Tyttesauto Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god, behagelig og ærlig betjening. Der er ingen “sælger-Helge” over Tyttes Auto. Vi følte os set og hørt og er meget tilfredse med vores VW Passat. Og vi følte os tryg i hele forløbet. G... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super opmærksomt personale der møder en I øjenhøjde. De virker interesserede i hvad du har brug for, og ikke blot at opsælge. Hurtig process, fair byttepris for gammel bil og god behandling. Je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TAK FOR JER🙏🏼 Vi har dags dato handlet ny bil hos Tyttes Auto med Christian ved roret. Og sikke en fantastisk behandling vi har fået, lige fra første gang vi var oppe og kigge på bilen, til da vi k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem en skide god oplevelse at handle ved Tyttes Auto. Utrolig flinke og imødekommende personale, mega fedt udvalg af biler og fair priser for byttebiler. Jeg fik reserveret en bil freda... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Informação fornecida por fontes externas variadas

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER GOD SERVICE, ÆRLIGHED & KVALITET ER FOR OS FUNDAMENTET FOR EN GOD FORRETNING.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted og søde ansatte👍🏼

5 de outubro de 2022

Hej Martin.

Mange tak for de 5 stjerner og for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Når man træder indenfor døren hos os, så er det vigtigt, at man bliver mødt af et smilende og serviceminded personale.
Så det er rigtig dejligt, at du har haft den oplevelse.

Med ønsket om en rigtig god eftermiddag her fra Tyttes Auto.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og vi har indtil…

Altid god service og vi har indtil videre købt to biler og vil helt sikkert købe igen næste gang. Kan kun give mange anbefalinger.

18 de junho de 2022

Hej Carina.

Vi er altid så glade, når kunder vender tilbage fordi, at de har oplevet en god service.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det påskønner vi virkelig meget!
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage, når bil nr. 3 skal købes.

Med ønsket om en rigtig god eftermiddag her fra Tyttes Auto.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god behandling hos Tyttes Auto…

Super god behandling hos Tyttes Auto kan varmt anbefales !

købet af min Mercedes gik efter alle forventninger. super service og meget venligt personale

4 de setembro de 2022

Hej MV biler.
Vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse og er taknemmelige over, at blive anbefalet til andre.
Vi gør altid vores allerbedste for at leve op til kundernes forventninger, så det er meget tilfredsstillende, når dette er blevet indfriet.
Vi er glade for, at vi har kunne yde en rigtig god service, hvor du har følt dig godt behandlet af et imødekommende personale.

Med ønsket om en god dag her fra Tyttes Auto.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fejlede på manglende omhu!

Fejlede på målstregen!

Brugte et par gode timer forrige søndag på gensidig besigtigelse af ny bil og vores byttebil. Der blev givet tilbud og vi endte med at acceptere et forslag til købskontrakt.

En uge senere mødte jeg op til aftalt møde, hvor jeg underskriver købskontrakten, samt modtager min nye bils registreringsattest i mit navn.

I mellem tiden (mens vi underskrev købskontrakten) havde chefen for Tyttes Auto identificeret en lyd i byttebilens gearkasse, hvilket åbenbart ikke var blevet identificeret ugen før eller til byttebilens store serviceeftersyn et par måneder før.

Som almindelig kunde og "lægmand" har jeg efter min mening ikke mulighed for at identificere sådanne "fejl".

Jeg besluttede dog i ren fairness, at annullere handlen, men jeg kunne med rette have insisteret på at Tyttes Auto overholdt den nu underskrevne købsaftale.

Sælgeren som havde forestået handlen virkede noget forlegen, mens chefen virkede meget irriteret.

Nu bliver den kedelige oplevelsen belønnet med én stjerne, men kunne med et høfligt og venligt "TAK for at du vil annullere handlen", været blevet til en god anmeldelse.

Tytte's Auto kunne havde spare os spildte timer, hvis man professionel havde gennemgået byttebilen ordentlig ved den første besigtigelse, hvor tilbuddet blev givet.

M.V.H.

N. Villadsen

(Tyttesauto's svar bekræfter desværre blot min bedømmelse, nemlig at en ordentlig faglig gennemgang af bilen ved besigtigelsen kunne have sparet mig som lægmand og kunde en masse tid. Den "kraftige rysten" som Tyttesauto beskriver var nærmere en mindre 2 sekunder vibrerende lyd, som jeg som lægmand ikke havde kinamands chance for at identificere.
Den gode nyhed er dog, at nu har bilen været på værksted og skal hentes senere i dag)

3 de outubro de 2022

Hej Nicolas Villadsen.
Tak for din anmeldelse!
Vores forretning er opbygget på tillid og gensidig respekt, og dette skal gerne gå begge veje. Vi gør meget ud af, at vores kunder får en fair og tilfredsstillende behandling, men så er det i vores optik også en forudsætning, at vores kunder er ærlige overfor os.
Som du selv beskriver prøvekørte vi ikke bilen, da den blev vurderet, da vi selvfølgelig gik ud fra, at vi kunne stole på de oplysninger, som vi fik. Udfra (ifølge dig selv), at der ikke var noget at komme efter blev der givet en byttepris, som blev accepteret.
Da du kommer for at aflevere bilen prøvetester jeg denne imens relevante dokumenter bliver udfærdiget.
Her erfarer jeg, at bilen ryster kraftigt ved skifte til 3. gear, som du intet har oplyst om. Efterfølgende er du selv med som passager i bilen for at konstatere fejlen, som man på ingen måde kan undlade at være opmærksom på/vide. Man behøver ikke at være "lægmand" for at konkludere, at ens egen bil er begyndt at ryste kraftigt ved gearskift.
Vi tilbyder, at handlen kan gennemføres mod, at bilen bliver fejl diagnostiseret på et autoriseret Renault værksted og at vi så får udbedret fejlen for, at handlen kan afsluttes. Dette afviser du dog blankt, og det er vi helt uforstående overfor. Derfor må vi konkludere, at du på forhånd har været klar over fejlen, og hvilke økonomiske udgifter dette ville medføre.
Derfor er det en selvfølge, at VI aflyser handlen, og ikke omvendt, og vi betaler derfor både omkostninger og depositum tilbage.
Tænk at vi som en stabil og fair forretning med et rigtig godt ry skal sættes i sådan en situation "bare" fordi, at vi greb dig i at være uærlig!
Og,,,så ønsker du en undskyldning fra os!!!

Vh Christoffer Harkjær
Indehaver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin service og man føler sig…

Rigtig fin service og man føler sig meget velkommen.

30 de setembro de 2022

Hej Rene'.
Tusind tak for de 5 flotte stjerner.
Vi er meget taknemmelige over, at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Vores kunder betyder alt, så derfor er det en fornøjelse at vide, at du har oplevet en fin service og følt dig meget velkommen hos os.
Med ønsket om en god dag her fra Tyttes Auto.

Fantastisk god oplevelse

Vi har for nyligt købt en brugt Peugeot 3008 hos Tyttes Auto. Vi oplevede en helt igennem fantastisk service. Da vi skulle se bilen første gang var den fuldt klargjort og holdt klar til os. Vi fik en meget grundig gennemgang af bilen og hele købsprocessen. Vi vil ikke tøve med at anbefale Tyttes Auto👍 Jesper tak for din måde at være på og også tak for vin og blomster og en bil, som vi er super glade for.

11 de setembro de 2022

Hej Mads.
Sikken en flot anmeldelse og så også 5 flotte stjerner, vi er meget glade!
Det er en fornøjelse at høre om jeres forløb og erfare, at I har følt jer så godt behandlet fra start til slut.
Vi gør meget ud af at have tilfredse kunder, hvor tillid, gensidig respekt og god service er i højsædet.
Kom endelig igen en anden gang, hvis I står og mangler en ny bil.
Med ønsket om en god dag fra Tyttes Auto.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt rigtig fin handel

Alt i alt rigtig fin handel. God dialog med salsteamet og fik en god byttepris for min gamle bil. Der var lidt slidte klodser/skiver på de bagerste hjul, men det blev der hurtigt taget hånd om. Anbefaling herfra 👍

6 de setembro de 2022

Hej Michael

Det er vi meget glade for at høre, og vi takker for en hyggelig og god handel.

Altid godt når vi begge har noget til hinanden vi kan bruge.

Christoffer & Co

Hurtig og god service

Hurtig og god service, kan kun anbefales

16 de setembro de 2022

Hej Mikkel.
Tak for 5 flotte stjerner og for at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse!
Det betyder meget for os, at vi kan gøre det så nemt for kunden som overhoved muligt, og at denne har følt sig velkommen og
godt behandlet.
Med ønsket om en rigtig god dag her fra Tyttes Auto.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oplevelse

2 de agosto de 2022

Hej Niels

Godt at høre du var tilfreds med dit besøg, desværre endte det ikke med en handel i denne omgang.

Men vi satser på at kunne hjælpe dig i fremtiden og gør os fortjent til 5 Stjerner;)

Tytte & Co

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Vi prøvede en bil, var interesseret og kunne hente bilen tre dage senere, og Tyttes auto sørgede for at sælge vores egen bil i købet- der var intet vi skulle sørge for.
Vil til enhver tid anbefale Tyttes auto!

7 de setembro de 2022

Hej Pia

Tusinde tak for de fine ord! Håber vi igen kan hjælpe jer i fremtiden.

I er altid velkommen, det var en fornøjelse at handle med jer.

Christian & Co

Super V60 CC!

Super behandling hele vejen!
Kan varmt anbefales.

6 de setembro de 2022

Hej Finn

Tusinde tak for den fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse at handle med jer og vi håber i bliver glade for bilen.

Vi ses forhåbentlig igen

Mange Hilsner
Christoffer (Tytte)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her for man god betjening og svar på…

Her for man god betjening og svar på alt, gode biler at vælge imellem og til gode priser.
Al info om bil og muligheder, er bare ok.

Dejligt med personale der er på samme bølgelængde med en selv.
Derudover en buket til konen og en flaske til hygge når man har handlet.

Kun stjerner herfra

15 de julho de 2022

Hej René

Tak for din flotte tilbagemelding:)

Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os !
og konen blev glad for blomster ;-)

Du altid velkommen til at ringe eller skrive hvis der skulle være spørgsmål eller andet :-)

Christoffer
Tyttes Auto

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget i møde kommen og godt service og…

Meget i møde kommen og godt service og holder de aftaler der er indgået i handlen
De kan anbefales

11 de julho de 2022

Hej Flemming

Tak for din tilbagemelding:)

Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber vi kan hjælpe dig fremadrettet.

Skulle der være spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen.

Christian & Co

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SÅ fin service og FLOT og mere end fair…

SÅ fin service og FLOT og mere end fair pris for min brugte bil. Min nye bil lever samtidig hel op til forventningerne og stod knivskarpt ved levering.
Der er god stemning hos Tyttes auto og jeg blev vartet op med drikkevarer og god service. Kan klart anbefales og handler aldrig bil andre steder.

10 de julho de 2022

Hej Heidi

Tusind tak for den flotte anmeldelse:)

Er glad for du havde en god oplevelse, vi hyggede os i hvert fald i dit selskab!
folk er flinke fra Hyggevej ;)

By the way så skylder du jordbær kage næste gang du kommer og handler bil:)

Christian & Co.

Helt igennem god service

Helt igennem god service! Flinke mennesker der snakker pænt og hjælper rigtig godt til.

Tusinde tak for bilen, jeg er super glad for den!

4 de julho de 2022

Hej Peder

Tak for feedback, det sætter vi pris på:)

Dejligt at høre du er glad for bilen, den er også kanon flot og en sjælden en af slagsen.

Tillykke med bilen, håber vi ses igen når den engang skal byttes ud

Mange hilsner herfra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn bil til en fantastisk pris

Skøn bil til en fantastisk pris. Super service med smilende dygtige ansatte. Vi er så glade for handlen.

3 de junho de 2022

Hej Suzy

Mercedes gør bare en super glad!! Vi elsker dem og vi er glade for at du følte dig godt behandlet.
Du er altid velkommen hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden.

Christian

Stor anbefaling af Tyttes Auto, Stenløse

Har købt brugt bil hos Tyttes auto, og det bliver bestemt ikke sidste gang at vi handler bil der. Er sjældent blevet mødt med så megen service og venlighed i både salgsafdeling og værksted. Selv da vi efterfølgende, og desværre af 2 omgange , reklamerede for fejl blev vi mødt med store smil, gratis lånebil og fejlene blev udbedrede.
En helt igennem god oplevelse, og vi kan kun anbefale denne bilforhandler.

21 de maio de 2022

Hej Dorthe

Wauw en fin anmeldelse! Tusind tak det sætter vi stor pris på:)
Selvfølgelig hjælper vi så godt vi kan og vi glæder os til næste gang du skal have ny bil.

Du er altid velkommen i butikken
Mange hilsner fra os alle

Super service niveau

Havde var på udkig efter en Mazda CX-3 og havde holdt øje med markedet et stykke tid. Da Tytte så fik en ind ville jeg køre ud og kigge på den, endte med at køre væk derfra i den nye bil. Der var ikke lang tid til næste service, så det tilbød de at lave i ugen efter hvis jeg svingede forbi. Alt i alt top service niveau, dog ked af at læse andre fik blomster med derfra ;)

1 de maio de 2022

Hej Michelle

Tusind tak for anmeldelsen :) Vi håber du stadig er glad for bilen og de fine blomster du fik sendt hjem til hjemmeadressen, det manglede bare :)

Vi ses forhåbentlig i butikken igen!
Mange hilsner fra os alle

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais