Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Ver mais
Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Ver mais
Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Ver mais
Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.
Buys Ballotstraat 19, 4207 HT, Gorinchem, Holanda
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Klantenservice onbereikbaar geen telefoonnummer chat wordt 8 uur later beantwoord, uitbetaling duurt lang ook als je de zogenaamde “snelle” optie kiest 😵💫 wat het verschil is mag joost weten. Prijs die ze bieden voor goederen ligt zoiezo lager dan vergelijkbare sites. Bij mij zat er een “vlekje” op achterkant en kreeg meteen een tientje minder echt allemaal bizar. Ook het hele proces is niet te volgen je moet maar aannemen dat het allemaal is ontvangen en wat ze uitspoken weet niemand je kunt alleen op je geld wachten. Ook gebruiken ze nog steeds 2 namen Valyuu en Prioont hoe het nu echt heet geen idee. Kortom vermijden als de pest zou ik zeggen. Hoe ze die score hier hebben gekregen lijkt me duidelijk dat het voltallige personeel en vrienden en familie een fake review hebben achtergelaten want zo’n score kan never voor dit vage slechte “bedrijf”. Nogmaals niet aan beginnen veel betere alternatieven ik verkoop en of koop hier never ever nooit meer. 👎
Normaal ben ik uit mezelf nooit gemotiveerd om een review te schrijven, maar Prioont/Valyuu verdient echt een dikke 10. Ik verkocht mijn oude laptop aan ze en werd in het proces van a tot z begeleid. Wanneer ik vragen had over het proces, hoefde ik dit maar via de chat functie op de website te vragen, en dan kwamen ze binnen een paar uur bij me terug via de mail.
Tevens vind ik Prioont het enige bedrijf dat eerlijke bedragen biedt voor hetgeen je wil verkopen. Bij mij stond dit dan ook binnen de afgesproken periode netjes op rekening.

Resposta da Prioont
Dankjewel voor alles, communicatie is zeer helder en positief afgelopen na problemen met pakketje niet geleverd door de koeriersdienst. Dikke merci

Resposta da Prioont
Ik had een samsung A90 opgestuurd. In originele doos, in prima staat. Als je goed met je mobieltje omgaat is deze nog veel waard.
Alles keurig vervolgens uitbetaald.
Een prima bedrijf.

Resposta da Prioont
I sold my Ipad to Valyuu and received immediately a shipping label. I chose for the option to have the best price after 3 weeks and received the price correctly at the indicated time. I contacted the customer service with a question and had an immediate response. Valyuu exceeded my expectations.

Resposta da Prioont
Ik begrijp best dat je persoonlijke waarde van een telefoon hoger is dan. de waarde die je daadwerkelijk krijgt. Ik had best wat geduld met het wachten op het geld het leek eerst dat ik niets kreeg maar er is beterschap belooft ik geef ze het voordeel van de twijfel. even afwachten dus.

Resposta da Prioont
Top bedrijf prima geholpen. zeker een aanrader om je oude toestel op te verkopen en/of een refurbished toestel op aan te schaffen

Resposta da Prioont
I sold my PS4 for EUR 106.55, which was the advertised "best value" selling plan which was indicated as taking 14 business days, as opposed to the "fast pay" selling plan which would pay out EUR 92.40 in 3-4 business days. I was rather apprehensive to not hear back from Prioont/Valyuu after 14 business days, only to see that the amount of EUR 106.55 had in fact been credited to my account. I strangely did not receive any email notification, but I was pleasantly surprised that I received the amount as promised. I have experienced selling old phones and headphones through other sites where alleged defects are cited to lower the price initially offered, and I was expecting the same to happen here. Kudos to Prioont/Valyuu for their honesty and transparency! My PS4 was indeed in perfect condition, having never moved from my TV console table after its purchase and having hardly been used.

Resposta da Prioont
Nadat er een probleem was ontstaan, hebben deskundigen er alles aan gedaan om het probleem op te lossen en hebben mij zelfs verrast met een verrassing! Goed meedenken met de klant, professioneel bezig zijn, staat bij Valyuu op nr 1!!

Resposta da Prioont
Heel goede eerste ervaring met Valyuu! Mijn telefoon was bij de pakketdienst “kwijtgeraakt”, het is een lange weg geweest maar ik werd regelmatig op de hoogte gebracht over vorderingen door Ashley. Hun verzekering heeft alles netjes in orde gebracht, dus binnen een paar dagen zou ik alsnog wel mijn geld krijgen. Dus ik zou Valyuu zeker aanbevelen! :)

Resposta da Prioont
Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze is ontvangen , tevens door hun productspecialisten bekeken zagen volgens hun een paar lichte krasjes onder vel licht?? Nieuw voorstel was €20,92 bijna 50% minder, toch met tegenzin akkoord gegaan. Betaling zou zijn "snel betaald" binnen 3-5 werkdagen! Na goed e-mail contact op 17-12-2024 na 7 werkdagen de € 20,92 ontvangen. Tevens is mijn een compensatie beloofd en heb deze een dag later ontvangen!

Resposta da Prioont
iPhone 11 opgestuurd compleet met doos en geen iPhone gebruiksporen. Op de site ruim €137 aangeboden. Bij ‘controle’ blijft daar €53,- van over!

Resposta da Prioont
Snelle reactie/ service op de verstuurde phone.

Resposta da Prioont
Toestel opgestuurd met bijna nieuw scherm en nauwelijks gebruikssporen en een batterij van 81%
Vervolgens kreeg ik een mail met de mededeling dat er diepe krassen zaten in het scherm en de batterij maar 79% was. Totale onzin, maar wel € 50 minder waarde uiteraard.
Uiteindelijk kreeg ik het beoordelingsrapport en ja hoor, 79% batterij en het scherm was bewerkt met wit poeder, zodat het net lijkt of die minimale krasjes een heeeeeel groot probleem zijn.
Terug laten sturen en online zelf verkocht voor een hoger bedrag dan ze mij in eerste instantie boden.
Positief punt, wel een goede en vriendelijk klantenservice en gratis verzenden en retour.
Tja en dan die reactie. Geen wit poeder? Ik weet niet wat het dan is, maar de miniscule krasjes lijken net diep ingegraveerde patronen op de foto's van jullie.
Hou nou toch op om recht te praten wat krom is.
Dit is gewoon een verdienmodel. Zoals ik al schreef, nooit meer.

Resposta da Prioont
Zeer vlotte en correcte afhandeling.
Een echte aanrader voor iedereen.
Ze beantwoorden mails super snel, ongelooflijk.

Zeer positieve ervaring!
Via de overzichtelijke site in weinig stappen m'n oude telefoon aangeboden. Na opsturen een redelijk bod gekregen. Bij elke stap goed op de hoogte gehouden. Aanrader!

Resposta da Prioont
Ik heb meerdere elektronische apparaten verkocht aan Valyuu. Ik ben zéér tevreden over de service. De communicatie m.b.t de verkoop en afhandeling van de verkoop verloopt altijd soepel. Het kwam een keer voor dat een Apple product niet goed was losgekoppeld van mijn iCloud account. Valyuu heeft toen de desbetreffende Apple product naar mij teruggezonden, ik heb de verzendkosten ook niet hoeven betalen. Van de week weer een oude Apple product verzonden naar Valyuu en de verkoop is heel soepel afgewikkeld. Bedankt, Valyuu! (PRIOONT).

Resposta da Prioont
Duidelijke informatie en snelle manier van handelen. Fijn zaken doen

Resposta da Prioont
Helaas was bij het retour zenden van mijn telefoon, die niet verkoopbaar bleek, de lader en laadsnoer niet bijgevoegd. Dat werd snel en zeer naar tevredenheid opgelost. Pluim hiervoor!

Resposta da Prioont
Echt een aanrader!! Zonder gedoe! Telefoon opgestuurd netjes mail gekregen van ontvangst en t geld stond letterlijk volgende dag op me rekening!! Dit noem ik gewoon een top bedrijf zonder gezeur en komt afspraken dus wel echt na!!! Aanrader!! Al mijn toestellen gaan deze kant op volgende keer!

Resposta da Prioont
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.