TSN Groen Avaliações 4.652

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de transporte rodoviário
  2. Serviço de logística

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Correct

Correct, vriendelijk, behulpzaam en op tijd

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De jongens belden mij zelfs met de…

De jongens belden mij zelfs met de vraag of het een probleem was dat ze wat eerder zouden komen. Wederom alles netjes en snel boven geleverd. Zeker met de hitte. Heel fijn!

Perfecte aflevering van meubilair

Perfecte aflevering van meubilair: exact op tijd, correct en vlot monteren, verpakking meenemen, zeer beleefd personeel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorging ging soepel als een…

De bezorging ging soepel als een geoliede machine. Ik heb het gevoel dat ze dit vaker hebben gedaan!

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review!

Zeer vriendelijke heren

Zeer vriendelijke heren, zorgvuldig en netjes werkend

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review!

TNS Groen communiceert geweldig

TNS Groen communiceert geweldig. Zo duidelijk, op tijd en volgend in de tijd. Chapeau. Goede fijne mannen die vandaag ons bankstel brachten.
Uitgepakt en verpakking meegenomen zoals wij de extra service hadden aangevraagd. Top

29 de maio de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de review.

Goed om te horen dat de levering naar wens is uitgevoerd!

Heel fijn bedrijf. Vriendelijke bezorgers

Heel fijn bedrijf.
De jongens die kwamen leveren waren heel erg vriendelijk en beleefd. Zette alles netjes binnen.1 doos was open daar wezen ze mij op en wat ik daarmee moest doen. Fijn dat je even voor ze er zijn een berichtje krijgt dat ze er bijna zijn.en een tijdslot van 2uur ipv de hele dag wachten.je kan ze zelfs volgen via de tracker. Ik ben zeer tevreden

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop van de levering .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk personeel en duidelijke…

Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Goedemorgen,

Bedankt voor de review, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bezorgservice!

Waardeloos

Ik werd in eerste instantie al gebeld dat ze de tafel alleen voor op straat zouden bezorgen. Ik had extra betaald zodat deze in een kamer naar keuze bezorgd zou worden. Er was ook gewoon een lift aanwezig. Er werd gezegd dat ik maar met de baas moest bellen. Dit gedaan, ze zouden hem gewoon bezorgen. Vervolgens wordt ik gebeld dat ik naar beneden moet komen want ze zijn er. Beneden wordt mij gezegd dat er mensen moeten komen helpen, want ze gaan met zn tweetjes niet de tafel uit de vrachtwagen halen. Dit is mij niet verteld vooraf. Vervolgens zegt hij dat hij niet in de lift wil want hij is bang dat dan de lift kapot gaat en dat hij aansprakelijk is. Daarna gaf hij nogmaals aan dat hij hem überhaupt niet gaat tillen. Vervolgens wordt de baas gebeld, ik vraag of ik hem ook even mag spreken en leg uit dat ze überhaupt niet willen tillen. Daarna wordt de telefoon uit mn handen gegrist en wordt mij verteld dat ik dat niet moet zeggen en dat dat niet zo is. De bezorger wordt aangesproken en vervolgens is de tafel beneden aan de trap neergezet. Ik heb ruim €100 aan extra bezorgkosten betaald zodat deze in een kamer naar keuze bezorgd zou worden. Ik heb uiteindelijk dus zelf de tafel naar boven moeten tillen met een aantal vrienden. Wat een waardeloze service en onbeschofte bezorgers.

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met TSN Groen.

Vervelend om te lezen hoe de levering is verlopen, dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden en wij begrijpen uw frustratie hierover.

Het gaat bij uw levering om een heel zwaar tafelblad, wat blijkbaar niet met zijn tweeën getild kan worden. Er is duidelijk miscommunicatie geweest over de bezorgvoorwaarden en de mogelijkheden rondom het tillen van het tafelblad.

Tijdens de levering had met ons overlegd moeten worden welke andere mogelijkheden voor levering er zijn. Dit zou dan waarschijnlijk uitkomen op een levering met verhuislift, aangezien het te zwaar is voor een 2 mans levering en wij geen 4 mans leveringen doen voor Sklum.

We vinden het erg vervelend dat u de levering uiteindelijk zelf omhoog heeft moeten tillen en wij zullen deze melding intern oppakken met de betrokken bezorgers.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke en spontane jongens

Leuke en spontane jongens. Zeer vriendelijk en ongedwongen, bijrijder genoot van zijn broodje. Die ongedwongen sfeer daar houd ik van

Bedankt voor de review!

Top service

Top! kreeg indicatie hoe laat ze er zouden zijn en daarna nog 1 half uur voor leveren.

Daarna nog netjes geholpen 3 hoog te tillen en was zo geregeld.

Goedemiddag,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorgers gingen ruw met mijn spullen…

Bezorgers gingen ruw met mijn spullen om. Verpakkingen beschadigd en 1 product beschadigd!!!

26 de maio de 2026

Bedankt voor de review.

Vervelend om te lezen dat de verpakking en goederen hierdoor zijn beschadigd. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Graag ontvangen wij meer informatie over uw order zodat wij dit met de betrokken bezorgers kunnen bespreken.

Excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze hebben met hun camion ons dak…

Ze hebben met hun camion ons dak geraakt en geen klein beetje. Ze konden geen Nederlands wat het moeilijk maakte voor de verzekerings papieren in orde te maken. Ze wisten ook niet hoe dat moest. Reageerde ook zeer gerriteert omdat ze moest wachten en waren zeer onvriendelijk.

23 de maio de 2026

Bedankt voor de review.

Als ik het goed lees gaat dit over een levering in België, die worden uitgevoerd door onze Belgische transportpartner.

Indien u wenst kunt u ons een mail sturen met uw gegevens en foto's van de schade, wij kunnen dit dan oppakken met de transporteur. Dit kan via info@tsngroen.nl.

Excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en duidelijke communicatie…

Snelle en duidelijke communicatie omtrent leverdatum en tijdstip. Op de leverdag zelf - alles stipt en zonder vertraging geleverd. Top service!

21 de maio de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review.

Ontzettend vriendelijke bezorger

Ontzettend vriendelijke bezorger! Legde de voorwaarden kort maar duidelijk uit! Stelde zelf voor om het pakket achter het huis te bezorgen! Zeer groot compliment voor de bezorger!!

23 de maio de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review en de complimenten naar de bezorger.

Team TSN Groen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.