Virkelig god, behagelig og ærlig betjening. Der er ingen “sælger-Helge” over Tyttes Auto. Vi følte os set og hørt og er meget tilfredse med vores VW Passat. Og vi følte os tryg i hele forløbet. G... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super opmærksomt personale der møder en I øjenhøjde. De virker interesserede i hvad du har brug for, og ikke blot at opsælge. Hurtig process, fair byttepris for gammel bil og god behandling. Je... Ver mais
TAK FOR JER🙏🏼 Vi har dags dato handlet ny bil hos Tyttes Auto med Christian ved roret. Og sikke en fantastisk behandling vi har fået, lige fra første gang vi var oppe og kigge på bilen, til da vi k... Ver mais
A empresa respondeu
Helt igennem en skide god oplevelse at handle ved Tyttes Auto. Utrolig flinke og imødekommende personale, mega fedt udvalg af biler og fair priser for byttebiler. Jeg fik reserveret en bil freda... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER GOD SERVICE, ÆRLIGHED & KVALITET ER FOR OS FUNDAMENTET FOR EN GOD FORRETNING.
Informações de contato
Frydensbergvej 1, 3660, Stenløse, Dinamarca
- Tyttesauto@mail.dk
- tyttesauto.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan på det varmeste anbefale alle…
Jeg kan på det varmeste anbefale alle der skal købe ny bil, at handle med Tyttesauto. God og professionel service, hurtig og nem handel. 👌

Den nye bil..
Den nye bil..
Købt ny bil hos tytte efterfølgende dukkede små problemer op med bilen og de tog den ind og udbedre fejlende efterfølgende. Ok service

Super service
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos byttes auto. Jeg kom fra fyn for at hente min bil, og måtte derfor tage toget derhen. De kom og hentede mig på stationen, og da jeg kom ned til autoforhandleren stod der en flaske vin og nogle blomster klar til mig. rigtig god oplevelse. :)

Resposta da Tyttesauto
I recently bought a car a Tyttesauto, I had a great experience!
I recently bought a car a Tyttesauto. Being a foreign in Denmark I was very cautious to buy a second hand car. Jesper and the team at Tyttesauto were extremely professional, providing the best sales support with speed and efficiency. All cars there were looking in very good shape, the office is comfortable and the team is friendly. Best car purchasing experience I ever had! Thanks a lot!

Resposta da Tyttesauto
Rigtig god og behagelig kundeservice
Rigtig god og behagelig kundeservice. Man følte sig velkommen lige fra man trådte ind af døren og til man gik igen. Tak til hele personalet. Berit.

Seriøs og god behandling
Tytte er ikke alene et godt sted at købe biler. Tytte er også en god køber af biler. Jeg har lige solgt min bil til Tytte, hvilket var en i enhver henseende god oplevelse.

Resposta da Tyttesauto
At købe bil er en tillidssag
At købe bil er en tillidssag. Både tillid og imødekommenhed oplevede jeg ved mit køb af bil hos Tyttes auto. De aftaler der blev indgået blev efterlevet. Jeg kan kun anbefale bilkøb hos Tyttes auto 👏😃👍🏼

Resposta da Tyttesauto
Gode priser og super service
Gode priser, gode biler og super service. Det er nu tredje gang jeg køber bil her og nok ikke sidste gang. Kan klart anbefales

Sød og god service
Sød og god service, god handel trods "skrammer" og tak for kaffen🤭😊

Fantastisk service
Fantastisk service, og meget imødekommende og venligt personale.
Tyttes auto kan varmt anbefales!

Resposta da Tyttesauto
God service og meget venligt personale
God service og meget venligt personale, der lytter til en, og ikke bare sælger derud af. Så kun de varmeste anbefalinger herfra👍

Resposta da Tyttesauto
Super god oplevelse og købe bil hos…
Super god oplevelse og købe bil hos Tyttes Auto, og ikke mindst en brugt bil der står knivskarpt. Tak for god behandling.
Vi er glade👍

Resposta da Tyttesauto
Super oplevelse og alle aftaler…
Super oplevelse og alle aftaler overholdt. Fin pris for byttebillen. Tak for en god handel

Hurtig og god service
Lørdag morgen dukkede en bil op på deres Facebook side, som var af stor interesse.
Søndag eftermiddag kørte vi hjem i vores nye bil.
Udover var servicen meget imødekommende, og man følte sig taget godt om.
Næste gang vi skal have ny bil, så ved vi hvor vi skal køre hen!

tak for god behandling
tak for god behandling , og flinke mennesker alt kørte som aftalt over telefonen

Søde
Søde, imødekommende og de kunne tåle lidt gas😆de unge mænd
Fordi jeg ikke havde kørekort med var der villighed til at give mig en prøvetur👍Tak

Køb trygt
Har netop købt en fin BMW, både før, under og efter handlen har de levet op til alle fem stjerner.
Så selv når det drejer sig om køb af en bil i den dyrere ende kan jeg varmt anbefale Tyttes Auto.

Perfekt service
Perfekt service, god opfølgning på opgaver, en rigtig god oplevelse👍🏻🙂

Resposta da Tyttesauto
En lidt anderledes og sjov handel.
Hej Tyttes auto.
Tak for en god handlen d.26-10-2021 det var en sjov og lærerig handel som vi sent glemmer.
Mange hilsner skal lyde herfra.
Mvh. Jan & Lis Hansen

Resposta da Tyttesauto
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.