Het hele proses van aanmelden van de schade tot de uitvoering van de reparatie was super goed geregeld. Toen wij de auto volgens afspraak mochten afhalen Stond er een auto die splinternieuw leek sc... Ver mais

Marconilaan-Noord 63, 4614 HB Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
rustig te woord gestaan met een duidelyke uitleg
Perfect, snel en deskundig uitgevoerde reparatie. Jammer van de staat vervangend vervoer. Binnenkant niet schoon (o.a. broodkruimels en smerige vlekken op daschboord) Buitenkant vogelpoep.
Snelle Service.Klantvriendelijk en netjes afgewerkt.Ik ben er zeer tevreden over en zal zeker mensen dit bedrijf aanraden.
Marconilaan-Noord 63, 4614 HB, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
rustig te woord gestaan met een duidelyke uitleg

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Goed service en geholpen netjes te woord gestaan en perfecte afhandeling

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
De telefonisch contact was goed ook de reparaties waren allemaal netjes gedaan en de mailtjes die je kreegt

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Super snel kon ik terecht en ook snel klaar. Zag er weer netjes uit

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
De reparatie is onzichtbaar verholpen.
De hele auto is aan de buitenkant schoon afgelevert.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Reparatie ok en transparant, communicatie over reparatieduur minder, zelf contact moeten nemen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
goede communicatie. duidelijke afspraken.
Prettige en goede hulp tijdens de bezoeken

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Goede informatie verstrekking en snelle afwikkeling

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Toen wij de auto volgens afspraak mochten afhalen
Stond er een auto die splinternieuw leek schitterend van binnen en buitengewassen. Dank hier voor.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Fijne service, vriendelijk personeel en snel geholpen. Heerlijk bakje koffie aangeboden gekregen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Ik kon mijn auto binnen een week brengen, terwijl de concurrent een wachttijd van drie maanden had. Achteraf begrijp ik waarom…
De leenauto was zowel van binnen als van buiten zó smerig dat ik hem eerst zelf maar heb afgespoten — ik had nauwelijks normaal zicht door de ruiten.
De oplevering van mijn eigen auto werd drie keer uitgesteld. Dat kan gebeuren, maar bij het ophalen heb ik de auto uiteindelijk geweigerd: deuren stonden scheef, panelen zaten los, enzovoort.
Na een nieuwe poging, waarbij de deur iets beter werd afgesteld, heb ik de auto toch maar meegenomen.
Bij het ophalen zat het hele interieur onder het stof van het polijsten of iets vergelijkbaars. Omdat ik de auto niet nóg langer daar wilde laten staan, heb ik maar getekend om hem mee te nemen. Achteraf gezien dom, want onderweg naar huis ontdekte ik aan de bestuurderskant nieuwe schades — duidelijk veroorzaakt door het loswrikken van panelen met een schroevendraaier of iets dergelijks.
De beschadigingen zitten precies in het zicht, waardoor ik er elke dag opnieuw aan herinnerd word.
Ik heb hierover nog gemaild, maar nooit een reactie ontvangen.
Handtekening gezet, geld binnen… garantie tot de deur.
Nooit meer.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom
Prima en snelle services. Conform prijs en afspraak uitgevoerd. Keurig geholpen