Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Ver mais
Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Ver mais
Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster v... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato

Schade, wat nu?
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
deuk in de deur niet goed weg gehaald…
deuk in de deur niet goed weg gehaald word op nieuw hersteld

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Snelle, vakkundige en zeer voordelig t.o.v de concurentie
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het computer programma van de garage en daardoor lastig te lezen. Eventjes spoorzoekertje bracht me bij de uiteindelijke offerte, deze bleek iets meer dan de helft te moesten kosten dan bij twee andere schadeherstelbedrijven. In de garage leek het of je van de vloer kunt eten.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en goede service!Afspraak was…
Snelle en goede service!Afspraak was vlot gemaakt, vriendelijke vrouw bij de receptie. Probleem vakkundig verholpen.

Deskundigheid
Het gemak en de snelheid van behandelen en afhandelen met verzekeraar. En vriendelijk personeel, deskundig werk.
Jammer je ziet helemaal niets meer van de schade na jullie herstelwerkzaamheden. (-:
Fantastisch

Fijne ervaring
Ontvangst, uitvoering en nazorg waren prima. De leenauto (lage auto) was niet vergelijkbaar en instappen met mijn heupartrose was een probleem!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Schade heel netjes en snel beoordeeld
Schade heel netjes en snel beoordeeld, en hersteld.Ook heel beleefd personeel.
Minpuntje is dat er bij het verplaatsen van de auto aan de binnenkant wat vlekken en vegen zijn achtergelaten op deur en dashboard.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Kritiek op eerste contact. Via Interpolis naar jullie bedrijf…
Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak maken maar er werd niet naar mij geluisterd. Mijn beschadiging was niet goed zichtbaar dus foto maken had geen zin. Toch moest het. Later bleek dat ik toch langs moest komen voor een eerste indruk. Gedaan en daarna prima tevreden.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
rustig te woord gestaan met een…
rustig te woord gestaan met een duidelyke uitleg

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Uiteindelijk een prima reparatie en…
Uiteindelijk een prima reparatie en service. Minpuntje helaas dat in eerste instantie de auto klaar werd gemeld maar toen ik kwam om hem op te halen wilde de chef hem niet meegeven omdat hij niet tevreden was over de kwaliteit van de reparatie. Ik ben een dag later de wel perfect gerepareerde auto op gaan halen. Hij was ook van binnen en van buiten helemaal gepoetst.
Ook voor de tweede rit naar de garage met de leenauto hoefde ik hem niet meer af te tanken. Uiteindelijk zeer tevreden.

Helemaal tevreden
Helemaal tevreden. Vriendelijk te woord gestaan. Gratis vervangende auto meegekregen. Afspraken nagekomen. En het belangrijkstre: de schade uitstekend gerepareerd.

Top service
Heldere communicatie, duidelijke afspraken, keurig herstel van de schade, vervangend vervoer geregeld.
Top service!

100% Service en kwaliteit
Duidelijke afspraken, snelle en goed service en vriendelijke mensen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Hoe een topschadebedrijf over de top kan schieten
De verwerkingstijd was veel langer dan voorgespiegeld. Geen communicatie over het voortdurende uitstel. Als we belden on te vragen hoe het zat kwamen we in een wachtrij en terugbellen ho naar. Na een dag werd ons -dat kon kennelijk wel- gevraagd om de leenauto om te ruilen voor een andere die beter zou passen in onze prijsklasse. (sic). Toen de auto klaar was hebben ze wel gebeld maar voordat we bij de telefoon waren al weer snel opgehangen . Teruggebeld naar de centrale en kregen de belofte dat de vestiging snel contact zou opnemen. Gebeurde niet. Uiteindelijk rond 17 uur via1233 vernomen dat we de auto konden ophalen. We stonden er om 17.30. En toen kregen we te horen dat we voor minder dan 1 streepje moesten gaan bijtanken want anders kregen we God weet hoeveel kosten we in rekening gebracht . Wat een klantvriendelijkheid . Een echt TOPSCHADEBEDRIJF. Maar niet heus.

Super nette service
Super nette service, heel klantvriendelijk, vlot en met veel respect. Auto extra netjes nagelopen!

Schade netjes gerepareerd
Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Perfect hersteld en snelle service
Perfect hersteld en snelle service. Vervangend vervoer ging minder soepel. Daarom 4 sterren, zou anders 5 sterren zijn geweest.

Geweldig!
Auto zag er weer prachtig uit na de schadeherstel, en nog 'n dag eerder klaar ook!
Perfecte service