Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vies bedrijf. Als je verliest hoor je niks maar zodra je wint dan word je overspoelt met meldingen verantwoord spelen en dan vervolgens blokeren ze je account! Mijn advies. Ga naar hardrock casino, 10... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig dat zo'n instantie mag bestaan! Deze leeft van de gokverslaving die er langzamerhand bij hun klanten in gaat sluipen! En zo keurige nette gezinnetjes voor hele grote problemen gaat br... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is helaas niet de eerste keer dat ik problemen heb met TOTO Casino. Tijdens het spelen verdwijnen regelmatig bedragen of winsten uit mijn account. Drie dagen geleden speelde ik met een €5... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

T*fus Toto, Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afde... Ver mais

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

129 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vermoedelijk de slechts functioneerde…

Vermoedelijk de slechts functioneerde voetbal-app van Nederland. Continu problemen met deze toto-app die waarschijnlijk op een veel te klein platform draait met veel te veel graphics. Op een mobiel duurt laden een eeuwigheid, maar ook op een laptop blijft het barsten van de storingen. Toto-app kan niet tippen aan de bijna foutloos draaiende apps zoals Unibet of Betcity, terwijl deze twee ook nog eens een miljoenenpubliek tegelijk verwerken.

1 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1335 x de inzet

10 gratis spins ontvangen afgelopen maandag voor Primate King. Vervolgens met de gewonnen 1 euro Big Bamboo gespeeld, en bij de 4e draai van 0.20 ct. kreeg ik de bonusronde. Lang verhaal kort: 1335 x mijn inzet gewonnen met 0.20ct inleg = € 267,- stond binnen 3 minuten op mijn rekening. Ik had ook niet zo'n goed gevoel bij deze site meer zoals ik hier vaker lees, maar deze ervaring maakt een hoop goed. Dat ik binnen 4 x draaien de bonus had, is natuurlijk wel extreme mazzel, die kans is heel klein, maar ooit moet je geluk hebben. De verhalen dat je nooit meer dan 20 x je inleg terug wint, is wel echt onzin gebleken. Er is dus wel degelijk een goede winst mogelijk bij dit online casino.

22 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet spelen bij deze aanbieder.

Niet spelen bij deze aanbieder.
Ik heb een voetbalweddenschap proberen te plaatsen, kwam er een melding te staan: Je weddenschap word gecontroleerd door Toto een moment geduld alstublieft. Na 30 seconden gewacht te hebben gebeurde er niks en verdween het schermpje. 1 minuut later alsnog deze weddenschap geplaatst en toen wel geaccepteerd. Tot mijn verbazing werd 5 minuten later de 1e weddenschap ook van mijn rekening afgehaald.
Direct contact opgenomen met de klantenservice en na 3/4x gebeld te hebben afgelopen week kreeg ik net bericht dat ze hier niks mee konden. Weg €150,-

22 de março de 2024

Winacties van Toto zijn nep

Kaarten gewonnen voor de bekerwedstrijd Feyenoord-FcUtrecht 20-12 tot op de dag van de wedstrijd zouden de kaartje nog komen 4 uur voor aanvang waren de kaartjes ineens weggegeven aan iemand anders. Nog steeds geen reactie gekregen van Toto al wel 100 beloftes gedaan en niet een nagekomen de winacties van Toto zijn nep en worden niet correct afgehandeld.

20 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jullie flikken dingen die niet kloppen…

jullie flikken dingen die niet kloppen heb foto,s van alles gemaakt zo dat ik naar de rechter kan stappen kan niet in zetten op speler hercules staat 21 spelers en als je er op klikt is er niks pieter kan je niet op in zetten heb gelukkig alles op telefoon gaat naar rechtbank haarlem oplichters

18 de janeiro de 2024

Ontzettend trage website

Ontzettend trage website. Gokkasten prima, maar het invullen van sportwedstrijden is een groot drama.
Toto doe er eens iets aan, er wordt veel te veel geklaagd!

29 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij winst wordt je beperkt of uitgesloten!

Ga hier niet heen. Zodra je geld begint te winnen krijg je opgelegde speel of inleglimieten. Extreem lage limieten, die niet eens in de buurt komen van je eigen ingestelde limieten.

Ik heb contact opgenomen met TOTO en om uitleg gevraagd. Ze verschuilen zich achter hun algemene voorwaarden en geven je geen enkele reden. Daar moet je het mee doen.

Klinkt als onrecht, is het ook. Toto houdt alleen van klanten die geld verliezen, die mogen blijven. Ben echt verbaasd, dat een casino die “goedgekeurd” is zo met hun klanten om gaat.

14 de dezembro de 2023

Speel hier niet.

Speel hier niet.
Toto betaalt doodleuk niet uit.
De reden, mijn spelgedrag is toegenomen.
Ik krijg geen bonussen meer, maar inzetten doen ze niet moeilijk om.

3 de novembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Big Toto is watching you..

Tijdens mijn vakantie i.v.m. het slechte weer wat meer gespeeld dan gebruikelijk en een paar lucky wins gehad in het sportbook. Helaas kan ik hierdoor bijna niets meer inzetten en wordt bijna iedere inzet door Toto gecontroleerd, aangepast of afgekeurd.

Jammer, maar gelukkig sta ik nu wel in de plus. Ik laat mijn winsten uitbetalen. Speel hier dus niet te veel.

1 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Triest dat ze dit promoten onder de…

Triest dat ze dit promoten onder de jeugd, en dat je ook nog eens makkelijk een account kunt openen, zelfs minderjarige zijn er actief op. Maar zolang er winst gemaakt wordt, zullen ze niet veel geven om het welzijn van de jeugd, erg jammer. Tijd om te verhuizen naar het buitenland

4 de abril de 2023

Toto beperkt winnende spelers

Toto heeft flinke beperkingen toegepast op mijn account omdat ik winst maak. Laat wel zien dat je niks om je klanten geeft als je de verliezende spelers lekker hun gang laat gaan maar de winnende spelers beperkt

1 de março de 2023

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf. loopt alleen maar te zeiken om papieren. id kaart en bankrekening nummer hebben ze al. ze bemoeien zich met het gebruik van een VPN en lopen te dreigen met account blokkeringen, lachwekkend die TOTO ze denken dat ik VPN gebruik alleen voor hun is voor hele andere doeleinden echt idoot. ik krijg nog nog ongeveer 140 euro van ze die moeten ze mij uitbetalen en daarna wil ik niks meer met dit zooitje te maken hebben. maar wel eerst mijn geld want dat is gewoon van mij einde verhaal en snel een beetje wacht al weer 5 dagen ik accepteer dit niet en ga over tot verdere stappen als ik niet heel snel uitbetaald word het is mijn geld klaar.

28 de maio de 2022

Esta empresa é sua?