Banner for Van Mossel Citroën & DS

Van Mossel Citroën & DS Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van Mossel Hoorn jullie zijn een super goed en uitermate klantvriendelijk bedrijf. we zijn zeer correct te woord gestaan wat er mede in heeft geresulteerd dat we een auto bij hun hebben gekocht

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Proefrit met dochter gepland. 3 gasten voor de deur meest domme grappen en sekstische houding. Komt er om mogelijk behoorlijk wat geld uit te geven en geeft aan wat de wensen zijn, krijg een antwoord... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Citroën & DS

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

393 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

133 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Claxon van mijn Citroën Berlingo was er…

Claxon van mijn Citroën Berlingo was er mee gestopt. Diagnose kosten €225. Reparatie( vervangen van R2000, niet zeker of dit de juiste benaming is) werd geraamd op €995,—. Voor second opinion naar Kwikfit. Hier was ik voor diagnose en nieuwe claxon €100,— kwijt. Ik krijg steeds meer de indruk dat het verdienmodel van Van Mossel is de klanten een poot uitdraaien bij het onderhoud. Het betreft Citroën met kenteken V890ST. Het voorval vond plaats op 4 september 2024.

1 de maio de 2025

Vlot afgehandeld

Vlot afgehandeld, keurig op tijd.

18 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Fijn dat alles naar wens is verlopen en hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over onze service! Tot de volgende keer, team van Mossel Heemskerk.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I gave my car for general service and not satisfied

I gave my car for general service and asked them to check if the timing belt was good or needs change. I didn't have issue with car or car sound it was just a simple ask to check if it was good or not but since I asked to check they changed it without calling me that they are going to change and when they called to take the car I asked the bill and they gave me a shock saying 800 euro which I was totally not prepared when I asked after going to show room they said it was in very bad condition and could last only another 8k km they didn't show the old belt also.
After service I started getting noise in car which didn't come before when asked they said its normal but I was not satisfied with it.

19 de setembro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Dank voor uw feedback. Ik heb u zojuist een email gestuurd om contact te leggen en bovenstaande op te lossen. Wij vernemen graag van u.

Super service

Super service, goed geholpen volgens afspraak,

11 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Fijn om te horen dat we u goed volgens afspraak hebben kunnen helpen. Dank voor uw feedback! Team van Mossel Heemskerk

Geweldige service bij Van Mossel

Geweldige service bij Van Mossel! Van A tot Z perfect geholpen door Jorgen Noort – professioneel, vriendelijk en denkt echt mee. Alles verliep soepel en tot in de puntjes geregeld. Absoluut een aanrader! Blij met mijn aankoop.

14 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent met je aankoop bijj Jorgen. We zijn blij met je positieve feedback en de mooie woorden over onze service! Tot de volgende keer, team van Mossel Citroen/DS Amsterdam.

Service was goed!

Service was goed!

4 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Goed te lezen dat u zo tevreden bent, graag tot de volgende keer. Team van Mossel Heemskerk

Fijne klantenservice

Wij zijn onwijs fijn geholpen bij van Mossel Citroën & DS Heemskerk
Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant en meegedacht over de opties die bij u passen.

Ik raad ze zeker aan.

13 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw aanbeveling enorm! Tot de volgende keer, team van Mossel Heemskerk.

Nieuwe aankoop

Ik heb onlangs een nieuwe Citroën gekocht bij deze dealer en ben enorm tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies over de verschillende modellen en opties.

Tijdens het bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, en alle afspraken werden netjes nagekomen. De aflevering van de auto was echt een feestje, de auto stond er perfect gepresenteerd bij en alles werd duidelijk uitgelegd, van de functies tot het onderhoud.

Ook na de levering bleef de service uitstekend; ik kon met al mijn vragen terecht en werd steeds snel geholpen. Ik rij inmiddels met veel plezier in mijn nieuwe Citroën en kan deze dealer van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een klantgerichte service.

11 de setembro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Citroën en de service die wij hebben geboden. We zijn blij dat de aankoopervaring, van advies tot aflevering, positief is geweest. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Team van Mossel Heemskerk.

Service is top

Snelle service, afspraak zo gemaakt. Denkt mee in onderhoud.

14 de outubro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vakkundig mijn 308cc dak laten…

Zeer vakkundig mijn 308cc dak laten repareren zelfde dag klaar top

11 de setembro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Fijn dat we uw 308cc dak zo vakkundig en snel hebben kunnen repareren! Bedankt voor de top beoordeling. Team van Mossel Heemskerk.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Reparatie aansluiting trekhaak

De aansluiting van de fietsdrager zorgde er voor dat de verlichting bleef branden terwijl de motor uit stond en portier vergrendeld. Probleem werd conform garantieafspraak keurig verholpen. Desondanks bleef het signaal met steeksleutel en P-off branden. Het eerste probleem werd opgelost door te resetten. Voor het 2e zou ik op ieuw langs moeten komen. Gelukkig was de directeur van de vestiging zo alert om even te kijken en het via de display op te lossen. Als service bood hij aan om persoonlijk de auto nog door de wastraat te halen terwijl ik een kop koffie kon drinken. Service die Citroën waardig is.

1 de setembro de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Fijn dat het eerste probleem conform afspraak is verholpen en de directeur zo alert reageerde. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Dank voor uw review! Team van Mossel Citroen/DS Amsterdam.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden met mijn Ë-C4 van Van Mossel Citroën!

Situatie: mijn Ford Private Lease liep af en ik was op zoek naar een knappe *Europese* auto (MEGA ;-). Via reviews en wat speurwerk op autozoeksites kwam ik bij Van Mossel Citroën Purmerend terecht. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben nu een supertevreden eigenaar van een 2 jaar oude Citroën Ë-C4 die nu - al glimmend & krasvrij - voor mijn deur aan het opladen is. Complimenten voor verkoper Bernard voor het aanbod wat ik niet kon weigeren én complimenten voor de ‘poetser’ voor de mooie opknapbeurt!

26 de julho de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw Citroën Ë-C4! We zijn blij te horen dat de aankoopervaring bij Bernard Kwakman en de poetsbeurt aan uw verwachtingen voldeden. Dank voor uw mooie woorden over onze service. Veel plezier ermee! Team van Mossel Purmerend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Marcel heeft een prima geadviseerd bij…

Marcel heeft een prima geadviseerd bij de aankoop van onze nieuwe C5 Aircross. We tijdens het aankoopproces nog enige vragen en die zijn steeds prima en snel beantwoord. Dus goed gedaan!

2 de junho de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen adviseren bij de aankoop van uw C5 Aircross door Marcel. We zijn blij te horen dat onze snelle antwoorden op uw vragen geholpen hebben! Dank voor uw feedback. Team van Mossel Citroen/DS Amsterdam.

Superfijne Citroën vestiging

Vanaf ons eerste bezoek voelden we ons zeer welkom. Tim Koomen was zeer relaxed en liep het hele proces van leasen rustig met ons door. Ook de telefoontjes nadien om ons regelmatig over de voortgang van het bestelproces van de nieuwe wagen te informeren, waren voor ons zeer welkom! Wij raden ten zeerste deze vestiging met deze manager aan!

16 de julho de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat jullie je vanaf het eerste bezoek welkom voelden en de uitleg over het leaseproces prettig vonden. We zijn blij te horen dat de updates over de voortgang gewaardeerd werden. Dank voor de aanbeveling! Team van Mossel Hoorn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij van Mossel Alkmaar geweest kon…

Bij van Mossel Alkmaar geweest kon eindelijk terecht voor losse bekleding airbag eerste contact met citroen hier over dateert van 9 juli 2024 sind die wachten wachte wachten. Vandaag kon ik terecht en kon er op wachten 2,45 uur geduurd beetje lang maar was niet de enige die zolang zat te wachten uit eindelijk auto terug was er niets veranderd bekleding nog los geen idee wat ze wel gedaan hebben. Praat ik nog niet over de onbeschofte houding van 1 van de 2 receptionniste.

7 de julho de 2025

niet naartoe gaan

Alles gaat mis bij van Mossel. Auto is op tijd gebracht en dan kom je hem ophalen is er niks uitgevoerd. Dat dus drie keer en dan krijg je daarna dat er steeds rekeningen komen en aanmaningen voor niet uitgevoerd werk. Waardeloos dus

1 de junho de 2025

Van mossel citroen…

Heb mijn auto al jaren in onderhoud bij van mossel na volle tevredenheid,denken met je mee als er problemen zijn om zo goed en snel mogelijk de weg weer op te gaan

19 de junho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Communicatie kan beter

Afspraak was in eerste instantie niet goed gecommuniceerd door de centrale klantenservice.
Merk wel vaker dat zaken langs elkaar heen lopen, daar moet aandacht aan worden gegeven.
Maar werd door de garage in Hoorn netjes opgelost.
Dus uiteindelijk toch heel tevreden.

19 de junho de 2025

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Dank voor uw reactie menneer Kroese, volgende keer gaan we wel voor de 5 sterren door de afspraak meteen goed te zetten. Bedankt voor uw flexibiliteit en graag tot de volgende keer. Gr Mario

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.