Top 1 ToysAvaliações

13.049
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kon het artikel in de winkel niet krijgen en hier kon ik hem bestellen en had ik hem 2 dagen later al in huis ben zeer tevreden en als ik weer wat nodig ben bestel ik het weer zo toppie 👍👍👍👍👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling online geplaatst tegen het einde van de middag. Nog geen half uur later, telefoontje, uw bestelling ligt klaar bij de kassa.

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(13.049)

535 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na diverse malen contact mail

Na diverse malen contact mail, social media en telefoon geen enkele reactie op mijn klacht n.a.v. aankoop

22 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u het gevoel heeft geen reactie op uw klacht te hebben ontvangen.

Wij hebben uw dossier nagekeken en zien dat wij uw e-mails steeds hebben beantwoord. Mogelijk is er in uw e-mailprogramma gekeken bij de map 'Beantwoord', of zijn onze reacties om een andere reden niet bij u aangekomen.

Wij helpen u uiteraard nog steeds graag verder. Neemt u gerust opnieuw contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Online aankoop.Denk goed na voordat je hier online…

Denk goed na voordat je hier online gaat aankopen! Wij Hebben hier een Zwembad besteld en na een dag maakt de pomp veel lawaai. Gebeld en na moeizaam gesprek zou ik terug gebeld worden. Maar dat is niet gebeurd. Nogmaals en nogmaals uiteindelijk na wederom weer een moeizaam gesprek alsof de medewerker geen idee heeft waar hij mee bezig is. Heb voorgesteld een foto vd pomp (type) te sturen en ja dat was handig. Dit gedaan maar hun klantenservice-mail werkt al langere tijd niet . Je komt dus niet verder.
Echt waardeloos u bent gewaarschuwd!

23 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat u onze service zo heeft ervaren.

Wij hebben uw dossier nagekeken en zien dat wij u, zoals afgesproken, hebben teruggebeld. Daarnaast hebben wij op 23-06-2026 om 13:23 uur gereageerd op uw e-mail. Op deze reactie hebben wij helaas geen antwoord meer van u ontvangen.

Mocht u onze e-mail niet hebben ontvangen, dan kan deze mogelijk in de spam- of ongewenste e-mailmap terecht zijn gekomen. Uiteraard helpen wij u nog steeds graag verder om het probleem met de pomp op te lossen.

Neemt u gerust opnieuw contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besteld, en snel geleverd.
Bezorgdienst erg vriendelijk.
Blij met de artikelen.

19 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is en dat u blij bent met de artikelen. Wij waarderen uw positieve feedback enorm!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

19 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat uw bestelling snel is bezorgd. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vriendelijke verkoopster!

17 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze verkoopster als vriendelijk heeft ervaren. We geven uw compliment graag aan haar door.

Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We waren misleid door de verpakking

We waren misleid door de verpakking, de een bevat alleen gips, deze lijkt op de verpakking met een giet vorm.

2 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw aankoop niet compleet was.

Wij hebben het door u bestelde product nagekeken en kunnen bevestigen dat er inderdaad een gietvorm van een paard in de verpakking hoort te zitten. Het lijkt er dus op dat uw exemplaar helaas niet compleet is.

Omdat het om een Pick Up-bestelling gaat, vragen wij u vriendelijk om terug te gaan naar de winkel waar u de bestelling heeft afgehaald. De winkel helpt u daar graag verder en zorgt voor een passende oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kon het artikel in de winkel niet krijgen en als ze hem konden bestellen duurde het veel te lang …

15 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat we u zo snel hebben kunnen helpen met het artikel dat u zocht! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Na 1 dag al kapot

Na 1 dag al kapot. Batterij vol en maakt geluid maar spuit niet meer

15 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het product na één dag al niet naar behoren functioneert. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij hebben uw gegevens nagekeken, maar kunnen geen contactverzoek of melding van dit probleem terugvinden. Hierdoor hebben wij helaas nog niet de mogelijkheid gehad om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Wij nodigen u daarom graag uit om alsnog contact met ons op te nemen. Onze klantenservice helpt u graag verder en zoekt samen met u naar een passende oplossing.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Keurig verpakt.

14 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat alles keurig verpakt is aangekomen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De producten zijn nog steeds niet…

De producten zijn nog steeds niet bezorgd 😥

9 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op tijd is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.

Zodra wij op de hoogte waren van de situatie, hebben wij direct een nieuwe zending naar u verstuurd. Volgens onze gegevens heeft u deze inmiddels in goede orde ontvangen.

Mocht u desondanks nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling online geplaatst tegen het…

11 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat uw online bestelling zo snel is afgehandeld! We zijn blij dat we u zo snel van dienst konden zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke aanbieding!snelle levering en…

Leuke aanbieding!snelle levering en makkelijk te betalen

8 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aanbieding, snelle levering en het betaalgemak! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Goed product

Goed product

7 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is keurig op tijd verstuurd en het…

Het is keurig op tijd verstuurd en het speelgoed was mooier dan verwacht!

6 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de verzending keurig op tijd was en dat het speelgoed zelfs mooier uitpakte dan verwacht! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bereikbaarheid en service is prima

Bereikbaarheid en service is prima. De bezorging liet te wensen over. Het pakje zou de volgende dag bezorgd worden. Dat schoof steeds een dag op. Uiteindelijk na bemiddeling van Top toys wel bezorgd maar 5 dagen later. Misschien een ander bezorgbedrijf?

4 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de bereikbaarheid en service positief beoordeelt. Het spijt ons te horen dat de bezorging niet naar wens was en dat uw pakket vertraging opliep. We begrijpen uw frustratie hierover. We zullen uw opmerking over de bezorgdienst meenemen in onze evaluatie om onze service te verbeteren.

Snelle levering, mooi product 😉

3 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo blij bent met het mooie product! Bedankt voor uw positieve feedback.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.