Top 1 Toys Avaliações

13.067
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na bestelling is product binnen 24 uur geleverd. Product was goed verpakt en alles zag er netjes uit. Alle afspraken zoals waar product achterlaten moest worden als niemand thuis werden prima nagekome... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden. Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug. Toch jammer (de e-mail die gen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(13.067)

555 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

keurig bezorgd volgens opgave…

keurig bezorgd volgens opgave transporteur.Wel een dag later dan was beloofd.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Fijn dat de Keurig is bezorgd. We betreuren de latere levering dan beloofd en danken u voor uw feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb mijn pakket niet gehad en kan…

Heb mijn pakket niet gehad en kan top1toys niet bereiken

25 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Dank voor uw review. We herkennen ons niet in het geschetste beeld.

Vandaag heeft u telefonisch contact met ons opgenomen en bent u direct te woord gestaan. Tijdens dit gesprek hebben we het probleem meteen besproken en vandaag ook direct een nieuwe bestelling voor u aangemaakt en verzonden.

Jammer dat deze review later is geplaatst zonder dit mee te nemen, aangezien het probleem direct is opgepakt en opgelost. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Snel geleverd

Snel geleverd, vriendelijk geholpen

24 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en de positieve beoordeling!

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd. Goed verpakt

22 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Fijn dat alles naar wens is verlopen met de snelle levering en goede verpakking. Bedankt voor de positieve feedback!

Goede prijzen

Goede prijzen, veel aanbiedingen. Ik koop hier graag.

Resposta da Top 1 Toys

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en aanbiedingen. We waarderen je positieve feedback enorm!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het pakje was oké maar te laat binnen

Het pakje was oké maar te laat binnen, kan ook aan de post gelegen hebben.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Vervelend om te horen dat uw pakket later is bezorgd dan verwacht, ondanks dat het verder in orde was.
Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Wij leveren alle pakketten tijdig aan bij onze pakketdienst. De uiteindelijke bezorging is afhankelijk van de verwerking door deze organisatie. Zoals ook op onze website vermeld staat, kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor vertragingen die ontstaan door onvoorziene omstandigheden bij de vervoerder.

Dank u wel voor uw feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had woensdag een speciale puzzel besteld als kado voor een gelegenheid in het weekend, bij een top1 in Den Haag. Ik durfde deze niet meer te laten opsturen en ben ‘m vrijdag zelf (1/2 uur rijden) gaan ophalen. Werd donderdagochtend gebeld dat de puzzel klaar lag. In winkel vriendelijk geholpen.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat de puzzel op tijd klaar was en dat we u vriendelijk hebben kunnen helpen in de winkel. We zijn blij te horen dat u de moeite heeft genomen om de puzzel op te halen. Bedankt voor uw feedback!

Goede, vriendelijke service, top

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat onze service zo goed bevallen is! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order werd na betaling gewoon…

Order werd na betaling gewoon geannuleerd. Echt schandalig deze manier van zaken doen..

Resposta da Top 1 Toys

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling na betaling wordt geannuleerd. In dit geval zijn de betreffende Pokémon-artikelen door een technische fout tijdelijk online bestelbaar geweest, terwijl deze niet via onze webshop geleverd konden worden.

Omdat er geen online voorraad of leveringsmogelijkheid was, zijn de bestellingen geannuleerd en is het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We hebben inmiddels maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Voor vragen over terugbetalingen kan onze klantenservice uiteraard altijd meekijken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling is nooit geleverd en…

Bestelling is nooit geleverd en geannuleerd

Aankoop geannuleerd

Resposta da Top 1 Toys

Wij begrijpen dat de annulering van de Pokémon-bestellingen voor teleurstelling heeft gezorgd en dat dit vervelend is voor de betrokken klanten. Helaas zijn deze artikelen door een technische fout tijdelijk online bestelbaar geweest, terwijl zij niet via onze webshop verkocht konden worden.

Omdat er geen online voorraad of leveringsmogelijkheid was, hebben wij de bestellingen moeten annuleren. Uiteraard hebben wij alle betalingen volledig terugbetaald.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en de verwarring die hierdoor zijn ontstaan. We hebben inmiddels maatregelen genomen om herhaling te voorkomen

Besteld daarna geannuleerd

Ik heb een product besteld bij Top1Toys, dit online betaald en kreeg daarna bericht dat de bestelling geannuleerd is omdat het product “niet online had mogen staan”.

Dit vind ik erg teleurstellend. Als een product op de website staat en je het kunt bestellen en betalen, vind ik dat het gewoon geleverd zou moeten worden. De fout ligt immers bij Top1Toys zelf en niet bij de klant.

Dit geeft mij weinig vertrouwen in de webshop. Jammer, want dit had veel klantvriendelijker opgelost kunnen worden

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden, snelle levering

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat het bestellen makkelijk was, de levering snel en de communicatie goed. Dank voor uw positieve feedback!

Pokémon pre-order geannuleerd

Ik had Pokémon kaarten gepre-ordered, maar de bestelling was de volgende ochtend geannuleerd. Zou zogenaamd niet via de site moeten kunnen. In plaats van de bestelling alsnog door te zetten zit ik vervolgens met niks én moet ik weer dagenlang wachten op het geld.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles is geannuleerd doordat er te ve…

Alles is geannuleerd doordat er te ve mensen de pokemonday box hebben besteld. Smoes was; “foutje, we gaan ze in de winkels verkopen met €20 er bovenop”

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling wordt geannuleerd, zeker bij een populair product als deze Pokémon-uitgave.

De annulering is echter niet gedaan om de artikelen later tegen een hogere prijs te verkopen. Pokémon-producten worden binnen Top1Toys uitsluitend verkocht door onze winkels, die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Deze artikelen maken daarom geen deel uit van het vaste assortiment van de webshop.

Onze winkels zijn zelfstandig en bepalen zelf hun assortiment, voorraad en verkoopprijzen. Hierdoor kunnen beschikbaarheid en prijzen per vestiging verschillen. Dit staat los van de webshop en van eventuele annuleringen.

We begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest en bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid die is ontstaan. We hopen dat deze toelichting meer helderheid geeft.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst en vervolgens…

Bestelling geplaatst en vervolgens annuleren ze de bestelling. Ook geen excuus gekregen. Vervolgens krijg ik een week later een mailtje of ik een review wil plaatsen.. heel slim.

Niet geleverd

Niet geleverd, wel bestelbevestiging gehad. De terugbetaling duurde redelijk lang