Banner for Van Mossel Opel

Van Mossel Opel Avaliações 1.181

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hebben onze auto bij Jeffrey Neve gekocht super leuk en vriendelijk geholpen kon niet beter.Hopen op veel rijplezier.Dank je wel Jeffrey

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Opel

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk

Door de snelle afhandeling en correcte gegevens door te geven

28 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgend bezoek in Middelharnis.

service is top

service, vriendelijkheid en snel handelen

27 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Bert. Graag tot een volgend bezoek.

Auto Bij Jeffrey gekocht

25 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en aanbeveling. We gaan deze delen met Jeffrey. Graag tot een volgend bezoek in Terneuzen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My experience with Van Mossel Opel…

My experience with Van Mossel Opel Oosterhout was excellent from start to finish. They didn’t just help me buy a car—they supported me in many different ways throughout the entire process. They patiently showed me different vehicle options, explained everything clearly, and helped me choose the one that best suited my needs. Their support went far beyond a single purchase. The team was always friendly, professional, and willing to help. I truly appreciate all their time, effort, and excellent customer service. I hope to do business with them again in the future. Highly recommended!

26 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Thank you for the wonderful review and recommendation. Wishing you lots of driving pleasure and safe miles with your new car.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardelozen service

Waardelozen service, na aankoop auto na een week al kapot. Vervolgens hebben ze er bijna een maand over gedaan om hem te maken omdat ze het zo druk hadden, blijkbaar ook te druk om een telefoon op te nemen of je op de hoogte te houden van de voortgang. Er was geen contact te krijgen en er werden veel fouten gemaakt waardoor het langer duurde en er werd totaal niet meegedacht over iets van een leenauto ofzo of iets ter compensatie voor hun waardeloze service. Belachelijk.

24 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor het delen van deze ervaring Evy. Spijtig te moeten vernemen dat onze service en de communicatie hieromtrent niet naar tevredenheid is verlopen. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk.
Helaas was het onderdeel niet voorradig en toen het onderdeel binnen kwan bleek dit helaas niet de juiste te zijn. Is natuurlijk heel vervelend, maar wij kunnen niet communiceren over onderdelen waar wij ook niet weten wanneer deze binnen komt.
Indien gewenst kom ik graag met u in contact.
U kunt mij bereiken op 06-50274603
Met vreindelijke groeten,
Wim van Lieshout

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik ben reeds 40+ jaar klant bij Opel

Ik ben reeds 40+ jaar klant bij Opel
Ik merk dat de laatste jaren door de vele personeels wisselingen de kwaliteit erg achteruit is gegaan
Mijn Opel Mokka is nu 9 jaar en ben toe aan een nieuwe auto
Ik vrees dat deze niet bij een van Mossel filiaal zal worden aangeschaft ivm de dalende service en kwaliteit.
Ik hoop wel dat voor de toekomst er hard gewerkt gaat worden aan verbeteringen
Vriendelijke groeten
E. Van Wanrooij

20 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de review en kritische noot Eddie. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan deze review dan ook delen met onze directie in Breda en nemen vervolgens z.s.m. telefonisch contact met u op.

Excuses voor deze ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne ervaring met de koop van een jonge occasion

Ter volledigheid ging het hier om een Ford (ook Van Mossel), die toevallig onder het Opel-label van Van Mossel was ingekocht. Wij zijn dus geholpen in het Ford gedeelte van Van Mossel in Breda. En dat beviel uitstekend.

Zelf komen we niet uit de buurt van Breda, maar het verschil in houding en cultuur tussen Brabant en zeg het meer centrale Nederland was denk ik de grootste reden waarom we hier zijn uitgekomen en uiteindelijk ook onze auto hier hebben gekocht. Super vriendelijke, maar toch professionele communicatie. Zelfs een videocall om de auto van afstand te bekijken was geen probleem. Daarnaast, omdat wijzelf niet om de hoek wonen, wilden wij de auto ook gelijk meenemen. De uitdaging: de auto moest nog een beurt en professionele poetsbeurt krijgen. We hadden om 14.30 uur een akkoord over de prijs en toen we om 18.30 uur op de stoep stonden, stond onze nieuwe auto al glimmend, met een mooie strik, klaar in de showroom.

Na een korte proefrit nog een klein dingetje gevonden, want de airco werd niet goed koud. Dat werd gelijk in orde gemaakt en tegen 20.00 uur, vlak voor sluitingstijd op deze koopavond, reden we met onze nieuwe Ford weer richting huis.

Al met al een super fijne ervaring en daar moet bij gezegd worden dat Luna een superfijne verkoopster is. Iemand die weet waar ze het over heeft, gewoon auto’s wil verkopen én oprecht blij is voor de nieuwe eigenaar zodra deze met een nieuwe bolide het terrein af rijdt.

17 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Dionne en Jerry. Veel rijplezier en veilige kilometers met jullie nieuwe auto toegewenst.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wat er veel beter kan is…Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lek

Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lekke band, en om een vraag te stellen over meldingen op het dashboard of wat dan ook wat met onderhoud te maken heeft.

18 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de review en kritische noot William. Vervelend om te vernemen dat het klantencontact niet naar tevredenheid is verlopen. We nemen dit mee in de evaluatie ter verbetering. Excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn op een vriendelijke en keurige…

We zijn op een vriendelijke en keurige wijze ontvangen door de verkoper. Duidelijke en open informatie over zowel de koop als de inruil van onze auto.
Hele positieve ervaring.

14 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor het delen van deze ervaring. Fijn om te vernemen. Graag tot een volgend bezoek.

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen.
Alles is precies verlopen zoals beloofd is.
Geplaatst door José Gabriëls

9 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie beoordeling Rini. Graag tot een volgend bezoek. Team Van Mossel Oosterhout.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service, na drie nieuwe auto's te hebben gekochte.

Nu echt tevreden zijn we niet, onze auto moest een kleine beurt hebben en we hadden gevraagd onze navigatie te updaten, dit werd netjes genoteerd, maar bij het ophalen van de auto zei die zelfde man dat het systeem niet geüpdatet was, maar dat we dit zelf makkelijk kunnen doen,
Nou vraag ik je, voor mensen van bijna 80 jaar gaat dit echt niet lukken.
Waar blijft de service waar jullie zo prat opgaan? Waardeloos.

15 de maio de 2026

Geachte heer Van Beers.

Spijtig te moeten vernemen dat het onderhoud niet naar tevredenheid is uitgevoerd. Ik ga deze melding delen met de betreffende locatie en we gaan vervolgens contact met u opnemen.

Ik kwam zonder afspraak

Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!

15 de maio de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en fijn om te vernemen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Graag tot een volgend bezoek.

Topservice

Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject.
Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Service met een hoofdletter

12 de junho de 2026

Resposta da Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Jeroen. Graag tot een volgend bezoek in Middelharnis.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.