ToyAcademy.nl Avaliações 306

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er wordt netjes geleverd maar wel vanuit Denemarken waardoor bezorging meer dan een week op zich laat wachten. Vervelend daarbij dat de bezorging door DPD wordt gedaan die geen enkele mogelijkheid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede producten, (relatief) snelle bezorging en ook snelle service als dingen niet soepel lopen. Bij mij ontbrak een item en dat hebben ze per direct opgestuurd, helemaal top.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelde Etch a Sketch tekenpad werd beschadigd afgeleverd maar na contact met Fleur & Eline van de klantendienst werd dat binnen de week keurig afgehandeld en kreeg ik een nieuw toegestuurd. Hee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een stokpaardje voor de verjaardag van m'n buurmeisje... overal erg duur. Of kiezen voor troep uit China? Ik heb 37 euro betaald voor een item van mooie en goede kwaliteit, bovendien snel geleve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.

ToyAcademy | Speelgoed voor lichaam en brein

Wat wij zelf leuk vinden...
Wij willen zelf ook graag goed behandeld worden, snel antwoord krijgen van een klantenservice en dat een winkel ons waardeert als een klant. En dit willen wij zelf ook bieden aan onze klanten. Wij proberen altijd z.s.m. een berichtje te sturen als er iets is of niet klopt, vriendelijke service te verlenen en te zorgen voor een supersnelle levering van jouw bestelling.

Snelle levering en geen verzendkosten vanaf €35,-

Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

2 - 3 dagen levertijd, Gratis verzending bij een bestelling vanaf €35, 30 dagen retourrecht

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

306 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veels te laat geleverd

Veels te laat geleverd! 3 dagen na Sinterklaas

1 de dezembro de 2025

Beste klant,

Wat jammer dat uw bestelling langer onderweg is geweest en niet op tijd was voor de Sinterklaas. Uw pakket van 29 november is vandaag na 6 werkdagen bezorgd. Door de enorme drukte rond Black Week en Sinterklaas konden we helaas niet binnen onze normale levertijd van 2 tot 4 werkdagen leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl of bel ons op 010 8080750. We helpen u graag verder.

Erg lange levertijd

Erg lange levertijd

1 de dezembro de 2025

Beste klant,

Uw pakket van 30 november ligt vandaag na 6 werkdagen klaar om afgehaald te worden. Het spijt ons dat het door de drukte rond Black Week en Sinterklaas niet op tijd kon worden geleverd. We hopen dat het cadeau alsnog veel plezier brengt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakje veel te laat bezorgd

Pakje was besteld voor Sinterklaasfeest en is helaas niet conform aangegeven levertijd bezorgd. het is overigens nog steeds niet bezorgd.

29 de novembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw pakket dat op Black Friday is besteld pas vandaag na 6 werkdagen is geleverd – helaas te laat voor het Sinterklaasfeest. Door de drukte rond Black Week en Sinterklaas lukte het niet om binnen onze standaard levertijd van 2 tot 4 werkdagen te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

We hopen dat de cadeautjes alsnog voor veel speelplezier zorgen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Pakket is nog niet bezorgd na 8 dagen.

Pakket is nog niet bezorgd na 8 dagen.

30 de novembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling van 30 november is vandaag na 6 werkdagen klaargezet bij het afhaalpunt. Door de enorme drukte rond Black Week en Sinterklaas hebben sommige pakketten helaas vertraging opgelopen. Het spijt ons, dat het uw pakket moest treffen, want we begrijpen dat u op tijd op uw bestelling rekende.

U kunt uw pakket nu ophalen bij het aangegeven afhaalpunt. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl of bel ons op 010 8080750. We helpen u graag verder.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Cadeau was niet op tijd voor…

Cadeau was niet op tijd voor pakjesavond. Cadeau was ook niet wat ik had verwacht, zeer prijzig voor wat het bleek te zijn.

29 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat jammer dat het cadeautje niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het niet op tijd was voor pakjesavond. We begrijpen uw teleurstelling goed en dat spijt ons oprecht. U kunt het natuurlijk aan ons retourneren. Alle informatie hierover vindt u op onze pagina: https://toyacademy.nl/retourneren.

Uw bestelling van 29 november is op 5 december om 13:23 geleverd, helaas te laat voor uw Sinterklaasfeest. We doen ons uiterste best om binnen onze standaard levertijd van 2 tot 4 werkdagen te bezorgen, maar door de drukte rond Black Friday en Sinterklaas lukt dat soms niet. Het spijt ons dat dit juist uw pakket heeft getroffen.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling was te lang onderweg

Bestelling was te lang onderweg, was mij niet duidelijk dat het product uit Denemarken verzonden werd. Bovendien kreeg ik bericht dat het pakket was afgeleverd, terwijl ik niets had ontvangen!!!! Ik was er speciaal de hele middag voor thuis gebleven! Heel veel stress omdat het ging om een sinterklaascadeau voor de kleinkinderen!

5 de dezembro de 2025

Beste klant,
Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling zo lang onderweg is geweest en dat u bericht kreeg dat het pakket was afgeleverd terwijl u niets heeft ontvangen. We begrijpen heel goed hoe stressvol dat is, zeker als het om cadeaus voor uw kleinkinderen gaat. Dat spijt ons oprecht.

Op onze website onder "Over ons" kunt u lezen dat Toyacademy een Deense oorsprong heeft. Tegelijk zijn wij een BTW-geregistreerde onderneming in Nederland. Ons magazijn bevindt zich inderdaad in Denemarken, waardoor de standaard levertijd 2 tot 4 werkdagen is. Door de drukte rond Black Week en Sinterklaas hebben sommige pakken helaas langer nodig gehad. We vinden het heel jammer dat dit juist bij uw bestelling is gebeurd.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 8080750? Ook als DPD aangeeft dat het pakket is bezorgd, helpen we u graag verder. We willen natuurlijk dat u uw kleinkinderen blij kunt maken met hun cadeautjes.

Inderdaad 3 sterren

Inderdaad 3 sterren.
Beloofde 2-4 dagen niet gehaald.
Gebeld met Toyacademy.
Kon geen betere of meer exacte info krijgen dan wat op T&T stond. Moest maar mail sturen.

26 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons oprecht dat we u niet beter hebben kunnen helpen en dat uw bestelling niet binnen onze normale levertijd van 2 tot 4 werkdagen is aangekomen.

Uw bestelling van 25 november is een dag later verzonden en kwam in de enorme drukte van Black Friday terecht, waardoor het helaas pas na 6 werkdagen werd geleverd. We begrijpen hoe vervelend dat is, zeker als u op tijd op uw pakket rekende.

We hebben niet altijd meer informatie dan wat zichtbaar is in de tracking. In uw geval zagen we dat het onderweg was en dat de tracking werd bijgewerkt, zij het vertraagd. De verdere bezorging was in handen van DPD en was niet iets wat wij op dat moment konden beïnvloeden. Het spijt ons dat dit niet duidelijk genoeg aan u is doorgegeven en dat u zich daardoor niet goed geholpen voelde.

Dank dat u dit met ons deelt – uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of iets nodig hebben, neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl of bel ons op 010 8080750. We staan klaar om u verder te helpen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gekocht product is kleiner dan gedacht…

Gekocht product is kleiner dan gedacht en daarom best duur
Levering heeft 9 dgn geduurd.

25 de novembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een product kleiner uitvalt dan verwacht en daardoor prijzig lijkt. Op onze website staan de afmetingen vermeld, maar soms kan het lastig zijn om zich dat goed voor te stellen.

Uw bestelling is op 24 november geplaatst en het pakket is na 6 werkdagen geleverd. Wij versturen momenteel duizenden pakketten per dag en het overgrote deel komt binnen 2 tot 4 werkdagen aan. Dat lukte helaas niet in uw geval en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

U kunt het artikel natuurlijk aan ons retourneren. Neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 8080750, dan helpen wij u graag verder.

Klantenservice Toyacademy

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.