Vies bedrijf. Als je verliest hoor je niks maar zodra je wint dan word je overspoelt met meldingen verantwoord spelen en dan vervolgens blokeren ze je account! Mijn advies. Ga naar hardrock casino, 10... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Schandalig dat zo'n instantie mag bestaan! Deze leeft van de gokverslaving die er langzamerhand bij hun klanten in gaat sluipen! En zo keurige nette gezinnetjes voor hele grote problemen gaat br... Ver mais
Dit is helaas niet de eerste keer dat ik problemen heb met TOTO Casino. Tijdens het spelen verdwijnen regelmatig bedragen of winsten uit mijn account. Drie dagen geleden speelde ik met een €5... Ver mais
T*fus Toto, Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afde... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een waardeloze app
tevreden
betalen snel uit alleen vind ik de vele promoties/bonussen dagelijks to much....
Slechtste casino online 0,0 kans om te…
Slechtste casino online 0,0 kans om te winnen
Helaas is een 0 geven niet mogelijk…
Helaas is een 0 geven niet mogelijk voor hun "klantenservice".
Meegedaan met TOTO's Missies Pirots waarbij je op 1 en hetzelfde apparaat op 3 kasten van deze serie (Pirots, Pirots 2 en Pirots 3) €20,- in moet zetten om 45 free spins te krijgen (15 op elke kast).
Na het voltooien van deze 3 "missies" (€20,- inzetten op elke kast) zou je dan voor de nieuwe kast Pirots 4 20 free spins kunnen verdienen.
Na het spelen van €20,- op Pirots kreeg ik niet automatisch 15 free spins, wat al raar was.
Ik speel overigens regelmatig een Missies-actie, dus ik weet precies hoe het werkt.
Bij Pirots 2 en Pirots 3 werden de free spins na het spelen van €20,- wel direct geactiveerd.
Na contact met de klantenservice (Jurgen) is gezien in mijn spelgeschiedenis (wat ik zelf ook al had gedubbelcheckt) dat ik wel €20,- had ingezet op Pirots en werd er op een andere kast 15 free spins klaargezet.
Omdat dit waarschijnlijk een probleem zou geven voor Pirots 4 kon ik contact opnemen als de 20 free spins niet klaar zouden staan.
Dat heb ik dus 7 keer gedaan via de chat/Messenger op Facebook, maar elke keer kreeg ik een ander verhaal te horen (spins zouden direct klaarstaan, vanavond, binnen 24 uur of "geduld hebben").
Overigens ook meermaals het verhaal ingetypt in de chat en direct daarna de verbinding verbroken (hallo Daria/Herma!)
Uiteindelijk de spins nooit gekregen en nu word ik na wederom contact opnemen afgescheept met een "je hebt niet genoeg ingezet op Pirots", terwijl dit door mezelf en een collega gedubbelgecheckt, maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd...
De klantenservice kunnen ze beter "ontmoedigingsservice" gaan noemen daar, drama!
problemen website
Echt veel geld verloren, ik moest meer krijgen maar de site doet het niet.
Tegenwoordig laagst mogelijke RTP op slots.
Voorheen eerlijke winkansen en hogere RTP op slots, tegenwoordig willen ze zoveel mogelijk geld uit je wallet trekken met slots die niet eens de 94% RTP halen. Ver wegblijven van deze website.
Uitgesloten van bonus
Uitgesloten van bonus ( oa. gratis spins op maandag en Score 6 ) Dit zijn GRATIS spellen waar je geld mee kan winnen ( zonder opwaarderen )
Allemaal ingedekt door de staat , want risico..... ik kan nog steeds heel mijn salaris opwaarderen en vergokken maar god forbid dat ik mee mag spelen met gratis spellen.
fcuk juice
Slecht
Zodra je hier wat kleins wint kan je er nietmeer boven komen. Spellen geven je veel retriggers in de bonus games en je krijgt niet eens 100x. Keer op keer helaas. Slechte goksite. Vroeger was het beter. Ondanks dat toto vroeger al een van de slechtere was, het is nu nog erger
Welkom bonus…
Zojuist ingeschreven voor een gratis welkom free spins.
Na het aanmelden een storting gedaan en netjes aan de voorwaarden gedaan.
Echter geen teken of mail dat ik aanmerking kom voor de bonus.
Na contact met de klantenservice blijkt achteraf dat je eerst je opwaardering moet op spelen (verliezen dus) dan krijg je je bonus game. Maar de klantenservice geeft ook aan dat ze niet ziet dat bonus geactiveerd.
Omdan actie te ondernemen vertelt ze dood leuk dat je gewoon moet spelen en als je niks krijgt moet je terug bellen dan kan een andere afdeling de bonus alsnog activeren. Dit klinkt voor mij alsof je je handje moet op houden.
En ook nog het risico loopt je bonus kwijt te raken.
Zeer slechte service en qua bonussen weet ik al dat er vaak gesjoemeld wordt
Jammer Toto….
lachwekkend slecht
probeer mijn account te heropenen,klik op klantenservice ,maar die zegt dat ik moet inloggen
maar als ik inlog staat er dat ik contact moet opnemen met de klantenservice
word van de kasje naar de muur gestuurd
lachwekkend slechte bookie ,zwaar wegblijven hier
hahahahaah -___-
Toppers van TOTO
De top 2 van NL, wat een genot om via dit platform een gokje te wagen
Toto Casino use to be ok but now you…
Toto Casino use to be ok but now you hardly win anything anymore dont like as much as the other casinos
Slechtste casino ooit
Meest slechtste casino ooit hier nooit spelen ze geven nooit wins alleen maar verlies zeg maar beste casino van Nederland in hun dromen
vlotte uitbetaling en snel en duidelijk…
vlotte uitbetaling en snel en duidelijk contact!
Schandalig dat zo'n instantie mag…
Schandalig dat zo'n instantie mag bestaan!
En zo keurige nette gezinnetjes voor hele grote problemen gaat brengen!!!!
Pure diefstal en groot verdriet aanbrengen terwijl zij dat zelf weten.
Verbieden die troep!!!!!!
Book of dead op 10 euro per spin…
Book of dead op 10 euro per spin draaien , 1200 weggespeeld kom ik in de bonus en win 40 euro van 10 free spins met 10 euro inzet .
Dit heb ik nog nergens meegemaakt.
Er werken daar wat asociale clowns op…
Er werken daar wat asociale clowns op de klantenservice. Had 25 spins gewonnen maar het spel crashte en raakte al mijn free spins kwijt. Oelewapper vroeg ik of een SC had van het moment. Idioot verwacht dat ik elk seconde een SC maak omdat hun site kan crashen. Het gaat me meer om het bijdehante toontje via de chat, odds zijn ook laag.
slechte klantenservice die er bestaan
slechte klantenservice die er bestaan. Laten je geld storten en vervolgens niet meer de winst uitbetalen Ben nog nooit zo achterlijk slecht behandelt door een klantenservice medewerker. super beidehand en toen ik vroeg of die mee wou denken naar een oplossing was het antwoord "nee sorry"
Minder transparant + misleiding.
Nieuwe Toto sport-site is een flinke achteruitgang
Sinds een paar weken heeft Toto de website vernieuwd, maar dit is voor spelers een grote verslechtering:
1) Geen overzicht meer bij combinaties
Voorheen kon je bij een lijstje van 4 wedstrijden netjes zien wat de mogelijke uitbetalingen waren bij doubles of trebles. Dat overzicht (“Verdeling van de uitbetaling”) is helemaal verdwenen. Je ziet nu alleen wat je wint als alle wedstrijden goed zijn. Medewerkers in de chat bevestigen dat dit bewust niet meer terugkomt. Hierdoor heb je veel minder inzicht en transparantie.
2) Misleidende presentatie van weddenschappen
Op de voorpagina (voetbal, wedstrijden vandaag of live) staan niet meer standaard de gewone 1X2-opties. In plaats daarvan krijg je meteen exotische weddenschappen zoals “wie scoort het 3e doelpunt”. Dit is verwarrend, onhandig en voelt als bewust sturen naar risicovollere bets.
Voor spelers die snel en overzichtelijk willen inzetten (zeker via mobiel) is dit enorm frustrerend. Waar Toto vroeger overzichtelijk en redelijk transparant was, voelt de nieuwe site meer als een manier om spelers te misleiden of richting verlieslatende keuzes te duwen.