Vies bedrijf. Als je verliest hoor je niks maar zodra je wint dan word je overspoelt met meldingen verantwoord spelen en dan vervolgens blokeren ze je account! Mijn advies. Ga naar hardrock casino, 10... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Schandalig dat zo'n instantie mag bestaan! Deze leeft van de gokverslaving die er langzamerhand bij hun klanten in gaat sluipen! En zo keurige nette gezinnetjes voor hele grote problemen gaat br... Ver mais
Dit is helaas niet de eerste keer dat ik problemen heb met TOTO Casino. Tijdens het spelen verdwijnen regelmatig bedragen of winsten uit mijn account. Drie dagen geleden speelde ik met een €5... Ver mais
T*fus Toto, Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afde... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Wat is er met tot aan de hand
Wat is er met tot aan de hand? ik speel nu al maanden en je krijgt niks meer geen bonus helemaal niks, dan speel je op een ander casino en krijg je regelmatig een bonus, Ik snap dat je niet altijd kunt winnen maar helemaal nooit dat is niet goed natuurlijk, Dit ziet er niet goed uit en raad mensen ook af om nog toto te spelen
T*fys Toto
T*fus Toto,
Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afdeling van ze om te beoordelen. Volgens mij zijn dat gewoon een stelletje nietsnutten die hun eigen werktijden verzinnen en oppakken waar ze die dag zin in hebben. Geen Toto's maar Klojo's
Lately it's a one star from my…
Lately it's a one star from my experience, first you win then you lose everything
Toto is krk nep.
Toto is krk nep.
SPEEL NIET IN HUN CASINO. De rtp is belachelijk laag. Dit heb ik ook hun bij aangekaart daaar het bij andere casinos dezelfde kast een vele hogere rtp heeft. Hun antwoord: ja dat is nu eenmaal bij ons.
Kkr oplichters zijn het. Ben gewaarschuwd
Alle games is nep.alles is ingesteld…
Alle games is nep.alles is ingesteld voor verliezen.dat is niet eerlijke bedrijf.gewoon diefstal
Toto word met de dag minder...
Toto word met de dag minder.... Oplichters
De kans om te winnen veel te laag
Ik begrijp dat dit een goksite is en het draait om kansen, maar na 300 euro rond spelen en niks terug krijgen slaat alles. Op zn minst 1/3de terug kunnen verdienen zou geen overbodige luxe zijn.
Je kan absoluut niets winnen in dit k……
Je kan absoluut niets winnen in dit k… casino. Pure oplichting. Nog geen 20 cent is er te winnen. Trap er niet in
sinds anderhalf jaar dikke oplichting
sinds anderhalf jaar dikke oplichting! en opzeggen was ook lekker makkelijk!!!! not
Newer have problems with TOTO
Newer have problems with TOTO, withdraws always fast,money action on slots it's so times wery low..I can see that from first moment.Copule times I win there amounts like 500,900...an manyore..was not so bed like I read from people..
Nederlandse loterij organisatie
Speel geen Nederlandse STAATS casino's mensen die zijn 1 voor 1 gemodificeerd naar de wensen van de LINKSE STAAT, last van dode spins of 1000e euro's niks krijgen ,dat doet de Nederlandse STAAT, die hebben een eigen gemodificeerde gokserver gemaakt die alleen in Nederland gebruikt mag worden (de reden miljarden stelen in hun eigen gemaakte jasje (KSA is de Nederlandse STAAT zelf mensen ,rpt RNG gebruiken zij niet ,ze beweren van wel maar lees deze tekst: Het Woo-verzoek beperkte zich daarbij niet tot het online casino, maar ook tot communicatie over de uitbetalingspercentages bij de fysieke casino's die Holland Casino exploiteert. De verzoeker zocht naar documenten waaruit blijkt dat het ministerie instructies kan geven aan Holland Casino met betrekking tot de gehanteerde uitbetalingspercentages.
Daarnaast hoopte de verzoeker dat er communicatie openbaar gemaakt zou worden waaruit blijkt dat Holland Casino het maatschappelijk belang boven de commerciële overwegingen stelt: ministerie de Nederlandse STAAT goedzo bepaalt dus zelf..... en dat ging over fysieke casino's, maar je kan er de donder op zegge dit gebeurd dus ook bij de Nederlandse internet oplichtings casino's van de STAAT, wordt tijd dat zij worden aangeklaagd, zo je eigen casino wereld maken om zo gelden voor linkse doeleinde te hebben en de mensen maar voor liegen alles is eerlijke we worden streng gecontroleerd hahahaha ja door de Nederlandse STAAT zelf mensen ,maar de STAAT zal het wel weer.... ,maar mensen u reviews kloppen this niet eerlijke en 100% het zelfde liedje en dat is modifaid shit en toen je net begon bij 1 van deze zogenaamde eerlijke casino's wat kreeg je toen?? Idd prijs na prijs om zo verslaafd te maken ,zo hebben zij het ingesteld en dat gebeurd tot de dag van vandaag nogsteeds, zogenaamde zorg hahahahah haal dan de 2miljard kostende reclames is van tv YouTube en overal!!! Maar nee dat mag natuurlijke hé, en ze verdoezel heel veel verhalen van mensen om zo lekker verder te kunnen gaan met stelen ,en toto dat zijn echt de grootste oplichters van het land samen met holland en zijn 100% van de Nederlandse STAAT en de rest ,daar worden de namen van gekocht zij krijgen zoveel% en voor de rest weet het echte casino merk bet365.com helemaal niks nada van u acount erg merkwaardig hé, en zij zegge zelf ook its modifaid shit in youre country, hoop echt dat iemand ze mond durft open te doen en alles verteld want deze casino's moeten zoveel per dag stelen van u ,rpt levels na zou komen krijg u geen 100% deadspins sessies dagen tot maanden lang ,dus gemodificeerd shit en dat zij zoveel info over jou willen in een vrij land is ook wel een dingetje hé.... bank controles waar ze gewoon regel recht in u geld kunnen mee kijken, het zou me niet verbazen als daar op ingespeeld wordt en zo gebruiken ze ook veel AI shit ,paar leuke weetjes ,speelt u langer als 3uur achter elkaar ,krijg je blok voor bonus (stel u had bonussen klaar staan bent u die lekker kwijt en dan zegge we zijn eerlijke hé Nederlandse ....STAATS casino's, win jij teveel in sportbetting, krijgt u limieten opgelegd, win jij teveel in roulette, dan mag jij opeens niet meer als 2 a 3 dingen inzetten hahahah en dan zegge wij zijn eerlijke hé Nederlandse......STAAT ,ZIJ PAKKEN NIET HUN VERLIES en alleen daarom al moeten ze 1 voor 1 aangeklaagd worden en zeker toto die denkt zelf te mogen bepalen waneer iets goed is ,toto heeft in 2022 tot 2025 rechtzaken tegen zich gehad en nog hebben ze de zelfde problemen hahahah een schande en in een echte gokwereld niet toegestaan, marja dit zijn Nederlandse STAATS casino's en die mogen alles en dan ook letterlijke alles ,zij bepalen per dag wat er aan prijzen uit mag en aangezien alles lekker op 1 gokserver draaid kunnen ze alles goed ..... je snapt hem wel ,ik speel alleen nog echte gok sites dit zijn geen gok sites maar een verdien module voor de linkse duivels STAAT
kunt niet spelen op toto als je geen…
kunt niet spelen op toto als je geen ideal gebruikt er zijn veel mensen in nederland die een geldbeheerder of tweede persoon gebruiken voor bankzaken en daardoor niet legaal (beveiligd met limieten) kunnen spelen het is absurd dat ik na 3 jaar nog steeds op illegale crypto sites moet spelen omdat verificatie op legale sites onmogelijk is je moet voor alles ideal, idin hebben lekker handig voor mensen die geen online bankieren hebben vroeger hoefde je alleen je id and je kon spelen en er zijn nog veel andere manieren om iemands bank te verifieren neem een voorbeeld aan google ze storten 1-40 cent dan moet je in de app selecteren hoeveel cent en je bank is geverifierd het is te gek dat juist de kwetsbare mensen geen mogelijkheid hebben om legaal online te spelen en daardoor illegaal moeten spelen
Een verschrikkelijk casino
Een verschrikkelijk casino. RTP is denk ik 20 %.
De grootste oplichters die online…
De grootste oplichters die online bestaan ze innen innen innen en moment dat je een bonus kan claimen heb je opeens geen recht op die bonus wegens het eenmalig limiet die ik heb bereikt. En er is niks aan de hand tot je een bonus krijgt dat heb je er geen recht op half jaar klant half jaar het zelfde na expres amper in te loggen amper iets te storten gebeurt precies het zelfde. Ik raad iedereen dit toto oplichting niet aan de beginnen plus je wint 1 in de 20 iets. Aub mensen uit de buurt van toto
Vuile ratten reageert dan op die…
Vuile ratten reageert dan op die negatieve commentaren of hebben we gelijk we zien met live tafels dat er vals gespeeld word als we wat zeggen tegen jullie medewerker gaat de account op slot en als je op evolution chat vraag hoe dat kan chat op block crazy time mono poly roulette dat klopt niet dat kaarten spellen een groot oplichting ik weet gokken hoor je te winnen en verliezen maar alleen maar verliezen klopt iets niet we moeten als spelers allemaal en keer afspreken en naar kansspelautoriteit gaan die moeten we beuken om dat vuile honden toe laten
Vandaag gebruik gemaakt van een…
Vandaag gebruik gemaakt van een aanbieding waarbij je 10 euro moest inzetten op Nederland - Litouwen (quot minimaal 1,5) en daarbij kreeg je 50 spins van 0,20 cent. 10 euro gratis dus. Met maar liefst 50 spins welgeteld 0,12 cent gewonnen. Als dit niet nep is dan weet ik het ook noet
Trap er niet in
Let op voordat je je laat verleiden door een 'nieuwe speler' bonus! Deze zijn aan veel administratieve handelingen gekoppeld, waarbij de bonus vervalt als je een foutje maakt. Coulance bestaat niet!
Ze zetten ook express de verkeerde bets in je scherm, zodat de kans dat het fout gaat nog groter wordt.
Trap er niet in.
€10 gokken op slots
€10 gokken op slots? Binnen 1 minuut ben je €10 kwijt zonder iets maar te winnen, dit 5 x gedaan vandaag en hoogste gewonnen bedrag was €8 hahahaha dat online gokken toegestaan is zou ik nooit snappen, maargoed we leven in kapitalisme wereld, lekker mensen uitbuiten en voorliegen.
"Klantenservice"
Europees wedstrijden , waarbij ineens ,pas laat feyenoord om 21.00 speelt.Hoe moet ik dat dan zo snel veranderen?
Mijn weddenschap van 9 wedstrijden wordt ongeldig verklaart.
Terwijl ik wel had gewonnen op die 9 wedstrijden.
Onbegrijpelijk.
Eenrichtingsverkeer.