorherige Schreiberin. Rückerstattung schon lange versprochen aber eingetroffen ist sie noch nicht.
Brug aldrig ticmate
Skulle have været til London i dag og se teater i morgen. Jeg har gentagende gange den sidste uge skrevet til ticmate uden svar,
Da al corona startede mailede jeg og fik svar at jeg ville hører noget hvis det blev aflyst.. dette har jeg ikke gjort på trods af at jeg på teatrets hjemmeside kan se der er lukket. Jeg har forståelse for at man har travlt, men ikke gidt nok når der mangler information.
Jeg håber og forventer selvfølgelig snarest at få mine penge retur.
Flot svar.. ja nu har jeg fået mail, der fortæller at ticmate nu er under rekonstruktion og jeg skal være meget tålmodig med tilbagebetalingen..- når man læser den svenske del, kan man godt få den fornemmelse at denne rekonstruktion er lavet således at man kan erklære sig konkurs og derved blive fri for st tilbage betale det man skylder folk og derpå starte op igen..er det misforstået?
Har så fået et TILBUD - få 30%af det ticmate skylder dig ellers risikere du ikke at få noget... et tilbud man ikke kan sige nej til😡så uanset om ticmate overlever kan jeg bestemt ikke anbefale at bruge dem
OG JEG HAR STADIG IKKE MODTAGET DE PENGE I SKYLDER.
Jeg er faktisk fuldkommen ligeglad om I går konkurs- især efter i kommer med et latterligt tilbud som man ikke kan sige nej til hvis man bare vil have lidt af sine penge retur( 1/3 del af det rigtige beløb)
Godt råd- hvis ticmate overlever så lad vær med at ligge jeres penge der.

Abzocke
Aufgrund der Corona Krise wurde unser Flug abgesagt nach London, was auch verständlich ist. Beim ersten Kontakt wurde mir die Stornierung unserer Tickets zugesagt und das wir das Geld zurück bekommen. Nun schauen die Emails diesbezüglich ganz anders aus. Trauriger Laden... vorallem wenn man als Alleinerziehende ein Jahr auf den Urlaub hin sparen muss dann nicht fliegen kann, was klar ist, aber das man dann voll über den Tisch gezogen wird ist nicht fair.
Charma wird kommen

Utroligt svar fra Ticmate
Utroligt svar fra Ticmate. London er åbent så man kan da bare komme. Er der noget de ikke har hørt ? folk fra verden over kan ikke komme frem, der bliver lukket ned alle vegne, så hvorfor ikke hjælpe jeres kunder. Jeg forstår ikke at man ikke kan se og ha forståelse for hvad der foregår rundt omkring i verden. Hele verden fra den lille til den store udviser forståelse alle prøver at hjælpe, at vi alle kommer ud på den anden siden, alle kæmper for at folk kan beholde job, kan få handle ind, alle gør sit men ikke Ticmate deres svar er bare kom til London mød op eller tab dine dyrt indkøbte biletter går tabt. To bad at jeres grænser lukker det er jeres problem. Sikken en måde at beholde sine kunder på . Vi får rykket vores ophold til efteråret men intet fra jer så ingen Musical til os. Det har vi ikke råd til 2 gange. Marianne Sacht

Der fungerer.
Man er vel altid lidt usikker når man handler på nettet - men det er man ikke her for det fungerer helt uden problemer.
Det fungerer fuldstændig optimalt
Det fungerer fuldstændig optimalt, både under køb og når man er ved attraktionerne.
Kan varmt anbefales
Man får billetterne dejlig hurtigt
Man får billetterne dejlig hurtigt, og det fungerer
Hvornår kommer billetterne?
Det var nemt nok, men ikke så rart at billetterne ikke er kommet endnu og at der står at der kan gå op til 48 timer inden de kommer- så er det jo for sent

Meget venlig
Meget venlig, smidig og kompetent behandling.
Niels Vesti
Sorry, waardeloos contact mee te krijgen
Sorry, na drie maal toe 20 minuten in de wacht als 1 wachtende, werd de verbinding alle keren verbroken. We bellen niet voor niets. Waardeloos.
Lianne

Vanvittigt nemt
Vanvittigt nemt. Det fungere så godt. Og så er det hele på dansk. Mit klart fortrukne sted at købe oplevelses billetter til udlandet.
En nem, sikker og overskuelig måde at bestille på.
er nem og bestille fra hjemmesiden. Og bestillingen, samt information foregår på dansk. Det virker sikkert og overskuelig om aktiviteter i berlin.
Det har aldrig været lettere 👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.