Banner for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Pearyweg 19, 4462 GT Goes, Nederland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch geholpen bij Van Mossel Fiat/Jeep! Zonder afspraak kon ik even binnenlopen om het onderhoud van mijn Alfa Romeo Tonale te laten resetten (iets wat normaal echt lastig blijkt te zijn)... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was vergeten om de APK tijdig te laten uitvoeren. Ondanks een volle planning heeft Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes gezorgd dat er toch tijd gemaakt werd om de wagen dezelfde dag APK te keuren, top... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo:
Van Mossel is officieel dealer van Fiat, Jeep & Alfa Romeo en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Goes, Roosendaal en Oosterhout.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

14 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

124 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uitstekende service!

De monteur heeft het snel en vakkundig geregeld, en de dame achter de balie was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De service was niet alleen professioneel, maar ook hartelijk.

Kortom: uitstekende service, kundige mensen en een super prettige sfeer. Een absolute aanrader!

10 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Bedankt voor de mooie review!

Ontevreden na onderhoudsbeurt

Vooropgesteld, de dame aan de balie deed haar best maar ze was nieuw in de functie en kreeg geen bijval van haar collega’s die meeluisterden. Bij het afleveren van de auto werd de prijs van het onderhoud genoemd. Ik vond die hoog. Ze kon niet echt toelichten hoe dat kwam, alleen dat de werkplaatsuren duur zijn. Later belde ze dat de remvloeistof nog vervangen moest (zat dus niet standaard in de onderhoudsbeurt van €300? bij anderen wel) en de ruitenwissers moesten vervangen. Extra kosten €200! Ik was in shock. €500 voor mn eerste onderhoudsbeurt van mn elektrische fiat. Terwijl iedereen vertelt dat onderhoud van elektrische auto’s voordeliger is. Op de factuur zag ik bijv kosten voor een knoopcel batterij in mn sleutel!? Waarom? Dat kan ik zelf wel. €140 voor ruitenwissertjes. En idd dure uren. Naar mn bandenspanning is trouwens niet gekeken. Dat had ik dan weer wel verwacht bij onderhoud. Plus ik had er expliciet naar gevraagd. Twee weken na mn onderhousbeurt gaf mn auto een melding:lage bandenspanning. Ik voel me bekocht. Heb dat ook duidelijk aangegeven.

1 de novembro de 2025

Goed en netjes geholpen

Goed en netjes geholpen, kleine beurt. Kon er op wachten

26 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed meegedacht door Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes!

Ik was vergeten om de APK tijdig te laten uitvoeren.
Ondanks een volle planning heeft Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes gezorgd dat er toch tijd gemaakt werd om de wagen dezelfde dag APK te keuren, top en bedankt!

23 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Graag gedaan Dignus. Bedankt voor de mooie score!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enige doel is een auto verkopen

Waardeloos. Auto gebracht voor onderhoud en APK. Mega lange lijst met "afkeur"punten bij doorvragen blijkt niet alles APK afkeur te zijn. Reparatie is voorlopig niet mogelijk in de planneing. Enige doel lijkt te zijn dat je een nieuwe auto koopt. Auto meegenomen en de week daarop bij een andere garage onderhoud laten geven incl. APK. Nooit meer van Mossel.

4 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo - Goes

Jammer dat we in uw beleving niet goed score. Graag kom ik in contact met u om de verbeterpunten te bespreken. Dennis 0113-237 923

Een hele prettige ervaring

Een hele prettige ervaring, na een aantal mindere ervaringen elders: een verademing. Je wordt altijd teruggebeld, snel terecht en erg vriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug!

17 de dezembro de 2024

Professioneel en vriendelijk

Via Niek van Balen een mooie Opel Astra gekocht. De Opel zag er netjes uit, stond voor een zeer scherpe prijs in de showroom. Niek bleef ook tijdens het onderhandelen vriendelijk en professioneel. Uiteindelijk gekocht en nog steeds heel blij met de auto. Ook het contact voor de levering en de nazorg bleef goed.

13 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada