Van Beek Houtbouw B.V. Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel snelle reactie op mijn aanvraag. Ook toen ik dingen aangepast wilde hebben werd dat snel gedaan. Veder had ik wat problemen tijdens het voorbereiden. Ze konden me goed te woord staan. De mensen d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een erg fijne ervaring en prachtig resultaat. De offerte meermaals aan moeten laten passen waarbij elke keer zeer vlot en accuraat wordt gereageerd. Vakbekwaam personeel langsgekomen om de schutting t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een Top ervaring gehad met de firma van Beek Houtbouw. Ze kwamen bij ons de haag verweideren en een schutting plaatsen. De Mannen waren fantastische en zeer goed En binnen nou time was alle... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Paredes Vivas e Divisórias

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

323 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

68 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het plaatsen van mijn schutting.

Ik heb met grote bewondering staan kijken hoe mijn nieuwe schutting op perfecte manier geplaats werd. Het was indrukwekkend om te zien hoe de twee heren precies weten wie wat doet en een schutting van 13 meter in 1 1/2 uur kant en klaar geplaatst werd. Een topbedrijf dit!!

7 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed bedrijf vriendelijke personeel op…

Goed bedrijf vriendelijke personeel op kantoor heel snel een offerte zelf na een telefoontje werdt deze aan gepast vakkundige mensen die de schutting kwamen plaatsen zeer vrindelijk en binnen 2uurtjes was hij geplaatst echt top werk geleverd zus jullie ook aan bevolen

8 de abril de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Enorm bedankt en fijn dat u tevreden bent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super communicatie en snelle plaatsing

Vanaf eerste moment via mail heel fijn contact, goed meegedacht en snel gecommuniceerd. Konden snel plaatsen super fijn! Onze carport maakte het iets lastiger maar werd super opgelost. Zeer tevreden!

8 de abril de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor de mooie reactie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste prijs kwaliteit verhouding voor de schutting

Snel gereageerd of offerte aanvraag, meegedacht over splitsen factuur met buren, tijdens de uitvoering nog prima vooraf overleg over onverwachte ligging regenpijp. Alles volgens afspraak nagekomen: snel en goed met scherpe prijzen

7 de abril de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Schutting van Douglas hout

Snel offertes gekregen. Medewerkers waren goed bereikbaar voor vragen en toelichting.
Op de dag van plaatsen waren ze mooi op tijd.
De mensen hebben netjes gewerkt en keurig werk afgeleverd.

1 de abril de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw fijne feedback!

Snel, vriendelijk en vakkundig

We wilden een nieuwe poort in de tuin, omdat de oude kapot was. Binnen enkele weken kon Van Beek langskomen om een nieuwe poort te leveren en monteren. Erg vriendelijk personeel, dachten mee over de positionering en hadden de klus snel geklaard. Mooie prijs ook. Aanrader!

20 de março de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw positieve reactie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een hele goede ervaring

Wij hebben een hele goede ervaring. Een mooie, complete zwarte schutting met betonnen palen en kantplanken. Ook fijne jongens die de schutting hebben geplaatst. Bijzonder tevreden, en dat voor een prima prijs.

20 de março de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Hier doen we het voor, bedankt!

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt, vriendelijke mannen, prima communicatie met binnendienst, niks op aan te merken.

25 de março de 2026

Fijn om te horen, dank!

Nieuwe schutting geplaatst.

Vandaag onze haag en oude schutting verwijderd en een nieuwe douglas schutting geplaatst .
Dit naar alle tevredenheid keurig netjes geplaatst.
In één ochtend,kortom vakwerk.

10 de março de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Fin om te horen dat u tevreden bent en bedankt voor uw reactie!

Weer perfect uitgevoerd

Weer perfect uitgevoerd: ditmaal een lage schutting laten plaatsen in overleg met de buren. Zeer vriendelijke en gezellige mannen die de klus in no-time klaarden en de boel netjes achter lieten. Ontzettend blij met het resultaat.

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Dankuwel voor de mooie woorden, veel plezier met uw nieuwe schutting!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na wat gestrubbel elkaar even recht in…

Na wat gestrubbel elkaar even recht in de ogen gekeken en met s6 een 2de kans gegeven, na goed en duidelijk telefonisch overleg toch voor van Beek gekozen, wat een prachtige kwaliteit schutting , voor 3 woningen tegelijk.
Prima gasten , werken als een malle en het stond ook in no time , bedankt voor het goede contact en de prachtige schutting!!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor de open, eerlijke en gelukkig toch ook positieve feedback!
Veel plezier met de nieuwe schuttingen

De schutting is netjes geplaats

De schutting is netjes geplaats
Alleen jammer dat bestrating tussen schuur en schuttingdeel niet is teruggeplaats. Dit moet ik zelf weer in orde brengen

11 de fevereiro de 2026

Top Bedrijf

zeer goede en snelle communicatie over de offerte, Bij ons hebben ze ongeveer 50 meter schutting geplaatst en heg/hekwerk verwijderd in 2 dagen tijd met 4 man.
Jeffrey, Dennis, Bas en Damian hebben bij ons de schutting geplaatst en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en communicatie tijdens het werk.
wij kunnen Van Beek Houtbouw zeker aanbevelen.
Dank

27 de janeiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw positieve feedback!

Netjes geplaatst

Netjes geplaatst, alleen jammer dat alle bestrating midden in de tuin achter bleef. Het had niet allemaal aangesloten terug gelegd hoeven te worden, maar de meeste tegels terug leggen en een beetje opruimen was wel prettig geweest. Ben midden 70 en dan is het niet prettig als het zo achtergelaten wordt en had verwacht dat dit wel bij de prijs in zou zitten.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Goedendag. Bedankt voor uw feedback. Onze monteurs zijn geen stratenmakers helaas maar we zullen kijken of we dit wat meer duidelijk kunnen maken in de algemene voorwaarden. We wensen u veel plezier van uw nieuwe schutting.

Super bedrijf

Ik kan me totaal niet vinden in de slechte recenties heb bijna een week geleden een hele mooie schutting geleverd gekregen de heren waren mooi optijd vriendelijk en waren met een klein uurtje al klaar met onze schutting heel erg blij mee zeker het geld waard en als ik vragen had kon ik gelijk per mail bij ze terrecht heel erg bedankt Van Beek Houtbouw voor het plaatsen van onze schutting

22 de janeiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw positieve feedback! Geniet van uw schutting!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tweede schutting staat ook.

Van de week zou mijn tweede schutting geplaatst worden helaas liep dit even anders door verkeerde onderdelen. Maar van beek en met namen de monteurs hebben er voor gezorgd dat ze met een paar dagen de klus kwamen afmaken.
Goed opgelost en een mooie schutting. Thanks

19 de janeiro de 2026

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Het liep allemaal even anders helaas maar we zijn blij dat u alsnog tevreden bent!

Snelle afhandeling offerte

Snelle afhandeling offerte, werd ook vrij snel aangepast naar wijziging. De jongens die de schutting en hedera hebben verwijderd hebben dit vlot met het kleinste kraantje voor elkaar gekregen. Volgende dag plaatsing nieuwe schutting, uitstekend werk geleverd. Enige minpuntje is de communicatie met betrekking tot tijdstip op de dag van verwijderen en de volgende dag plaatsing, dit had mi beter gecommuniceerd kunnen worden. Algemeen DIK tevreden. Dank jullie wel

25 de novembro de 2025

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw reactie. Wij zullen u opmerking over de tijdstippen meenemen. Veel plezier met uw nieuwe schutting!

Een aanrader!

Prachtige kwalitatief hoogwaardige schutting geplaatst door zeer nette hardwerkende mannen die pas naar huis gaan als alles netjes en opgeruimd is. Toppers!!!

26 de novembro de 2025

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schutting.

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Zeer prettige klantenservice die zeer goed afstemt en communiceert met de klant.
Duidelijke offerte, duidelijke afspraken, voorwaarden zijn helder.
De mannen die de schutting plaatsen zijn harde werkers en verstaan hun vak goed. Wordt afstemming gezocht met de klant.
Een laser had ik verwacht om een rechte lijn te trekken wat stratenmaker gebruiken.
Dit ging met een touw om de lijn uit te zetten. Wel wordt er een hoogte meter gebruikt zodat de hoogte mooi gelijk is met de andere panelen. Ondanks de regen werkten ze door!

19 de novembro de 2025

Resposta da Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw compliment! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting