Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Ver mais
Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Ver mais
Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Ver mais
Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Ver mais
Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.
Buys Ballotstraat 19, 4207 HT, Gorinchem, Holanda
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Het leek zo mooi...snel reactie. Maar...2 telefoons opgestuurd en slechts van eentje bericht gekregen. Contact krijgen is onmogelijk en hoewel ze van één telefoon inmiddels betaling hebben beloofd heb ik nog geen cent gezien. Trap hier niet in!

Resposta da Prioont
21 dagen geleden is mijn tablet goed gekeurd voor inruil, maar heb nog steeds geen geld op de rekening. Klantenservice lastig te bereiken

Resposta da Prioont
Ze hebben mijn telefoon ontvangen en zou er een eerlijke prijs voor krijgen helaas zijn we nu meer dan 2 weken verder en geen geld ontvangen.
Krijg ook geen reactie op mijn mails dus dan maar via deze weg.
Ik hoor graag van jullie prioont..

Resposta da Prioont
Nou mijn telefoon is verdwenen , ze bieden mij een prijs , is hij verstuurd dan bieden zij zoveel minder , dus wilde hem terug , ze zeggen hij is retour gestuurd maar na een paar mails laten zij niks meer horen . En zogenaamd is de tel teruggestuurd en konden hem niet leveren,
Wij waren thuis en zaten te wachten . Dus grote onzin en nu reageren ze nergens meer op ,
Maar ga me tel vinden ik zet alles op alles als is het voor de principe

Resposta da Prioont
Een goede prijs ontvangen voor mijn telefoon. Beter dan andere aanbieders.
Tevens ook een betaling binnen 2 weken.
Enige, kleine, minpunt is dat je tussentijds niet op de hoogte wordt gehouden van de status

Resposta da Prioont
2 toestellen opgestuurd. Werkten bij ons s nog uitstekend maar van 1 zou het scherm "ingebrand" zijn! Daardoor zeer lage vergoeding maar dat werd snel uitbetaald. Het 2e toestel werd in orde bevonden, maar na weken werd er nog geen geld uitgekeerd. Maar ik blijf herinneringen sturen.

Resposta da Prioont
Telefoon via Ben opgestuurd naar Valyuu. Bod 106 euro. Nu een mail ontvangen dat de waarde 0 euro is want het scherm is kapot en face ID werkt niet. Klopt niet mijn zoon heeft de telefoon tot de dag ervoor tot hij de nieuwe had gebruikt. Geen schrammetje te zien en Face ID werkte gewoon. Nu gevraagd om hem retour te sturen. Ik ben benieuwd of ze dezelfde terugsturen en plotseling defect. Mijn advies niet opsturen en zelf verkopen via Marktplaats.

Resposta da Prioont
Ik geef 1 ster omdat een ander mobiel naar behoren was afgewikkeld. Met mijn nieuwste model liep het anders. Bij aanvang al vreemd dat het daadwerkelijke aanbod €30 lager lag dan het bedrag dat op de website van Ben werd aangegeven.
Na reclamatie werd toegegeven dat de gang van zaken waarschijnlijk niet klopte en het oorsprinkelijke aanbid van €198 werd gestand gedaan.
Prima opgelost dacht ik. Na ontvangst kreeg ik wederom het startaanbod van €168 door en vanwege krasjes werd het bod verlaagd naar €110. Ik had aangegeven dat de mobiel er goed uit ziet (niet als nieuw!). Vanaf de start heeft deze mobiel een screen protector en is niet uit zijn beschermhoes gekomen. Ik krijg
foto's doorgestuurd die tig x vergroot zijn, dan kan ik ook gebruikssporen of krasjes zien. Gelukkig heb ik zelf foto's gemaakt op moment van versturen, dan kan ik eea weer checken bij retourontvangst. Ik begrijp dat er geld moet worden verdiend en er waarschijnlijk op wordt gehoopt dat mensen op een verlaagd aanbod in zullen gaan. Maar bij mij is dit redelijk onbetrouwbaar overgekomen. Helemaal nu ik twee aanbiedingen heb ontvangen die ruim €50 hoger liggen. Helaas een mindere ervaring dus.

Resposta da Prioont
Zaterdag 8 maart telefoon opgestuurd. Volgens PostNL is het pakket afgeleverd maar geen e-mail vanuit Prioont ontvangen. Ze reageren ook niet om mijn berichten. Prima als de betaling wat langer kan duren maar ik mis echt de communicatie in deze situatie is wel zeer wenselijk.

Resposta da Prioont
Sinds de overname van Valyuu is het niet beter geworden. Sinds maandag bericht ontvangen dat het pakket binnen is, maar ondertussen al ruim 3 dagen verder en geen update. Niemand aanwezig via de 'live' chat en geen telefoonnummer meer beschikbaar.

Resposta da Prioont
Wat ging er mis nou alles. Vrijdag zou de betaling zijn verwerkt. Vandaag woensdag. Niks ontvangen. Op chats reageren ze niet. Telefoonnummer niet juist. Per mail krijg ik steeds een standaard antwoord. IPhone dus weg en geen geld. Vragen naar hoe je een klacht in kan dienen. Geen reactie. Ik ga dit melden bij de ombudsman en maak hier werk van juridisch. Zoveel negatieve reviews. Bestel hier nooit iets en verkopen aan deze partij ook nooit doen.

Resposta da Prioont
Ze geven een goeie prijs voor je product en doen ook niet ingewikkeld. Het enige waar ik "problemen" mee had was het gebrek aan communicatie. Ik hou er niet van wanneer er geschreven staat dat je op de hoogte wordt gehouden en dan vervolgens zelf overal achteraan moet zitten.

Resposta da Prioont
Super bedrijf, correcte en snelle service en uitbetaling. Een echte aanrader

Resposta da Prioont
Al dagen bezig met mijn uitbetaling. Ze gaven aan dat er een lock op zat, heb ik er al lang afgehaalt, ik zou binnen 5 werkdagen uitbetaald krijgen is nog niet gebeurd. Je kan ook niemand bellen, volgensmij werkt alleen laura er. 10e is mijn product ontvangen nog geen uitbetaling gr Lisa Jonker

Minder dan 1 ster ster!!
Ik had mijn telefoon opgestuurd. Met het terugzetten naar fabrieksinstellingen ging het mis, dus telefoon weer netjes terug ontvangen.
Na het terug opsturen niets meer gehoord. Er wordt op (meerdere) mailtjes niet meer gereageerd en het telefoonnummer op de site is buiten gebruik…
Minder dan 1 ster op 11 februari is mijn telefoon opgestuurd en de 12e februari. ontvangen. Gekozen voor snelle uitbetaling. Nou helemaal niet ik moet zelf steeds email sturen om te vragen naar de status. Eergisteren zou ik aan het eind van de dag mijn geld gestort krijgen. Geld Niet ontvangen gisteren email gestuurd geen reactie vandaag email gestuurd de case is overgenomen duurt nog 1 tot 3 werkdagen.ik heb gezegd ik verwacht nu wel een hoger bedrag omdat dit geen snelle uitbetaling meer is.
Ik heb mijn tablet verstuurd en zou een bedrag van €304 krijgen krijg ik ineens een mail dat ik een.nieuwe aanbod krijg van €14.95 echt heel slecht heb het afgewezen nu wordt het retour terug gezonden.
Binnen 3 dagen duurt al bijna een week. De snelle manier is zo snel helaas niet. Wel makkelijk verkocht maar helaas nog geen euro gezien. Dus laat je daardoor niet misleiden. Wel makkelijk geregeld om het op te sturen en kosteloos.

Resposta da Prioont
"I’ve sold my phone to this company three times now, and I am absolutely satisfied with their service. Each time, the process has been fast, straightforward, and handled professionally. The payment was prompt, and everything was dealt with efficiently. I highly recommend this company for anyone looking to sell their phone!"

Resposta da Prioont
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.