Veja o que dizem as avaliações
We hadden te maken met een jonge verkoper; Mikhail. Hij voelde goed aan dat we eigenlijk meer wilde dan "alleen ff kijken"! Ondanks de showroom vol stond die zaterdag ochtend stelde hij voor om to... Ver mais
Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Top service
Vriendelijk geholpen en tijds duur afspraak liep prima op tijd en de auto was klaar binnen de tijd . Heel prettig en kreeg ook goede uitleg over probleem met zij spiegels. En altijd een hartelijk welkom en vriendelijk woord van heer J. de Jong als hij je ziet. 👍

Resposta da Van Mossel Peugeot
Verkochten nieuwe auto met voorkennis…
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar.
Hierna verplichting dure servicebeurt bij van Mossel.
En minder garantie op te rijden kilometers.
Ook geen passende compensatie geboden.
Kort voor onderhoud was een liter olie…
Kort voor onderhoud was een liter olie nodig.
De manager heeft mij uitstekend geholpen door even mee te denken.
Prima service.
Plezierig, enthousiast en vakkundig
Alles werd enthousiast, vakkundig en met een glimlach uitgevoerd
Nalevering
In maart een auto gekocht maar moest nog een onderdeel geleverd worden. Na meermaals zelf contact te hebben gezocht niks wijzer. Afgelopen maandag wederom gebeld en ineens was het onderdeel niet meer leverbaar. Ze waren het alleen vergeten tegen ons te vertellen. Vervolgens zou ik teruggebeld worden omdat ik vroeg hoe dit nu op te lossen. En wat denk je....wederom niks meer gehoord. Beetje jammer van deze service

super klantenservice
super klantenservice. kosteloos banden gecontroleerd
Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Ging niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk beide naar goede oplossing gezocht en samen prima uitgekomen.

Goed contact
Goed contact, niet te pusherig, duidelijke uitleg en reeel. Prima zakendoen met van Mossel, al vele malen
Na behoorlijke problematiek met wat…
Na behoorlijke problematiek met wat onderdelen levering van mijn MG4 is er persoonlijk ingegrepen door de leiding van van Mossel Purmerend. Bob heeft met mij duidelijke afspraken gemaakt, een leenauto ter beschikking gesteld en goede nazorg geleverd! Zo kan het dus ook bij van Mossel! Nogmaals bedankt Bob.

Resposta da Van Mossel Peugeot
Slechte communicatie, onbeleefd, geen adequate oplossing
Slechte communicatie. Zaken die ik voor service beurt had doorgegeven via call center zijn niet doorgegeven (overigens de zoveelste keer) . Ik had een ‘wachtafspraak’ die max 2 uur zou duren, maar dit werd 6 uur. Zonder dat dit gecommuniceerd werd. Ter compensatie zou ik korting krijgen om mijn volgende service beurt, hiervan zou ik per mail een bevestiging krijgen - dit is nooit gebeurd.

Resposta da Van Mossel Peugeot
Ze zijn veel vriendelijker als ergens…
Ze zijn veel vriendelijker als ergens anders!
Alleen een tip als je afrekent bij de Bali voor beurtje auto het bedrag zeggen! Ik moest eerst vragen hoeveel is het bedrag dan?
mijn auto gebracht en wel een rekening…
mijn auto gebracht en wel een rekening gehad terwijl er niets is gemaakt ook van diagnose een rekening . dat is dus erg raar iedere keer als ik langs kwam en ze keken er even naar en weer een rekening ik raad dit bedrijf niemand aan en ik geef het aan iedereen door .van mossel Purmerend is super slecht alleen maar uit op geld .

Resposta da Van Mossel Peugeot
Wat fantastische service waardoor we…
Wat fantastische service waardoor we alsnog morgen met de auto op vakantie kunnen!
We zijn blij!

Goede jonge verkoper
Ondanks de showroom vol stond die zaterdag ochtend stelde hij voor om toch even een proefritje te maken en begon met he verschuiven van wat auto's!
Na de rit nog wat besproken in zijn kantoor natuurlijk en na wat gegunde bedenktijd hebben we de wagen toch aangeschaft! Mikhail was nergens opdringerig, maar voelde gewoon goed aan wat wij wanneer wilden! Natuurlijk wil je nog even overleggen in het kantoor bij het bepalen van de prijs; ook hier voelde Mikhail ons goed aan, stond op, en riep; ik ga nog even koffie halen, jullie ook?
Simpele dingen, vast en zeker verkoop trainingen, maar wel top uitgevoerd!!

Resposta da Van Mossel Peugeot
De medewerkers in de vestiging Alkmaar…
De medewerkers in de vestiging Alkmaar en Zwaag zijn fantastisch, deskundig en klantvriendelijk.
En mijn ervaring wat betreft het bedrijf Van Mossel Peugeot: een administratief issue dat ik met hen had hebben zij snel opgepakt, vakkundig onderzocht en acuraat opgelost, tot volle tevredenheid. Erg fijn!
Meedenken met situatie thuis en fijn…
Meedenken met situatie thuis en fijn geholpen.

Vriendelijk en vakkundig
De auto is vakkundig in orde gemaakt en goedgekeurd. De service en vriendelijk optreden van het personeel maakt er een 10 van

Resposta da Van Mossel Peugeot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.