A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden. Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug. Toch jammer (de e-mail die gen... Ver mais
Na bestelling is product binnen 24 uur geleverd. Product was goed verpakt en alles zag er netjes uit. Alle afspraken zoals waar product achterlaten moest worden als niemand thuis werden prima nagekome... Ver mais
Cadeau is veel te laat bezorgd, maandag 13/7 ipv donderdag 9/7 (en dat was al laat). Ik heb een alternatief cadeau moeten kopen voor mijn kleinzoon zijn verjaardag afgelopen weekend. Dus extra kosten... Ver mais
Detalhes da empresa
Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.
Informações de contato
Schuilenburglaan 1, 7604 BJ, Almelo, Holanda
- 085-7921897
- klantenservice@top1toys.nl
- top1toys.nl
Pede aos clientes que avaliem
Pokémon pre-order geannuleerd
Ik had Pokémon kaarten gepre-ordered, maar de bestelling was de volgende ochtend geannuleerd. Zou zogenaamd niet via de site moeten kunnen. In plaats van de bestelling alsnog door te zetten zit ik vervolgens met niks én moet ik weer dagenlang wachten op het geld.

Resposta da Top 1 Toys
Alles is geannuleerd doordat er te ve…
Alles is geannuleerd doordat er te ve mensen de pokemonday box hebben besteld. Smoes was; “foutje, we gaan ze in de winkels verkopen met €20 er bovenop”

Resposta da Top 1 Toys
Bestelling geplaatst en vervolgens…
Bestelling geplaatst en vervolgens annuleren ze de bestelling. Ook geen excuus gekregen. Vervolgens krijg ik een week later een mailtje of ik een review wil plaatsen.. heel slim.

Niet geleverd
Niet geleverd, wel bestelbevestiging gehad. De terugbetaling duurde redelijk lang

Resposta da Top 1 Toys
Raar dat ze een fout maken door iets…
Raar dat ze een fout maken door iets online te zetten en vervolgens je bestelling annuleren!! En vervolgens stuur je een mail en word je dood genegeerd.

Resposta da Top 1 Toys
Had 2 Pokemon dingen besteld maar…
Had 2 Pokemon dingen besteld maar hadden een fout gemaakt blij gemaakt met een dooie mus

Slechte service
Geen reactie, na 3 dagen naar de winkel gebeld. Lag een ander product klaar, juiste artikel niet meer leverbaar.
Slechte service.

Resposta da Top 1 Toys
Ik had online iets besteld en dit werd…
Ik had online iets besteld en dit werd na bericht volledig geannuleerd. Het artikel wordt wel door vele andere bedrijven gewoon online besteld en bezorgd dus dit was een slechte klantervaring

Resposta da Top 1 Toys
Ze zetten online producten die ze later…
Ze zetten online producten die ze later besluitwn toch alleen via de winkels te doen, omdat ze dan laar tientjes extra winst op kunnen pakken. Heel jammer…

Resposta da Top 1 Toys
Ik heb online Pokémon-kaarten besteld…
Ik heb online Pokémon-kaarten besteld en tot twee keer toe wordt mijn bestelling geannuleerd met het excuus dat het product “per ongeluk online is gezet”. Dit is inmiddels de tweede keer dat mij dit overkomt.
Het is erg frustrerend dat je een bestelling kunt plaatsen, tijd investeert en vervolgens zonder enige compensatie of oplossing je bestelling wordt geannuleerd. Dit komt onprofessioneel over en is niet klantvriendelijk.

Slechte reden annulering allertijden
Wat een waardeloos iets, bestel je wat krijg je een mail dat dit niet te koop moest zijn voor consumenten...
Dit had gewoon geleverd moeten worden.

Annuleren zonder oplossing
Je biedt pokemon kaarten online aan. Dan zeg je iedereen af met mededeling dit doen we alleen fysiek. Waarom dan niet de mensen een afspraak bieden om fysiek op te halen? Nee niks dusja laatste keer weer.

Bestelling geannuleerd
Mijn bestelling werd een dag later geannuleerd omdat er een fout gemaakt zou zijn.
Pokémon producten zouden niet online verkocht mogen worden volgens de uitleg.
terugbetaling snel ontvangen

Resposta da Top 1 Toys
Slordig met artikelen op voorraad
Geinig dat ik de vraag krijg om dit bedrijf te beoordelen als ze producten online zetten die ik vervolgens koop. Daarna krijg ik een mail dat de producten per ongeluk online zijn gezet en dat mijn aankoop wordt geannuleerd. Dat was best slordig. Ik had wel na 3 dagen mijn geld al terug. Voor de rest geen ervaring met aankopen hier, ik deel alleen mijn eigen ervaring.

Resposta da Top 1 Toys
Geannuleerde bestelling door de fout op…
Geannuleerde bestelling door de fout op de website