In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vin... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Ver mais
Wat een heerlijk bedrijf! We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het lab... Ver mais
Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Ver mais
Detalhes da empresa
Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
fijne winkel met mooie producten
fijne winkel met mooie producten
duidelijk communicatie over bestellen en retour

Resposta da Twin Sport
snelle bezorging en goede klantenservice
snelle bezorging, adequate en snelle afhandeling terugzending beschadigd artikel. Heel goed geholpen door Iris van de klantenservice.

Resposta da Twin Sport
snelle levering en voor een goede prijs

Netjes en snel bezorgd
Netjes en snel bezorgd, een artikel in de winkel geretourneerd, geld ook snel weer teruggestort.

Goede klantenservice
Ik zelf had wat fout gedaan , ze hebben mij super geholpen en zijn met een oplossing gekomenn!!!

Resposta da Twin Sport
Ze cancelen je order omdat iets niet op…
Ze hebben de orders van mijn partner gecanceld omdat het niet op voorraad was (2 maal) en brachten daar €9 voor in rekening voor retouren. Terwijl er nooit iets verzonden noch retour gezonden is.
Update: na 6 maanden 1 x €4,50 terug gestort gekregen maar de rest nog steeds niet, ZEER moeizaam

Resposta da Twin Sport
Top bedrijf met geweldige aftersales
Wat een heerlijk bedrijf!
We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het label van de broek. 1 telefoontje en kreeg te horen dat de laagste prijs natuurlijk gaat gelden. Foto gemaild en binnen 5 minuten een reactie dat het verschil wordt over gemaakt.
De geweldige positieve ervaringen uit de winkels blijken ook voor online en de klantenservice te gelden. Dit is de ervaring die je eigenlijk elke keer wilt hebben.

Resposta da Twin Sport
Tot nu prima we wachten even af of…
Tot nu prima we wachten even af of retour netjes afgwikkeld wordt

Resposta da Twin Sport
Goed op de hoogte gehouden van status…
Goed op de hoogte gehouden van status bestelling, tijdige levering, product netjes verpakt

Snel geleverd
Snel geleverd, blij dat ik voor jullie heb gekozen!

Super service
Top producten en snelle levering.
Blij mee.

Snel geleverd
Snel geleverd. Lag de volgende dag al klaar in de winkel.

Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen en levering ging ook snel.