Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vies bedrijf. Als je verliest hoor je niks maar zodra je wint dan word je overspoelt met meldingen verantwoord spelen en dan vervolgens blokeren ze je account! Mijn advies. Ga naar hardrock casino, 10... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig dat zo'n instantie mag bestaan! Deze leeft van de gokverslaving die er langzamerhand bij hun klanten in gaat sluipen! En zo keurige nette gezinnetjes voor hele grote problemen gaat br... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is helaas niet de eerste keer dat ik problemen heb met TOTO Casino. Tijdens het spelen verdwijnen regelmatig bedragen of winsten uit mijn account. Drie dagen geleden speelde ik met een €5... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

T*fus Toto, Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afde... Ver mais

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

129 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de slots wordt je grenzeloos afgetroggeld van je inzet.

Slots zijn pure oplichting, mocht je een keer een bonus hebben en iets van je (eerder door hun afgetroggelde) geld terugwinnen, dan zetten ze daarna je RTP uit. Op dat moment kan je 40x achter elkaar 2 euro inzetten, met letterlijk 0 euro return. Dit is maar 1 van de zoveel voorbeelden. Het kan geen toeval zijn dat je daarna met 40 spins helemaal niks krijgt.

Het kan niet anders dan dat er op de achtergrond gerommeld wordt met de systemen waar die slots op draaien.

Mocht je hier iets van melden aan een medewerker, dan krijg je de domste antwoorden. Er bestaat geen onafhankelijke partij die dit kan checken op fairplay. Tuurlijk moet een casino geld opleveren, maar dit is inderdaad tegen het criminele aan.

18 de agosto de 2025

Een zieke site

Dit is echt de slechtste goksite ooit. Speel hier alsjeblieft niet, jongens – je wint hier echt nooit, zelfs niet één dag!

8 de agosto de 2025

Het is al 5 maanden een ramp

Het is al 5 maanden een ramp. Het is niet hetzelfde als vorig jaar. 400 euro in 2 dagen. En het werkt niet. Soms 20 cent. Hogere inzetten, 80 cent, 1 euro. Geen schijn van kans. Sorry, voor 60 cent was er een bonus, 4 euro gewonnen. Drama. Ik heb het 3 maanden geblokkeerd. Misschien verandert er iets. Je kunt beter naar Homerson in jouw stad gaan. Niet spelen, geen winst. Vorig jaar ging je erheen en had je plezier. Nu pakt hij snel het geld. Geen winst

23 de julho de 2025

Links go to a 404 error and CS is useless

Alot of links end in 404 error page not found. I have encountered 3 so far on all different sections of the toto casino site aswell as on winnit. The player behavior algorithm, as their customer support likes to call it, excluded me from receiving bonusses after i had unknowingly set and hit my daily session limit to 2 hours after sign up. There isn't any information whatsoever to find for you that tells you what happens if you hit it so i didnt really payed attention, expecting to be logged out. Sadly ive been bonus blocked for 1.5 months as i write this with no idea wether it will ever even come back. Also something CS was able to tell me besides keeping me in the dark. I started playing online with TOTO because it is a familiar name. I expected more of them, sadly dissapointed.
Theres alot of better providers out there that have their stuff sorted properly instead of this shitshow so i recommend you hardskip TOTO and go to the proper places. 🙃

6 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sportgedeelte prima, casino is heel slecht

Het sportgedeelte van Toto is prima: goede bonussen en de odds zijn niet slecht.
Het casinogedeelte is echter dramatisch. Voor freespin- of cashbonussen moet je altijd een bedrag rondspelen (vaak €25). Je kan alleen nergens zien hoeveel je al ingezet hebt. Daarnaast heb ik in mijn speelgeschiedenis gekeken en toen kwam ik erachter dat ik de freespins of cashbonus pas kreeg nadat ik meer dan €30 had ingezet. Ik heb Toto hier al een paar keer op gewezen, maar het verandert niet. Het wekt daardoor de indruk dat ze bewust niet transparant zijn in hoeveel je ingezet hebt, zodat ze de drempel ongemerkt kunnen verhogen.
Daarnaast stond vroeger altijd de rtp bij een machine, dat is nu ook niet meer het geval. Ook dit is een voorbeeld van hoe ontransparant ze zijn en ik had eerlijk gezegd meer verwacht van een casino wat in handen is van de Nederlandse staat

25 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

the best online casino

for me is the most faiar casino in nederland when you play the same slots severral times always or winn or at leastyou get money back in others casino i play thousants of euro in the same slots never hit once.for first time i am happy with one online casino.i am reaally suprised for the bad rewies

12 de junho de 2025

Toto oneerlijke roulette?

Het valt mij op dat Toto altijd een slechte win kans heeft bij roulette. Ik speel vaak op verticale of horizontale rijen. Bij andere casino’s vallen de rijen echt vaak om de beurt. Bij Toto zie je vaak dat 7 x achter elkaar hetzelfde blok of rij valt. En dan natuurlijk dat blok waar je geen inzet op hebt staan. Vanmiddag weer eens geprobeerd 250 euro binnen 10 minuten weg. Terwijl bij andere roulette casino’s wel gewoon een eerlijke verdeling is. Voor mij geen Toto meer voorlopig.

7 de maio de 2025

Ontzettend slecht

Ontzettend slecht. Speel via winnit . Word allereerst al gemaild dat mijn promoties geblokt zijn omdat ik wel op 40 cent speelde dus raar gokgedrag vertoonde.
En inmiddels worden bonusrondes blijkbaar ook maar geblokt ,geven ze helemaal niet meer.
En over die bingo ... iemand zei het al in de reviews ieder dagdeel heeft vast kliekje en winnen doe je daar dus helemaal niet. Nu 4 rondjes gespeeld in iedere ronde zelfde naam . Ik blijf hier voorlopig wel even weg .

6 de maio de 2025

Scam

if you make bet on even 1.98 and win they are many reason to do not pay u back they canceled my bet and tell me because its system fault . Then they told me ok we gonna pay in 24 hour after again 24 hour after its gonna in 72 hour then now they say your last contact was last year do not trust !

3 de março de 2025

Slots zwaar gemanipuleerd

Slots zwaar gemanipuleerd, je wint hier zelden tot nooit, al die freespins geven niets 100 weg €1,80 terug en dat een jaar lang, tijd niet gespeeld nu weer is 80 geprobeerd en het is gewoon lachwekkend hoe slecht je winkansen zijn 12 freespin spellen gehad hoogste was €8,83, wist meteen weer waarom ik niet meer zo vaak speelde wat een oplichters, ze komen weer met standaard antwoord dat het allemaal eerlijk is maar geloof mij dat is het niet de winsten worden zwaar gedrukt, RTP is misleiding die geldt voor alle kasten op de wereld laat je niet pakken ik stop meteen weer wees slim vieze graaiers er moet natuurlijk weer geld het land uit.....

5 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en goede ervaringen (telkens)

Toch aardig wat ‘legale’ casino’s uitgeprobeerd. Geen weddenschappen gedaan alleen slots. Geld staat er meteen op en uitbetalen heb ik ook supersnel.

In vergelijking met andere casino’s hier toch vaker wat gewonnen van 20 euro tot 250 euro zo.

Sommigen zijn boos hier maar denk dat men vergeet dat casino altijd een kans heeft op verliezen. Ik vind dat juist op toto bepaalde spellen zoals Gates of Olympus, Poseidon, 12 masks het beter doen dan andere sites!
Ik deel het negatieve sentiment helaas niet

30 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechste online casino wat er in…

Slechste online casino wat er in nederland is..met de minste kans om te winnen ..deze maand 750 euro gespeeld je krijgt niks terug je speelt zo 100 euro weg zonder iets normaals te krijgen ..wees gewaarschuwd ga naar ander online casino als je wil spelen geen toto grooste oplichters zijn wat of hoe ze het i stellen geen idee maar ze keren nauwelijks wat terug uit..klopt echt niet

17 de fevereiro de 2025

Zeer teleurgesteld in TOTO.nl - Onbetrouwbare uitbetalingen

Ik ben erg teleurgesteld in TOTO.nl. Een paar dagen geleden heb ik gegokt op de wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Volendam. Ik koos voor de optie "Draw No Bet", wat betekent dat ik mijn inzet terug zou krijgen als de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Helaas bleek dit niet het geval te zijn.

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, maar in plaats van mijn geld terug te krijgen, werd mijn inzet als verloren beschouwd. Dit is volkomen in tegenspraak met de voorwaarden van "Draw No Bet". Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar zij hielden voet bij stuk en beweerden dat ik de wedstrijd had verloren.

Vroeger vertrouwde ik blindelings op de resultaten die TOTO.nl toonde, maar nu ben ik erachter gekomen dat dit vertrouwen misplaatst was. Het lijkt erop dat ze niet transparant zijn over hun uitbetalingen en voorwaarden. Ik raad andere gebruikers aan om hun resultaten altijd dubbel te controleren en zich bewust te zijn van dit soort praktijken.

Een zeer onaangename ervaring en ik overweeg serieus om over te stappen naar een ander platform.

31 de janeiro de 2025

Genaaid door toto

Gegokt op 3 wedstrijden waarvan ik er 2 al goed had, van de 3de wedstrijd was de score ook positief, dus ik dacht ik ga uitcashen. Ik ga na de uitcash pagina maar uitcashen was niet mogelijk omdat het hele winst bedrag al uitgekeerd was, 117,45 euro. Nog beter dacht ik, lekker winst. Dag later staat mijn saldo weer op 0 en hebben ze de 117,45 weer afgeschreven, omdat de einduitslag nog verandere in verlies van de 3de wedstrijd. Je kan met ze email tot je een ons weegt maar dat ga je niet winnen, het enige wat je te horen krijgt "blablablblbalalblala het staat zo in het regelement". Voor mij nooit meer toto.

23 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?