Er wordt netjes geleverd maar wel vanuit Denemarken waardoor bezorging meer dan een week op zich laat wachten. Vervelend daarbij dat de bezorging door DPD wordt gedaan die geen enkele mogelijkheid... Ver mais
Goede producten, (relatief) snelle bezorging en ook snelle service als dingen niet soepel lopen. Bij mij ontbrak een item en dat hebben ze per direct opgestuurd, helemaal top.
Mijn bestelde Etch a Sketch tekenpad werd beschadigd afgeleverd maar na contact met Fleur & Eline van de klantendienst werd dat binnen de week keurig afgehandeld en kreeg ik een nieuw toegestuurd. Hee... Ver mais
Een stokpaardje voor de verjaardag van m'n buurmeisje... overal erg duur. Of kiezen voor troep uit China? Ik heb 37 euro betaald voor een item van mooie en goede kwaliteit, bovendien snel geleve... Ver mais
ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.
Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.
Steenbakkerij 53, 2913 LJ, Nieuwerkerk a/d IJssel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Vlak voor kerst besteld
Zoals beloofd ondanks drukte
Op tijd bezorgd
Het product is in goede orde ontvangen niet echt geweldig snel maar ik begrijp dat dit door de feestdagen kan komen.
Snelle actie met goed resultaat en leuke en fijne keuze in cadeautjes.
duidelijke foto's, redelijk snelle levering en het ontvangen produkt voldoet aan de gestelde eisen
Excellent service all around, friendly and attention to detail. Recommended
Hele goede service, doordat mijn pakket lang onderweg was, alles is toch nog goed gekomen.
En heel leuk speelgoed wat je niet zo snel in een speelgoed winkel ziet.
Super mooi speelgoed en snelle levering!
Begin te twijfelen of het wel een betrouwbare site is… ik heb nog steeds niks binnen. Zou 2-4werkdagen duren???

Resposta da ToyAcademy.nl
Tot nu toe is alles goed verlopen. Ik weet dat het een drukke tijd is. Ik wacht al twee weken. Hopelijk komt het pakket voor de kerst.
Snelle levering altijd. Speelgoed waar iedereen blij van wordt: grootoudets, ouders en (klein)kinderen.
Ik was laat met bestellen en toch op tijd voor pakjesavond binnen gekregen! Mijn zoontje zei dat hij nog nooit zulke speciale cadeaus had gekregen en is er dus super blij mee!
Mooi spul en veel ontdek en leermogelijkheden.
Prachtig speelgoed en super service met verzenden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.