Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Ver mais
Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Ver mais
Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster v... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato

Schade, wat nu?
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed en snel geholpen en goed en…
Goed en snel geholpen en goed en vriendelijk personeel

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Wij zijn goed geholpen goede service en…
Wij zijn goed geholpen goede service en klant
vriendelijk, meedenkend naar de klant toe.
Hennie de Vos

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Ten eerste was het contact heel fijn…
Ten eerste was het contact heel fijn met de betreffende mensen daar en ten tweede is mijn auto super netjes hersteld. Ik ben heel tevreden!

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, nette leenauto en goede service. Ik kon sneller terecht dan oorspronkelijk was gepland.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Slechte afwerking auto lang weg nie als…
Slechte afwerking auto lang weg nie als binnen dus kan nog een keer terug en reserven wiel niet treug geplaats dop kwijt waar sleutel in moet van wiel er onder uit draait

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Erg fijn en meedenkend bedrijf
Erg fijn en meedenkend bedrijf! Onlangs mijn schade laten herstellen en blij dat ik weer kan rijden. Met name complimenten voor Bas en Martine: ontzettend professioneel en erg prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Heel vriendelijke dame bij de receptie
Heel vriendelijke dame bij de receptie, fijne ontvangst bij afgeven auto en ophalen.
Communicatie kon beter, zie ook eerdere reviews. Planning was 2 dagen voor reparatie. 2de dag zelf gebeld of ik de auto kon ophalen en toen werd verteld dat hij nog niet klaar was. Dat had ik graag eerder gehoord vanuit het bedrijf.
Reparatie is top uitgevoerd!

Super klantvriendelijk
Super klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel. Prima leenauto gekregen. Heel fijne ervaring

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Na van achter aangereden te zijn
We werden deskundig en vriendelijk geholpen en de schade werd dmv foto's vastgelegd. Er werd direct op korte termijn een afspraak voor herstel gemaakt. Na de aanmelding bij onze verzekering werd alles zonder onze tussenkomst door van Mossel Autoschade Groep en de verzekering geregeld.
Het resultaat was perfect. Daarbij werd de auto ook nog eens gewassen en schoon opgeleverd.
De 5 sterren zijn dan ook dik verdiend!

Reparatie beter dan verwacht
Reparatie beter dan verwacht. De auto ziet er weer als nieuw uit.

Hagelschade
Na de golfballen hagel kon ik gelijk (met samenwerking van mijn verzekeraar) direct terecht bij Van Mossel. De medewerkers hebben mijn schade als illusionisten laten verdwijnen en ik ben weer een tevreden mens. Fijne samenwerking met super service, ook na de vondst van een niet herkenbaar kratje in mijn kofferbak.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Excellent support and quick service and…
Excellent support and quick service and answer

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
De deuk en schade ,door anderen…
De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar
Auto door wasstraat gereden.
Mooi werk afgeleverd door deze mannen.
Alleen de communicatie verliep niet goed , of was er helemaal niet.
Lastig!!

Makkelijke omgang
Makkelijke omgang, goede berichtgeving, goede klantcommunicatie

Herstel goed uitgevoerd,
Herstel goed uitgevoerd,
Dat het wat langer duurt met het herstel van het hemeldak ligt aan de leverancierskeuze,
Dat kan misschien beter.
Service is uitstekend.n