Virkelig god, behagelig og ærlig betjening. Der er ingen “sælger-Helge” over Tyttes Auto. Vi følte os set og hørt og er meget tilfredse med vores VW Passat. Og vi følte os tryg i hele forløbet. G... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super opmærksomt personale der møder en I øjenhøjde. De virker interesserede i hvad du har brug for, og ikke blot at opsælge. Hurtig process, fair byttepris for gammel bil og god behandling. Je... Ver mais
TAK FOR JER🙏🏼 Vi har dags dato handlet ny bil hos Tyttes Auto med Christian ved roret. Og sikke en fantastisk behandling vi har fået, lige fra første gang vi var oppe og kigge på bilen, til da vi k... Ver mais
A empresa respondeu
Helt igennem en skide god oplevelse at handle ved Tyttes Auto. Utrolig flinke og imødekommende personale, mega fedt udvalg af biler og fair priser for byttebiler. Jeg fik reserveret en bil freda... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER GOD SERVICE, ÆRLIGHED & KVALITET ER FOR OS FUNDAMENTET FOR EN GOD FORRETNING.
Informações de contato
Frydensbergvej 1, 3660, Stenløse, Dinamarca
- Tyttesauto@mail.dk
- tyttesauto.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
TAK CHRISTOFFER
Det blev en herlig tur hjem til Struer i den lækre Mercedes E400.
Selv fruen virkede "rimelig tilfreds"
Tak for en hård men fair kamp.

Professionel Vejledning og Imødekommende Service
Enestående Oplevelse hos Tyttes Auto 🚗✨
Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse hos Tyttes Auto, og jeg er især imponeret over den service, som Christoffer Harkjær Karlsen og Andreas Jetsmark Jensen leverede fra start til slut.
Christoffer vejledte mig med stor professionalisme og hjalp mig med at vælge den perfekte bil, en PEUGEOT 3008 1.6 Hybrid4 Allure Pack LTD EAT8. Hele processen, lige fra valget af bilen til levering, var kendetegnet ved høj professionalisme og en ægte omsorg for mine behov.
Perfekt Levering og Hurtig Udbedring
Bilen blev leveret i fejlfri stand og endda med fuld tank. Små reparationer blev hurtigt udbedret uden problemer, og Christoffer gik den ekstra mil ved at sikre, at bilen blev leveret tre dage før den oprindelige dato.
Top Kundeservice
Jeg har følt mig i centrum gennem hele forløbet, og kundeservicen har været helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale Tyttes Auto, og især Christoffer Harkjær Karlsen og Andreas Jetsmark Jensen, til alle, der søger en pålidelig og professionel bilforhandler.
Jeg ser frem til at handle med Tyttes Auto igen i fremtiden.

Resposta da Tyttesauto
Kom forbi ved et tilfælde
Kom forbi ved et tilfælde, da vi egentligt var på vej over for at gøre et køb andet sted.
Men så så, at der var nogle biler på vejen dertil, og valgte at tage et sidste smut ind og se, hvad der var af biler der.
Og det endte så med et køb hos Tyttes i stedet for.
Og hold nu op det er behaglige og flinke medarbejdere. Intet press på at man skal købe en af deres biler eller lignende. Meget nede på jorden,
også gør de lige lidt ekstra når man gør et køb. Ikke noget jeg har oplevet andre steder ihvertfald.
Anbefalder stort Tyttes auto, jeg kommer der selv igen en anden god gang.
Så har man brug for god service, så er det her det sker.

Kompetent og god bilforhandler
Lige købt nyere brugt mercedes, imødekommen og professionelle bilforhandlere. Vil gerne købe bil her en anden gang

MEGA venligst personale
MEGA venligst personale, man føler sig især velkommen ligegyldigt hvad tid man kommer. Jeg har sat meget pris på min oplevelse hos dem :)
Jeg har fået en ganske rimelig pris i bytte for min egen bil hos dem, og alt har været snorlige handelsmæssigt også! Tak for jer og hurtig service

Everything perfect
Everything perfect very nice people very professional really high level

Imødekommende og dygtigt setup
Imødekommende og dygtigt setup, hvor man fornemmer en mangeårig erfaring i at agere troværdigt i en branche, hvor det ikke altid er tilfældet. Jeg er tilfreds :-)

Resposta da Tyttesauto
Fagligt kompetente og meget service…
Fagligt kompetente og meget service mindede.

Resposta da Tyttesauto
Fantastisk service fra Christoffer…
Fantastisk service fra Christoffer Tyttesauto.
Jeg satte min bil til salg og blev ringet op af Christoffer fra Tyttesauto, han var interesseret i at købe min bil.
Jeg kommer fra Læsø og Tyttesauto er jo i Stenløse, så ikke nemt lige at besigtige min bil, men vi blev hurtig enig om prisen og jeg fik nogle venner til at tage den med til Stenløse.
Det kræver tillid fra begge parter, både at købe bil ubeset og sende sin bil til Sjælland, vel vidende at handlen kunne gå i vasken og så skulle hente bilen til Læsø igen.
Men ingen problemer, bilen blev afleveret og pengene overført med det samme og alle var tilfreds, det er sgu en bilforhandler jeg kun kan anbefale 100% og hvis jeg på et tidspunkt skal købe bil igen, vil Christoffer Tyttesauto være den første jeg ringer til, tusind tak for handlen.Mvh.Klaus Rosenfeldt Hansen

Christian was very helpful
Christian was very helpful , he was very good at explaining to me the information I needed to know & any questions I had , I was thankful because he was not a pushy sales person & easy to talk with.

Fantastisk service hver gang
Fantastisk service hver gang! Vi har nu købt vores 3. bil hos Tytte, fordi vi bare hver gang oplever en service ud over det sædvanlige. Man bliver altid mødt med et stort smil og verdensklasse betjening. Vi er så forelskede i vores nye bil, og det var bare prikken over i’et da den stod med stor rød sløjfe på da jeg hentede den og tusind tak for blomster og vin! I forstår virkelig at give en fremragende kundeoplevelse!

Resposta da Tyttesauto
Venlig, hurtig og god service
Vi ringede en fredag formiddag og sagde at vi ville købe en af bilerne hos Tyttes auto. De sørgede for at gøre alt klar i lynfart, så om eftermiddagen var vi allerede på vej hjem i vores nye bil.
Super god og hurtig service, samt god rådgivning i forsikringer.
Fremragende service.
Mit køb af en c300de hos Tyttes auto må jeg nok betegne som en af de bedste oplevelser jeg har været ude for, fra start til slut har de båret mig igennem processen med en fantastisk service og venlighed og de har guidet og svaret venligt på mine mange opkald.
Selv da der på overdragelsesdagen opdages en fejl på den bil jeg aflevere var de med det samme løsningsorienteret så det alligevel endte som en god oplevelse, tak for det.
Og da jeg med stort smil på læben i min dejlige nye bil kører fra Tyttes sender de lige en sidste service med og guider mig pr telefon i retning mod Odden færgehavn.
Det var en super oplevelse at handle med jer, bilen er pivlækker og jeg smiler stadig 🥰
Mvh.
Flemming.

Fantastiske gutter hos Tyttes
Fantastiske gutter hos Tyttes, behjælpelige fra start til slut, go service, value for money, samt en virkelig go vejledning omkring processen.
1000 tak for jer 👍🏻

Resposta da Tyttesauto
Jeg købte i dag min nye bil ude hos dem…
Jeg købte i dag min nye bil ude hos dem - helt fantastisk oplevelse. Det var helt klart en af de billigere biler som de sælger - men servicen var i top trods dette. Tusind tak for en dejlig bil og for jer!

SUPER SERVICE
SUPER SERVICE Lige fra første opkald til dem, om lettere brugt Ford Fiesta ST Line fik man en behagelig telefonsamtale med Christian og efterfølgende kontakt med de andre i firmaet, så en stor fornøjelse og virkelig god betjening hele vejen igennem og til slut underskrevet slutseddel og levering af bil, så alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg glæder mig over, Tak skal i alle have hos Tyttes Auto :)

Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service.
Da jeg var ude og kigge på deres Audi S3 og vi kørte en tur i bilen. Og konkluderet hurtigt at 4Hjulstrækket ikke virkede.
Sælgeren ringede til hans Chef og fortalt ogs at de havde faktisk fået et pris overslag på det.
2 uger efter får jeg en mail fra dem om at de har fundet fejlen? Og var slet ikke den fejl som sælger nævnte noget om.
Og jeg kunne købe bilen engros istedet for hvilke jeg ikke ville. Sælger skriver så fint og de går i gang hurtigst muligt og bilen er førsteprioritet. 1.5 uge senere skriver sælger så en mail om pga lang vente tid på reservedele sælges bilen nu som engros.
Dårligt service. Lover mere end de kan.
Derfor den ene stjerne.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.